Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsLizzy Caplan ottaa Glenn Closen roolin Fatal Attraction -televisioversiossa

Lizzy Caplan ottaa Glenn Closen roolin Fatal Attraction -televisioversiossa


Piilota kanit, ihmiset: Fatal Attractionin uusi sovitus on tulossa.

Paramount+ vahvisti torstaina, että näyttelijä Lizzy Caplan oli allekirjoittanut vuoden 1987 psykologisen trillerin, jossa alun perin näytteli Glenn CloseMichael Douglas, “syväsukellusreimagining”. Käsikirjoituksen esittää Alexandra Cunningham.

Caplan, jonka teoksia ovat “Mean Girls” ja “Masters of Sex”, esittää Alex Forrestia, naista, joka on pakkomielle naimisissa olevaan rakastajaansa Daniin lyhyen suhteen jälkeen. Close esitti hahmoa alkuperäisessä.

Paramount+:n sisältöjohtajan David Nevinsin mukaan uusi Fatal Attraction on “erittäin nykyaikainen ja samalla kunnioittaa alkuperäistä”.

“Siellä on hyvin ajaton vetoomus uskollisuuden ja uskottomuuden teemoihin, miksi hyvät ihmiset tekevät erittäin tyhmiä, ongelmallisia valintoja ja vain avioliittoa ja perhettä uskollisuuden ja uskottomuuden teemoja vastaan”, hän kertoi DeadlineInin haastattelussa. “Se, miten se tehdään tänään ja kuinka siitä on tehty sarja, on mielenkiintoista, ja se on kiinnostavaa erityisesti Lizzyn osuudelle.”

Sarjan julkaisupäivää ei vielä julkistettu.

Glenn Close ja Michael Douglas elokuvassa Fatal Attraction 1987.
Sunset Boulevard Getty Imagesin kautta

Adrian Lynen ohjaama alkuperäinen “Fatal Attraction” sai ylistäviä arvosteluja. Oscar-ehdokkuutta saatiin kuusi, mukaan lukien paras naispääosa elokuvasta Close. Läheinen on hänen ikoninen roolinsa, vaikka Alex on edelleen yksi rakastetuimmista. tunnetusti tyytymätön elokuvan loppuun ja erityisesti hänen hahmonsa kuolemaan.

Viimeaikaiset näyttelijän haastattelut paljastivat, että hän ehdotti hahmonsa uudelleenarviointia nykyisen mielenterveyskeskustelun jälkeen.

“Voin tuon käsikirjoituksen kahdelle eri psykiatrille, ja kumpikaan heistä ei tuolloin edes tuonut esille, että hänellä oli ehkä mielenterveysongelmia”, Close kertoi CNN:n Anderson CooperTällä viikolla. “Kukaan ei tehnyt. Se on hämmästyttävää, koska nyt se olisi ensimmäinen asia, josta uskoisin ihmisten puhuvan, ja se on todella hyvä.

Vaikka uutta Fatal Attractionia ei ollut vielä julkistettu haastattelun aikaan, Close ehdotti, että hän olisi kiinnostunut näkemään tarinan uudelleen kerrotun Alexin näkökulmasta.

“Moni osa hänen käytöksestään jäi selittämättä”, hän lisäsi.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Lizzy Caplan ottaa Glenn Closen roolin “Fatal Attraction” -televisioremakessa appeared first on Breaking News.Source: https://gt-ride.com/lizzy-caplan-will-take-on-glenn-closes-role-in-fatal-attraction-tv-remake/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments