Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNews"Kuin minua olisi lyöty vasaralla": Musta poliisi nosti syrjintäsyytteen poliisipäällikön jättäessä KKK:n...

“Kuin minua olisi lyöty vasaralla”: Musta poliisi nosti syrjintäsyytteen poliisipäällikön jättäessä KKK:n muistiinpanon videolle


Musta poliisi, jonka pomo jätti Ku Klux Klan -lapun takkiinsa, rikkoo hiljaisuuden väitetystä häirinnästä työpaikalla ja ryhtyy oikeustoimiin poliisiosastoa vastaan, jossa hän edelleen työskentelee.

Ohion Sheffield Laken poliisilaitoksen virkailija Keith Poolin asianajajat ilmoittivat torstaina jättäneensä syrjintäsyytteen Ohion kansalaisoikeuskomissiolle ja vetoomuksen osavaltion korkeimmalle oikeudelle pakottaakseen kaupungin julkaisemaan julkiset asiakirjat, jotka dokumentoivat väitetyn tapauksen. häirintä Pool edessä.

Valvontavideolla näkyi, että silloinen poliisipäällikkö Anthony Campo, joka on valkoinen, jätti kesäkuun 25. päivänä merkinnän “Ku Klux Klan” takkiin, joka istui Poolin pöydällä. Campo joutui eroamaan heinäkuussa Pohjois-Ohiossa puhjenneen kohun seurauksena.

Upseerin henkilöllisyys oli tuntematon kuukausia – torstaihin saakka.

“Se oli niin alentavaa, etten hetkeen tiennyt, kuinka reagoida siihen”, sanoi Pool, joka on ollut lainvalvonnassa yli 30 vuotta, torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Tuntui kuin minuun olisi osunut vasara.

Campolla ei ollut julkisesti saatavilla olevia puhelinnumeroita tai sosiaalisen median tilejä, joilla hän voisi pyytää hänen lausuntoaan.

Heinäkuussa Dennis Bring Sheffield Lakesta kertoi Cleveland.comille, että Campo väitti, että KKK Note oli vitsi.

“Hän luuli, että tämä oli vain vitsi”, Bring kertoi. “Kuinka voit ajatella, että voit pukea jonkun sellaisen takkiin, ja varsinkin jos hän on afroamerikkalainen, ja luulet tämän olevan vitsi?”

Pool väitti, että KKK:n jäsenet olivat tappaneet hänen isosetänsä, mikä lisäsi hänen kipuaan tapahtuman aikana. Pool sanoi, että Campo ei ollut virallisesti pyytänyt anteeksi tapausta.

Ota selvää, mitä tutkimuksessa havaitaanYli puolta Yhdysvaltain poliisikuolemista ei raportoida virallisissa tiedoissa

Sininen seinä takanasi:USA TODAYn Behind the Blue Wall -sarjassa esiintyi Whistleblower. Poliisiliitto on poistettu esityksestä.

Poolin väitettiin joutuneen Campon rodullisen häirinnän kohteeksi syyskuusta 2020 lähtien, kun hän aloitti työskentelyn osastolla.

Ashlie Case Slovold sanoi, että tämän syytteen nostaminen on ensimmäinen askel kohti kanteen nostamista. Hän lisäsi, että Pool oli ensimmäinen musta upseeri poliisilaitoksen historiassa.

Poolin mukaan Campo ei ollut tehnyt mitään rasistista aiemmin.

Pool väitti, että Campo puuttui asiaan ennen palkkaamista ja kutsui häntä rasistiksi.

Pool väittää myös, että Campo loi häntä pilkkaavia rasistisia kuvia, jotka hän julkaisi osaston ilmoitustauluille ja näytti muille työntekijöille. Valituksessa todetaan myös, että Campo käytti rasistisia kuvia pilkatakseen osaston latino-upseeria näyttämällä hänen kasvonsa osana salsatunnusta.

Poliisin väkivallan historiaaPoliisin väkivalta “valtioi valkoisen ylivallan” 1960-luvulla. Nämä taktiikat ovat edelleen olemassa.

“En luota hallitukseen”Poliisikouluttajat liittyivät Oath Keepersiin

Pool väittää, että hänen pomonsa oli jättänyt KKK-ilmoituksen hänen poliisitarransa päälle ja tehnyt hänelle KKK-aiheisen hatun paperista. Poolia käskettiin käyttämään hattua seuraavan huoltokutsun aikana.

Pool sanoi: “Se oli loukkaavaa ja nöyryyttävää yli kaiken, mitä olen kokenut koko urani aikana.”

Valituksessa väitetään myös, että Poolin “ylempi virkamiehet” tiesivät häirinnästä, mutta eivät puuttuneet siihen.

Sletvold väitti, että kaupungin korkeat virkamiehet tiesivät Campon käytöksestä, mutta eivät estäneet häntä eivätkä antaneet koulutusta asianmukaiseen käyttäytymiseen työssä.

Sheffield Laken ja Bringin kaupunki ei vastannut välittömästi kyselyihin kommentoidakseen.

“Officer Pool on sankari, todellinen virkamies”, sanoi yksi Poolin lakimiehistä, Joseph Pfeiffer. Häntä pitäisi tunnustaa hänen panoksestaan ​​sen yhteisön historiassa, jossa hän asuu.

Osallistuminen The Associated Pressiin Ota yhteyttä nyt Toimittaja Christine Fernando osoitteessa [email protected] tai seuraa häntä Twitterissä osoitteessa @christinetfern.

Lähde: USAToday.com

Viesti “Ikään kuin minua olisi lyöty vasaralla”: Musta upseeri nosti syrjintäsyytteen poliisipäällikön jättäessä KKK:n muistiinpanon videolle ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.

Source: https://philippinenewsdaily.com/like-id-been-hit-with-a-sledgehammer-black-officer-files-discrimination-charge-after-police-chief-left-kkk-note-on-video/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments