Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsKyle Rittenhousen asianajajat rakentavat itsepuolustusjutun tunneperäisen todistuksen jälkeen. Vaatii epäoikeudenmukaisuutta

Kyle Rittenhousen asianajajat rakentavat itsepuolustusjutun tunneperäisen todistuksen jälkeen. Vaatii epäoikeudenmukaisuutta


KENOSHA WISCONSI – Tunteisen todistuksen päivän ja kehotuksen epäoikeudenmukaiseen käsittelyyn jälkeen Kyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynnissä hänen puolustusasianajajansa kutsuvat lisää todistajia, mukaan lukien voimankäytön asiantuntijan, seisomaan torstaina rakentamaan itsepuolustusjuttua.

Rittenhousea, 18, syytetään kahden ihmisen tappamisesta ja kolmannen haavoittamisesta väkivaltaisissa mielenosoituksissa elokuussa 2020 Kenoshassa, Wisconsinissa, sen jälkeen, kun valkoinen poliisi ampui mustaihoisen miehen Jacob Blaken.

Rittenhouse todisti keskiviikkona, toisinaan purskahtaen kyyneliin, kun hän kertoi ammuskeluihin johtaneista tapahtumista ja kuinka hän sanoi pelkäävänsä henkensä puolesta.

“En tehnyt mitään väärää.” Rittenhouse väitti, että Rittenhouse oli puolustanut itseään.

Syyttäjä Thomas Bingerin kuulustelujen jälkeen Rittenhousen asianajajat pyysivät keskiviikkona myös epäoikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Tuomari Bruce Schroeder ilmoitti tekevänsä päätöksen myöhemmin antaakseen Bingerille aikaa vastata ja viitata oikeuskäytäntöön.

Illinoisin teini-ikäinen, joka oli 17-vuotias matkustaessaan Kenoshaan ja suostuessaan auttamaan ystäväänsä suojelemaan autoyritystä mielenosoitusiltojen jälkeen, ampui kuolemaan Joseph Rosenbaumin, 36, ja Anthony Huberin, 26. Hän haavoi Gaige Grosskreutzia, 27.

Jatka lukemista keskiviikon tunteellisesta kuuntelusta:Kyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynti kiihtyy, kun puolustus vaatii väärää oikeudenkäyntiä

Itku, huutaminen ja pyynnöt koetukselle:Tämä dramaattinen päivä saattaa olla Rittenhousen murhaoikeudenkäynti.

Rittenhouse vastasi asianajajiensa kysymyksiin ja sanoi, että hän tunsi olevansa loukussa, kun Rosenbaum ajoi häntä takaa. Sitten hän tarttui aseeseensa. Rittenhouse kertoi ampuneensa häntä sen jälkeen, kun hän oli osunut rullalaudalla, minkä jälkeen hän osui kiveen ja väkijoukkoon. Hän ampui Huberia saatuaan toisen kerran iskun rullalaudalla, ja sitten Grosskreutzia, kun tämä lähestyi häntä pistoolilla.

Aiemmat todistukset olivat vahvistaneet monia Rittenhousen esittämiä yksityiskohtia, ja edes valtion todistajat eivät juurikaan horjuttaneet puolustuksen väitteitä.

Rittenhouse kertoi keskiviikkona käyttäneensä tappavaa voimaa, mutta vain yrittäessään pitää miehet poissa hänestä.

Binger selvitti, miksi Rittenhouse uskoi tarvitsevansa AR-15:tä sinä iltana ja kuinka paljon riskejä hän havaitsi joukossa.

Jotkut Bingerin kuulustelujen kohdat saivat kuitenkin terävää kritiikkiä Schroederilta ja saivat esityksen väärästä oikeudenkäynnistä ennakkoluulottomasti, mikä estäisi Rittenhousen oikeudenkäynnin uudelleen.

Binger huomautti, että Rittenhousen todistukset olivat hänen ensimmäinen yritys jakaa puolensa tarinasta. Hän ehdotti, että Rittenhouse voisi mukauttaa todistustaan ​​aiempia videoita, todistajien lausuntoja tai tiedotusvälineitä varten. Puolustusasianajaja Mark Richards vastusti huomautuksia ja sanoi, että Rittenhousella on oikeus vaieta, eikä syyttäjän pitäisi kommentoida tätä oikeutta.

Kyle Rittenhouse todistaa ristitutkimuksen kohteena olevista ammuskeluista hänen oikeudenkäynnissään Kenoshan piirituomioistuimessa keskiviikkona 10. marraskuuta 2021.

Tarina siitä, kuinka kaikki tapahtuiVäkivallan ja kuoleman visuaalinen aikajana Kenoshassa Jacob Blaken poliisin ampumisen jälkeen

AvainpelaajatVaro Rittenhousen tuomaria, hänen asianajajiaan ja muita tärkeitä todistajia.

Myöhemmin Binger yritti tuoda esiin videon 15 päivää ennen ampumista, jossa Rittenhouse sanoi CVS:n myymälävarkaista: “Toivon, että minulla olisi AR, ampuisin heitä kohti.”

Binger yritti aiemmin esittää sen, mutta Schroeder ilmoitti, ettei hän ollut taipuvainen sallimaan sitä. Kun Schroeder lähetti tuomariston ulos oikeussalista, hän moitti Bingeriä asian esille tuomisesta.

“Älä ole röyhkeä! Schroeder oli raivoissaan ja käski Bingeriä lopettamaan kuulustelut. Myöhemmin Binger pyysi anteeksi ja sanoi ottaneensa asian esiin “hyvässä uskossa”, koska Schroederin päätös oli jättänyt oven auki, jos todisteet johtaisivat siihen. Schroeder vastasi: “En usko sinua.”

Poliisiviranomaisten ja muiden todistajien sekä Grosskreutzin, Grosskreutzin, Grosskreutzin autopalstan omistajan ja muiden todistajien todistajanlausuntojen jälkeen, oikeudenkäynti alkoi. Tuomarit ovat nähneet paikalta valokuvia ja videoita sekä esittelyjä Rittenhousen kiväärillä.

Rittenhousea syytetään myös holtittomasta vaarantamisesta ja ampuma-aseen hallussapidosta alaikäisenä. Tiistain ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta johtuvat syytteet hylättiin.

Lähde: USAToday.com

Viesti Kyle Rittenhouse asianajajat rakentamaan itsepuolustusjutun tunneperäisen todistuksen jälkeen. Kutsut väärään oikeudenkäyntiin ilmestyivät ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/kyle-rittenhouse-attorneys-to-build-self-defense-case-following-emotional-testimony-calls-for-mistrial/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments