Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsKyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynti: puolustus on paikallaan; loppupuheet on asetettu maanantaille

Kyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynti: puolustus on paikallaan; loppupuheet on asetettu maanantaille


KENOSHA, Wiss. – Päivä sen jälkeen, kun Kyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynnissä oli annettu tunteellinen todistaja ja kehotettu oikeuteen, hänen puolustusasianajajansa lepäsivät torstaina rakentaessaan itsepuolustusjuttuaan kutsumalla voimankäytön asiantuntijan, mediakommentaattorin ja poliisin. jalusta.

Tuomari Bruce Schroeder erotti tuomariston maanantaihin asti, jolloin odotetaan pidettävän päätöspuheenvuorot.

Rittenhousea, 18, syytetään kahden miehen tappamisesta ja kolmannen loukkaantumisesta kaoottisissa mielenosoituksissa tässä kaupungissa Milwaukeen eteläpuolella sen jälkeen, kun valkoinen poliisi ampui mustan miehen Jacob Blaken elokuussa 2020.

Tuomari sanoi, että torstaina molemmilla osapuolilla on yhteensä kaksi tuntia ja 30 minuuttia aikaa puhua maanantain päätöspuheenvuoronsa, ja varoitti, että jos jompikumpi asianajajasta puuttuu asiaan, “Voin pyytää sinua istumaan kesken tuomion”.

Keskiviikkona Rittenhousen asianajajat vaativat epäoikeudenmukaista oikeudenkäyntiä ennakkoluulottomasti syyttäjä Thomas Bingerin kysymyksiin. Schroeder sanoi, että hän antaa Bingerille aikaa vastata ja lainata oikeuskäytäntöä ennen päätöksen tekemistä.

Tuomarit kuulivat torstaina John Blackin, voimankäytön asiantuntijan Oregonista, joka sanoi, että Rittenhousen ensimmäisestä laukauksesta kului noin minuutti ja 20 sekuntia. Aika, jonka Rittenhouse käytti kunkin laukauksen ampumiseen, kesti alle seitsemän sekuntia, Black sanoi.

Syyttäjä toisaalta korosti, että ampumisen aikana tapahtuneesta oli suurempi mahdollisuus ymmärtää. He ovat väittäneet, että tapahtumaketju jatkui tuntien aikana, alkaen Rittenhousen päätöksestä lähteä epävakaaseen protestiin kiväärillä.

Itku, huutaminen ja anominen kokeisiin:Tämä dramaattinen päivä saattaa olla Rittenhousen murhaoikeudenkäynti.

Syyttäjät ja puolustus kiistivät siitä, kuinka paljon videota Black saa näyttää. Black kertoi analysoineensa Kenoshan videoita ampumisiltana nähdäkseen ajoituksen.

Binger totesi, että tuomari oli määrännyt Blackin vahvistamaan vain ampumajärjestyksen, ei edeltäviä tapahtumia. Schroeder kuitenkin salli Blackin näyttää suuremman osan. Syyttäjät vastustivat Blackia, mukaan lukien kaikki mielipiteet siitä, toimiko Rittenhouse kohtuudella käyttämällä tappavaa voimaa ampumisiltana. Schroeder myönsi, että se oli tuomariston päätettävissä.

Puolustus ja syyttäjä kuulusteli Kenoshan poliisia Brittni Brayta kuolleen Anthony Huberin ja loukkaantuneen Gaige Grosskreutzin ampumispaikalta keräämistä ammusten hylsyistä. Hän todisti, kuinka raivata juuttunut AR-15-kivääri. Bray totesi, että häirintä voi johtua joko kuluneesta tai elävästä kierroksesta.

Lue lisää keskiviikon tunnetilaisuudestaPuolustus vaatii epäoikeudenmukaista oikeudenkäyntiä, Kyle Rittenhousen murhan oikeudenkäynti kuumenee

Kanteen otti myös mediakommentaattori Drew Hernandez, joka kuvasi videon Kenoshasta, mukaan lukien Joseph Rosenbaumin kohtalokkaasta ammuskelusta. Hernandez työskentelee Real America’s Voice -sivustolla, joka on oikeistosivusto, joka on presidentti Donald Trumpin entisen neuvonantajan Steve Bannonin päivittäisen keskusteluohjelman kotipaikka.

Hernandez kertoi matkustaneensa osavaltion ulkopuolelta Kenoshaan dokumentoimaan “mellakoita” “BLM:n (Black Lives Matter) ja “antifan” puolesta. Hän sanoi, ettei hän nähnyt Rittenhousen “millään tavalla, muodossa tai muodossa” käyttäytyvän aggressiivisesti ampumisiltana.

Binger kysyi Hernandezilta Hernandezin asianajajasta, jonka piti lähettää Kenoshasta video, jonka hän oli tallentanut lähetettäväksi sekä syyttäjälle että puolustukselle. Binger voisi jatkaa kysymyksiä, mutta tuomari valvoisi sitä tarkasti.

Kuka on kuka?Varo tuomaria, asianajajia ja todistajia Kyle Rittenhousen oikeudenkäynnissä

Todistajat todistivat valokuvan suurentamisen tarkkuudesta ja olivat paikalla koko iltapäivän.

Puolustus kutsui todistajia 2 1/2 päivän ajan. Syyttäjän aiempi todistajanlausunto kesti noin viisi päivää.

Suljetut väittelyt päättyvät, ja sitten valitaan 12 tuomarin nimet. Asiaa käsitteli 18 henkilöä. Se oli ylivoimaisen valkoista.

Torstai oli paljon vähemmän tunteellinen kuin huutaminen ja itku, joka tapahtui oikeussalissa, kuten Rittenhouse todisti päivää aiemmin.

Rittenhouse murtui, kun hän kertoi ampumiseen johtaneista tapahtumista ja kuvaili kuinka hän pelkäsi henkensä puolesta.

En tehnyt mitään väärää. Puolustin itseäni”, sanoi Rittenhouse, joka oli 17-vuotias matkustaessaan Kenoshaan ja suostuessaan auttamaan ystäväänsä suojelemaan autoyritystä yön protestien jälkeen.

Tarina siitä, kuinka kaikki tapahtuiKun poliisit ampuivat Jacob Blaken, visuaalinen aikajana näyttää väkivaltaa Kenoshassa

Binger painotti Rittenhousea, miksi hän uskoi tarvitsevansa AR-15:tä sinä yönä ja kuinka paljon riskiä hän havaitsi väkijoukossa.

Jotkut Bingerin kuulustelujen kohdat herättivät terävää kritiikkiä Schroederilta ja saivat esityksen väärästä oikeudenkäynnistä ennakkoluulottomasti, mikä estäisi Rittenhousen oikeudenkäynnin uudelleen.

Kyle Rittenhouse todistaa ristikuulusteluissa tapahtuneista ammuskeluista hänen oikeudenkäynnissään Kenoshan piirituomioistuimessa 10. marraskuuta.

Rittenhousea syytetään myös holtittomasta vaarantamisesta ja ampuma-aseen hallussapidosta alaikäisenä. Ulkonaliikkumiskiellon rikkomista koskeva syyte hylättiin tiistaina.

Osallistuminen Associated Pressiin

Lähde: USAToday.com

Kyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynti: puolustus on paikallaan; loppupuheet on asetettu maanantaille ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/kyle-rittenhouse-murder-trial-defense-is-in-place-closing-arguments-are-set-for-monday/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments