Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsLiittovaltion tuomari määrää, että Texasin koulu voi antaa mandaatteja naamareille; Käyttöönoton...

Liittovaltion tuomari määrää, että Texasin koulu voi antaa mandaatteja naamareille; Käyttöönoton ensimmäisenä päivänä 900 000 5–11-vuotiasta lasta kärsi COVID-päivityksen seurauksena


Keskiviikon Valkoisen talon lausunnon mukaan yli 900 000 000 5–11-vuotiasta lasta on saanut COVID-19-rokotteensa viikon sisällä, jolloin rokotteet tulivat saataville.

Jeff Zients (presidentti Joe Bidenin COVID-19-koordinaattori) sanoi, että apteekeista on tilattu vielä 700 000 rokotetta vain alakouluikäisille lapsille.

“Vanhemmat ja perheet eri puolilla maata hengittävät valtavia helpotuksesta, ja olemme vasta aloittamassa”, Zients sanoi Valkoisen talon tiedotustilaisuudessa.

Elintarvike- ja lääkevirasto myönsi 29. lokakuuta hätäluvan sellaisten rokotteiden lähettämiseen ja pakkaamiseen, joita annetaan aikuisille pienempinä annoksina. Paljon työtä on tehtävä – Yhdysvalloissa on noin 28 miljoonaa 5–11-vuotiasta lasta. . Yli 20 000 rokotuspaikkaa kouluista lastenlääkäritoimistoihin on toiminnassa ja lisää on tulossa pian, Zients sanoi.

Emme tiedä, mikä vaikutus rokotteiden epäröivyydellä voi olla leviämiseen. Centers for Disease Control and Prevention johtaja, tohtori Rochelle Walensky tukee voimakkaasti tämän ikäryhmän rokotuksia.

“COVID-19 on merkittävä riski lapsillemme”, hän sanoi tiedotustilaisuudessa. Lapset ovat edelleen alttiimpia tälle virukselle kuin aikuiset. Rokotteet voivat kuitenkin estää COVID-19:n tulemisen kohtalokkaaksi.

Tuoreimmat uutiset löydät myös täältä:

►Yhdysvallat on neuvotellut sopimuksen Johnson & Johnsonin COVID-rokotteen jakamisesta konfliktialueilla asuville ihmisille, ulkoministeri Antony Blinken sanoi keskiviikkona. Hän ei täsmentänyt, kuinka monta annosta.

►Koulutusministeri Miguel Cardona kertoi CBS:n Face the Nationille, että ottaen huomioon rokotteiden laajan saatavuuden ja parannetut hoidot COVID-19:ää vastaan, “etä- tai hybridi-oppimiselle ei pitäisi olla tarvetta”.

►NFL määräsi sakot Aaron Rodgersille ja Green Bay Packersille COVID-19-protokollien rikkomisesta. Liiga suoritti katsauksen Rodgersin ja Packersin protokollaan liittyvistä toimista sen jälkeen, kun pelinrakentaja oli positiivinen COVID-testissä viime viikolla.

"

Source: https://philippinenewsdaily.com/federal-judge-rules-texas-school-can-issue-mandates-for-masks-first-day-of-rollout-900k-children-ages-5-11-were-blasted-by-covid-update/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments