Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsKuvernööri Ron DeSantis ajaa laskun työntekijöille, jotka eivät saa rokotetta

Kuvernööri Ron DeSantis ajaa laskun työntekijöille, jotka eivät saa rokotetta


Floridan republikaanikuvernööri Ron DeSantis esittää nyt laskun maksaakseen työntekijöille, jotka kieltäytyvät yrityksensä vaatimuksista rokottaa COVID-19-virusta vastaan.

SB 2 -ehdotus – yksi neljästä kuvernöörin rokotus- ja naamiovaltuuksien vastaisessa kampanjassa esitellystä lakiehdotuksesta – maksaisi työttömyysetuuksia veronmaksajien kustannuksella työntekijöille, jotka on irtisanottu, koska he kieltäytyvät vaadituista turvallisuuskäytännöistä estääkseen COVID-19:n leviämisen työpaikoilla. .

Republikaanien hallitsema lainsäätäjä käsittelee lakiesityksen ensi viikon erityisistunnossa.

Iowan republikaanikuvernööri Kim Reynolds allekirjoitti viime kuun lopussa vastaavan lain, joka tarjoaa työttömyysetuuksia osavaltion työntekijöille, jotka kieltäytyvät työnantajiensa vaatimuksesta saada COVID-rokotteita. Lisäksi laki hyväksyttiin erityisistunnossa ja se astui voimaan välittömästi.

Iowa on edelleen maan 23. sijalla. Centers for Disease Control and Prevention arvioi, että 55,4 % osavaltion koko väestöstä on täysin rokotettuja. COVID-19 aiheuttaa noin 7 000 kuolemantapausta osavaltiossa.

Mitä tulee DeSantisin ponnisteluihin, Floridan AFL-CIO:n lainsäädäntö- ja politiikkajohtaja Rich Templin kutsui toimenpidettä poikkeukselliseksi ennakkotapaukseksi.

“Se on ensimmäinen kerta, kun vapaaehtoisesta lopettamisesta voidaan maksaa”, hän kertoi Florida Phoenixille.

Lakiehdotuksen sponsorin senaatin oikeuskomitean puheenjohtaja Danny Burgess vaati Phoenixille, että tällaiset työttömyysetuudet ovat laittomasti irtisanottujen työntekijöiden tukena, viitaten niihin, jotka kieltäytyvät rokottamasta.

Ironista kyllä, DeSantis lopetti liittovaltion työttömyysetuudet aiemmin tänä vuonna pandemian aiheuttaman laajan työttömyyden vuoksi. Tämä johtui siitä, että hän väitti, että ne kannustivat työntekijöitä jättämään työt, joita ei enää tarvita. Uudet kannustimet voisivat rohkaista työntekijöitä välttämään rokotuksia.

Florida Housen demokraattinen jäsen Anna Eskamani kertoi Phoenixille, että “se tosiasia, että kuvernööri DeSantis tuskin nosti sormea ​​auttaakseen floridalaisia ​​heidän työttömyysetuuksissaan – jopa tappaa pyrkimyksemme lisätä etuuksia 100 dollarilla [per week] viime parlamenttiistunnossa – ja nyt se yrittää uudistaa [the program] ihmisille, jotka lopettavat työnsä rokotevaatimusten vuoksi, on vitsi.”

SB2 sallii yritysten vaatia rokotuksia, mutta työntekijöille on monia poikkeuksia. Työntekijät voivat jättää rokotteen väliin, jos lääketieteellisten syiden tai tiettyjen uskonnollisten vakaumusten katsotaan vapautetun COVID-19:stä. He voivat myös sopia pukeutumisesta tai testaamisesta työmailla.

Nämä ihmiset olisivat oikeutettuja työttömyysetuuksiin, jos heidät irtisanottaisiin. Jos uusi yritys vaatisi rokotuksia, heidän ei tarvitsisi hyväksyä muita työmahdollisuuksia.

Työnantajat, jotka kieltäytyvät myöntämästä poikkeuksia, voivat saada kovia sakkoja.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Kuvernööri Ron DeSantis ajaa laskun työntekijöille, jotka eivät saa rokotuksia, ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/gov-ron-desantis-pushes-bill-to-pay-workers-who-dont-get-vaccines/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments