Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsKuinka Kyrsten Sinema muuttui sosiaalityöntekijästä keskusherraksi

Kuinka Kyrsten Sinema muuttui sosiaalityöntekijästä keskusherraksi


Kyrsten Silena (USA senaattori) puhuu ilmailu- ja avaruusalan alakomitean kokouksessa aiheesta “Lentoyhtiöiden turvallisuuden tila: kaupallisen ilmailun liittovaltion valvonta”. 27. maaliskuuta 2019 Capitol Hillillä Washington DC:ssä.
BRENDAN SMIALOWSKI Getty Imagesin kautta

WASHINGTON (AP) – Kaksikymmentä vuotta sitten Phoenixin kaupunginvaltuuston ehdokkaana vihreiden puolueen aktivisti Kyrsten Sinema vertasi kampanjarahan keräämistä “lahjukseen”.

Hän on nyt senaattori Arizonan ensimmäisellä kaudella.

Kerran Arizonan demokraattisen puolueen Sineman “liian äärimmäiseksi” leimaama “Prada-sosialisti”, keskustalainen, on saanut uuden vallan 50-50 senaatissa, jossa ei ole ylimääräistä ääntä. Tämä pakottaa presidentti Joe Bidenin vähentämään tavoitteitaan ja demokraattisen puolueen tavoitteita.

Hänen suuri auktoriteettinsa korostaa yhden senaattorin kykyä käyttää hyväkseen puolueensa kapeaa valtaa kammiossa ja taivuttaa enemmistön tahtoa. Yritysten intressit ovat innokkaita vaikuttamaan. Demokraattien nyt 1,85 biljoonan dollarin arvoinen sosiaali- ja ilmastoaloitteiden paketti on ryntänyt antamaan hänelle taloudellista tukea.

Sinema on kuukausia kestäneiden uuvuttavien neuvottelujen jälkeen tarjonnut vain rajoitetun selityksen sille, miksi demokraatit vastustavat politiikkaa, jonka puolesta he ovat kampanjoineet monta vuotta. Hän suututti monia työtovereita.

Hänen toimintansa on myös saanut Sinemalle uusia ystäviä, ja Sinema houkuttelee nyt kampanjalahjoituksia varakkailta tahoilta, joilla on pelissä miljoonia dollareita.

Sinema vastusti erityisesti kahta osaa Bidenin alkuperäisestä ehdotuksesta, joilla on laaja julkinen tuki: yritysten ja varakkaiden henkilöiden verokantojen nostamista ja laajaa suunnitelmaa, joka olisi vähentänyt huomattavasti reseptilääkkeiden kustannuksia Medicaren saajille.

Hänen auttoi saamaan myönnytykset ovat linjassa monien hänen lahjoittajiensa etujen kanssa, jotka ovat tehneet Sinemasta senaatin senaatin kolmanneksi saajaksi – lähes 500 000 dollaria – tänä vuonna lääke- ja rahoituspalvelusektorilta, sanoo OpenSecrets, puolueeton ryhmä, joka jäljittää rahaa. politiikassa.

Sineman toimisto kieltäytyi antamasta häntä haastatteluun. Lausunnossaan hänen toimistonsa sanoi, että hän on johdonmukaisesti tukenut “kasvua edistävää talouspolitiikkaa” ja “lääketieteellisten innovaatioiden suojelemista”. He kiistivät Sineman poliittisen uransa varhaisessa vaiheessa tekemien kommenttien merkityksellisyyden kilpailussa, jonka hän hävisi.

“Senaattori Sinema tekee päätökset yhden näkökohdan perusteella: mikä on parasta Arizonalle”, tiedottaja John LaBombard sanoi.

Monet hänen puolueestaan ​​ovat ymmällään siitä, että hän hyväksyy voimakkaat lahjoittajat, jotka hän oli aiemmin hylännyt.

“Se luo käsityksen eturistiriidasta ja käsityksen teollisuusryhmistä, joilla on vaikutusvaltaa”, sanoi Rep. Ro Khanna, Kalifornia, joka oli Vermontin senaattori Bernie Sandersin vuoden 2020 presidentinvaalikampanjan toinen puheenjohtaja. “Kuinka hän selittää kaikkien näiden panosten roolin?”

Entinen sosiaalityöntekijä, joka palveli Ralph Naderin Vihreän puolueen vuoden 2000 presidentinvaalikampanjassa, Sinema ei hakeutunut demokraatin virkaan ennen kuin kaksi Arizonan epäonnistunutta tarjousta edistyneenä tai riippumattomana.

Hänen poliittinen kuvansa alkoi muuttua sen jälkeen, kun hän voitti paikan Arizona Housessa. Vähitellen itseään maltillisena muuttaen Sinema nousi lainsäätäjän demokraattisen vähemmistön läpi ja asettui korkeampaan virkaan osavaltion siirtyessä republikaanien linnoituksesta vaalien taistelukentälle.

Silloinen Yhdysvaltain tasavallan edustaja Kyrsten Sinema puhuu 8. luokkalaisten kanssa Arizonan Sunnyslope Schoolissa, jossa hän työskenteli kerran sosiaalityöntekijänä.

Kyrsten Sienema (entinen Yhdysvaltain tasavalta) puhuu 8. luokkalaisten kanssa Arizonan Sunnyslope Schoolista, jossa hän oli aiemmin sosiaalityöntekijä.
Laura Segall (The Washington Post Getty Imagesin kautta).

Vuoden 2012 Yhdysvaltain parlamenttivaaleistaan ​​lähtien kapitalismin “kaikkivaltiaan dollariin” vastustanut ehdokas on toivottanut tervetulleeksi teollisuusryhmien ja yritysten poliittisten toimintakomiteoiden panoksia. Hän on kerännyt vähintään 3 miljoonaa dollaria toimitusjohtajilta, yritysjohtajilta, sijoittajilta, lobbaajilta ja rahoitusalan työntekijöiltä, ​​osoittavat kampanjan rahoitustiedot.

Sineman paisunut kampanjatili tulee, koska monet hänen puolueensa jäsenistä ovat kieltäytyneet sellaisista lahjoituksista ja tuominneet sen todisteeksi syvään juurtuneesta korruptiosta Washingtonissa.

Vaikka Sinema tuskin on yksin keräämässä rahaa erityisintresseistä suuren lainsäädäntötaistelun aikana, huomionarvoista on Sineman huhti-syyskuun välisen varainhankinnan laajuus. Hänen vastalauseensa Bidenin lainsäädäntöä kohtaan sai hänet sitten valtavasti vaikuttamaan hänen lakiehdotuksensa tulevaisuuteen. Hän keräsi tänä aikana 3 miljoonaa dollaria, mikä on enemmän kuin hänen koko uransa lukuun ottamatta vuoden 2018 vaaleja, jolloin hän äänesti ensimmäisenä Yhdysvaltain senaattiin.

Oli kuitenkin todisteita siitä, että hän oli houkutellut bisnestä aikaisemmin.

Viime vuonna hän auttoi käynnistämään molempien puolueiden puoluekokouksen lisätäkseen “tietoisuutta henkilökohtaisen lääketieteen eduista”, kalliista tarkkuushoidosta vaikeasti parantuviin sairauksiin. Hänen nykyinen vastustuskykynsä yritysten ja suurituloisten veronkorotuksia vastaan ​​tuli sen jälkeen, kun hän äänesti vuonna 2017 presidentti Donald Trumpin veronkevennyslakia vastaan, joka alensi yritysten verokannan nykyiseen 21 prosenttiin ja antoi samalla hyvityksen suurituloisille.

Lahjoittajien joukossa ovat:

– Lääkevalmistajan Amgenin johtajat ja PAC ovat antaneet vähintään 21 500 dollaria vuonna 2021, mikä tekee Sinemasta toiseksi vain edustajainhuoneen republikaanien johtajan Kevin McCarthyn jälkeen Kalifornian, kun se on saanut yhtiöltä lahjoituksia tänä vuonna. Melkein kaikki Amgen-lahjoitukset kokoontuivat kesäkuun viimeisten kuukausien aikana, kun demokraatit vaativat lainsäädäntöä, joka antaisi Medicaren neuvotella alempia lääkekustannuksia. Sineman oppositio auttoi saamaan lainsäätäjät jatkamaan supistettua versiota, joka etenee nyt parlamentissa. Tämä suunnitelma antaisi Medicarelle mahdollisuuden neuvotella noin 100 lääkkeen hinnoista vain muutaman vuoden sisällä ja rajoittaa kuukausittaiset insuliinimaksut 35 dollariin henkilöä kohti.

Sinema sai 5 000 dollaria Robert Bradwaylta (yrityksen toimitusjohtaja) ja 3 000 dollaria Sineman lobbaajilta.

-Sinema on ottanut tänä vuonna vähintään 27 000 dollaria suurilta lääkevalmistajilta, mukaan lukien Takeda, GlaxoSmithKline, Genentech ja Eli Lilly. Pharmaceutical Research and Manufacturers of America, johtava lääkevalmistajia edustava kauppajärjestö, on ollut merkittävä rahoituslähde ryhmälle, joka julkaisee mainoksia, joissa Sinemaa ylistetään “riippumattomaksi ja tehokkaaksi Arizonalle”, asiakirjat osoittavat.

-Kaksitoista Goldman Sachsin investointipankin johtajaa on lahjoittanut 37 000 dollaria Sinemalle toukokuusta lähtien. Goldmanin presidentti John Waldron Goldman Sachsista lahjoitti 5 800 dollaria Sinemalle elokuussa. Sineman toimisto sanoi, että vaikka hän ei tue yhtiöveron nostamista, hän tukee yritysveron vähimmäismäärää, jotta yritykset eivät voi kokonaan välttää Bidenin suunnitelmaan sisältyvän oikeudenmukaisen osuutensa maksamista.

— Globaalin verokonsulttiyrityksen Ryan LLC:n johtajat, johtajat ja yrityksen PAC kaatoivat yli 72 000 dollaria Sineman kampanjatilille elo- ja syyskuun lopulla. Ryan oli suurin yrityslahjoittaja Sinemalle, koska hänen työntekijänsä ja PAC eivät olleet aiemmin lahjoittaneet. Texasissa toimiva yritys mainostaa itseään “vapauttaneena asiakkaamme yliverotuksen taakasta”. Elokuussa USA Today raportoi, että yhtiön virkamiehet ovat jääneet FBI:n tutkimukseen, painostivatko he Arizonan republikaanien kuvernöörin Doug Duceyn hallintoa, joka valtuutettiin palauttamaan Ryanin asiakkaille miljoonia veroja.

Syyskuussa Jimmy Haslam III ja Susan Haslam III antoivat kumpikin 2 900 dollaria Sinemalle.

Sineman kollegat kongressissa ovat reagoineet raivokkaasti hänen päätökseensä estää ehdotukset, joita lähes kaikki demokraattiset lainsäätäjät tukevat.

Yhdysvaltain senaattori Kirsten Sinema (D-AZ) palaa kahden puolueen kokoukseen infrastruktuurista US Capitol -rakennuksen kellarissa sen jälkeen, kun alkuperäiset neuvottelut epäonnistuivat Valkoisen talon kanssa 8. kesäkuuta 2021 Washington DC:ssä.

Yhdysvaltain senaattori Kirsten Sinema (D.AZ) palaa kahden puolueen konferenssiin, jossa käsitellään infrastruktuuria US Capitol -rakennuksen kellarirakennuksessa. Tämä kokous pidettiin sen jälkeen, kun neuvottelut Valkoisen talon kanssa romahtivat 8. kesäkuuta 2021 Washington DC:ssä.
Samuel Corum Getty Imagesin kautta

“Meille olisi tragediaa, jos emme korjaa epäoikeudenmukaista yhtiöverojärjestelmää niin, että yritykset ja yksityishenkilöt maksavat oikeudenmukaisen osuutensa”, sanoi edustaja Pramila Jayapal Washingtonin osavaltiosta, kongressin Progressive Caucusin puheenjohtaja, jolla oli tärkeä rooli. neuvotella laskua.

Sanders keskittyi Sineman tukemiseen lääketeollisuuden prioriteeteille.

“On käsittämätöntä, että yksikään Yhdysvaltain kongressin jäsen ei ole valmis äänestämään varmistaakseen, että alennetaan reseptilääkkeiden kustannuksia”, hän sanoi viime kuussa. Hän lisäsi toivovansa Sinema “tekee mitä Arizonan ihmiset haluavat”.

Jotkut hänen pitkäaikaisista kannattajistaan ​​ovat pettyneet.

“Kaiken puolueen jännityksen vuoksi ihmisillä on pitkät muistot”, sanoi Michael Smith, lahjoittaja Los Angelesista, jonka kumppani James Costos toimi presidentti Barack Obaman suurlähettiläänä Espanjassa.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Kuinka Kyrsten Sinema muuttui sosiaalityöntekijästä keskusherraksi ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/how-kyrsten-sinema-went-from-social-worker-to-centrist/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments