Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsKyle Rittenhousen tuomaristo harkitsee pienempiä maksuja Wisconsinin ammuskeluista. Tässä on mitä...

Kyle Rittenhousen tuomaristo harkitsee pienempiä maksuja Wisconsinin ammuskeluista. Tässä on mitä se tarkoittaa.


  • Tuomari Bruce Schroeder sanoi, että hän ei sisällyttäisi pienempää syytöstä Joseph Rosenbaumin ampumiseen, mutta sisällyttäisi kaksi pienempää syytöstä Anthony Huberin ampumiseen.
  • Kyle Rittenhousea syytetään tahallisesta, piittaamattomuudesta ja murhan yrityksestä. Häntä uhkaa myös huolimaton vaarantaminen ja murhan yrityssyytökset. Loppupuheenvuorot pidetään maanantaina.
  • Syyttäjän voitto on muiden pienempien syytteiden lisääminen: USA TODAY:n lakiasiantuntija sanoi: “Heitä vielä enemmän seinää vasten ja katso, pysyykö se kiinni.”

Kyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynnin tuomari sanoi perjantaina, että hän sallii valamiehistön harkita vähäisempiä syytteitä Illinoisin teinille, jota syytettiin kolmen miehen, joista kaksi kuolemaan, ampumisesta viime kesänä Wisconsinissa.

Kun valamiehistö erotettiin maanantaihin asti, molempien osapuolten asianajajat palasivat Wisconsinin oikeussaliin käymään läpi teknisiä oikeudellisia argumentteja, jotka koskivat, mitä ohjeita valamiehistön pitäisi saada ja lisätäkö siihen pienempiä maksuja.

Maanantaina kuullaan myös suljetut keskustelut. Kuvernööri Tony Evers määräsi perjantaina 500 Wisconsinin kansalliskaartin sotilasta Kenoshan alueelle auttamaan “satoja vapaaehtoisten lainvalvontaviranomaisten upseereita” tuomion seurauksena syntyvien levottomuuksien varalta.

Tuomari Bruce Schroeder sanoi, että hän ei sisällyttäisi pienempää syytöstä Joseph Rosenbaumin ampumiseen, mutta sisällyttäisi kaksi pienempää syytöstä Anthony Huberin ampumiseen.

Pienemmät syytteet ovat tapa, jolla syyttäjä voi antaa valamiehistön pohdittavaa ja mahdollisesti todeta syytetyn syylliseksi, sanoo Milwaukeen rikospoliittinen puolustusasianajaja Craig Mastantuono, joka on myös apulaisprofessori Marquette University Law Schoolissa. Tuomaristolle ennen käsittelyn alkamista annetut ohjeet sisältävät vähemmän vakavia syytöksiä.

“Voiko syyttäjä pyytää vähäisempiä syytteitä, koska he eivät ole yhtä varmoja siitä, että “kaikki tai ei mitään” -peli alun perin nostettuihin syytteisiin – erityisesti murhaan liittyviin syytteisiin – on heille hyvä ja turvallinen veto? Mastantuono totesi, että he pyytävät tästä syystä vähemmän.

Hän sanoi: “Käännä lisää seinää vasten ja katso, jääkö se kiinni.”

“Kuinka ei tuomita hyvin”Kyle Rittenhousen tuomari saa uuden vastareaktion aasialaista ruokaa koskevasta vitsistä

Rittenhousea ei syytetty kahdesta pienemmästä syytteestä Huberin tapauksessa, mutta hän vastusti yhtä Rosenbaumin tapauksessa. Schroeder sanoi, että todisteet eivät tue sitä, että valamiehistö voisi vapauttaa Rittenhousen vakavammasta syytteestä, mutta totesi hänet syylliseksi vähäisemmässä Rosenbaumin syytteessä.

Huberin tapauksessa vähäisempi syyte toisen asteen tahallisesta murhasta ensimmäisen asteen tahallisen murhan sijaan tarkoittaisi, että valamiehistön olisi silti todettava, että Rittenhouse otti tarkoituksella Huberin hengen, mutta että hän uskoi toimineensa itsekseen. puolustus.

Mastantuono selitti, että toisen asteen syytteen saamiseksi tuomariston oli todettava, että Rittenhouse piti häntä itsepuolustuksena, mutta hänen tuomionsa ei ollut kohtuullinen.

Mastantuono selitti, että heidän on ensin tarkasteltava alkuperäisiä maksuja. Jos he eivät löydä häntä syylliseksi, he voivat siirtyä jokaiseen vähemmän syytettyyn.

Rittenhousea syytetään Rosenbaumin, 36, ja Huberin, 26, tappamisesta ja Gaige Grosskreutzin, 27, haavoittamisesta yön aikana väkivaltaisten mielenosoitusten aikana Kenoshassa sen jälkeen, kun valkoinen poliisi ampui ja loukkaantui vakavasti mustamiehen Jacob Blakea kaksi päivää aiemmin.

Nyt 18-vuotias Rittenhouse saa syytteet tahallisesta, piittaamattomuudesta ja murhan yrityksestä sekä piittaamattomasta vaarantamisesta. Rittenhousea syytetään myös siitä, että alle 18-vuotias hallitsi vaarallista ampuma-asetta.

“Ottamalla mukaan vähäisemmän rikoksen, lisäät tuomion riskiä, ​​vaikka vältätkin mahdollisuuden, että valamiehistö päätyisi kompromissiin vakavammasta rikoksesta”, Schroeder sanoi suoraan Rittenhouselle perjantaina.

“Vähennät myös riskiä, ​​että joudut toiseen oikeudenkäyntiin, koska tuomaristo ei päässyt yhteisymmärrykseen”, hän lisäsi.

Lue lisää Rittenhousen oikeudenkäynnistäKyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynti: puolustus on paikallaan; loppupuheet on asetettu maanantaille

Keskiviikkona Rittenhouse todisti, että hän pelkäsi henkensä puolesta ja toimi itsepuolustukseksi. Rittenhouse sanoi: “En tehnyt mitään väärää.” Rittenhouse sanoi puolustaneensa itseään tuomaristolle.

Syyttäjät vaativat pienempien syytteiden sisällyttämistä, jos valamiehistö ei tuomitse Rittenhousea vakavammista syytteistä. Rittenhousen asianajajat väittivät, että pienempiä syytteitä ei pitäisi ottaa mukaan, jotta tuomaristo keskittyisi alkuperäisiin syytteisiin.

Mastantuono totesi, että “se on molempien osapuolten strateginen harkinta, pyytääkö vähemmän mukana tuomaristoohjeita.”

Oikeustarkkailijat huomasivat, että syyttäjän oli vaikea todistaa Rittenhousen väitteitä itsepuolustuksellisuudesta. Joissakin kohdissa syyttäjän omat todistajat jopa esittivät väitteitä, jotka tukivat Rittenhousen tapausta. Silminnäkijöiden mukaan Rosenbaum uhkasi tappaa Rittenhousen ja että Grosskreutz osoitti häntä aseella ennen kuin Rittenhouse ampui.

Osallistujat: Bruce Vieelmetti, Milwaukee Journal Sentinel; Associated Press

Lähde: USAToday.com

Post Kyle Rittenhousen tuomaristo harkitsee pienempiä maksuja Wisconsinin ammuskeluista. Tässä on mitä se tarkoittaa. ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.Source: https://philippinenewsdaily.com/a-jury-of-kyle-rittenhouse-judges-will-be-considering-lesser-charges-for-wisconsin-shootings-heres-what-that-means/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments