Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsKonserttiarvostelu: Genesis on viimeisellä kiertueellaan ja tarjoaa vuosikymmenten arvosta musiikkia ja upeita...

Konserttiarvostelu: Genesis on viimeisellä kiertueellaan ja tarjoaa vuosikymmenten arvosta musiikkia ja upeita visuaaleja


WASHINGTON – Kun loppu on lähellä, kaikki resonoi hieman syvemmälle.

Tämä lopullisuuden tunne varjosti Genesiksen esiintymistä Capital One Arenalla DC:ssä torstaina, toinen kaupunki yhtyeen Pohjois-Amerikan kiertueella, joka aloitettiin aiemmin tällä viikolla parilla esityksellä Chicagossa.

Genesiksen yli 50-vuotias ura on jotain, josta voi olla ylpeä, sillä se tekee viimeisen kiertokulkunsa ympäri maata. Siinä on upeat valot ja video, jotka täydentävät sen kaleidoskooppista luetteloa.

USA TODAY puhui Tony Banksin, Tony Banksin ja Mike Rutherfordin kanssa aiheesta “The Last Domino?” Bändi sulkee tien tämän esityksen myötä. Kiertue päättyy joihinkin meikkipäiviin Lontoossa (COVID), 24.-26. maaliskuuta.

Pistelee liikkeessä: Uusi albumi, uusi Vegas-show tarkoittaa, ettei muusikko ole vielä jäänyt eläkkeelle

Laulaja Phil Collinsin, 70, terveys on ollut tämän kiertueen eturintamassa – Genesiksen ensimmäistä kertaa vuoden 2007 jälleennäkemisen jälkeen – ja hänen ensimmäinen esiintymisensä on saattanut aiheuttaa huolta loppuunmyytyllä areenalla.

Collins näytti hieman hauraalta ja kalpealta ja puristi keppiään. Sitten hän käveli hitaasti valtaistuimelle, jossa hän viipyisi kaksi tuntia.

Hänen karismaansa ei heikentänyt hänen kyvyttömyys pysyä paikallaan.

Hänen 20-vuotias poikansa, Nic, istui hänen takanaan rumputelineen ottaakseen rytmitehtävät, jotka Collins niin ikimuistoisesti kutoi Genesiksen soundiin vuodesta 1970 lähtien.

Phil Collins (istuva) ei voi enää soittaa rumpuja, joten hänen poikansa Nic hoitaa biittejä Genesiksen viimeisellä kiertueella, joka pysähtyi Capital One Arenalla DC:ssä 18.11.2021.

Kun valkoiset valopylväät täyttivät lavaa ja teräväpiirtoinen näyttö välähti lähikuvia triosta, he liukuivat tiukkojen instrumentaalien “Behind the Lines” ja “Duke’s End” läpi.

Äänetön sekoitus peitti “Turn it On Again”, joka tyhjennettiin “Mamalle”. Näytöillä oli roiskeita laavanpunaisia ​​sävyjä, kun Collins käytti teatterivaistoaan katsoakseen sanoituksia ja hymyillen, täsmentäen sen matelijanahkauksellaan.

Collins totesi: “Se on ollut mielenkiintoinen muutama vuosi, mutta nyt olemme täällä”, tuoliltaan. Tämä oli yksi niistä monista kertoista, jolloin hän puhui väkijoukkoon osallistumisena.

Phil Collins julkaisee kappaleen Genesiksen näytöksessä 18. marraskuuta 2021 Capital One Arenalla DC:ssä

Hän huomautti, että “Land of Confusion”, Genesiksen 1986 poliittista pohjasävyä täynnä oleva hitti, oli “kirjoitettu jostain muusta”, mutta silti kaikuu (kappaleen video, jossa on yhtyeen jäsenten satiirisia nukkeja ja Ronald Reagan -pilakuva, on yksi MTV:n videoista. ikimuistoisimmat tarjoukset).

Tässä versiossa oli naamioihin pukeutuneita marssijoukkoja, sataa vessapaperirullia ja paraati. Se muistutti tämän päivän näkökulmaa, kiitos Rutherfordin kitarallaan soittamien terävien nuolesten ansiosta.

Syyskuun Euroopan-kiertueen julkaisusta lähtien yhtye on pitänyt settilistansa lähes ennallaan. Mutta DC-yleisö koki yhden keskisarjan vaihdon: “Duchess” 1980-luvun “Duke”-albumilta korvasi saman julkaisun “Misunderstanding”. Tämä oli mielenkiintoinen liike ottaen huomioon, että Genesis julkaisi juuri Chicagon Top 20 -hittinsä.

Sen laaja muusikko on edelleen yksi Genesiksen silmiinpistävimmistä elementeistä. Kiertueen 23 kappaletta varten sekoitettiin yhtyeen 1970-luvun progrockia, josta suurimman osan johti Peter Gabriel, ja 80-/90-luvun radiohittejä. Sanoitukset säilyttivät kuitenkin suuren osan alkuperäisestä lyyrisesta sisällöstään.

Vuoden 1973 elokuvasta “The Cinema Show”, joka esitteli Nic Collinsin rajua voimaa, kun hänen isänsä rumpui istuimeltaan, loppuun asti “Invisible Touch” -elokuvaan, jonka sulavat rumpukuviot ovat perinteisiä sen vuoden 1986 syntymäpäivänä. Genesis kutoi saumattomasti vuosikymmeniä.

Mike Rutherford vuorotteli kitaraa ja bassoa Genesiksen 18. marraskuuta pidetyn konsertin ajan Capital One Arenalla DC:ssä

Rutherford puki jopa erikoiskitaransa ja bassonsa “Fading Lights” -kappaleeseen, joka sai uuden voiman, kun Collins lauloi: “Toisen kerran se olisi voinut olla niin erilainen / Voi kunpa voisimme tehdä sen kaiken uudelleen. Mutta nyt se on vain uusi häipyvä muisto / epätarkka, vaikka ääriviivat ovat edelleen olemassa.”

Julkaisussa: 50 vuotta Billy Joel puhuu pitkästä urastaan

Kun Banks, Rutherford ja Collins, nuorempi, ja Daryl Stuermer, pitkäaikainen kitaristi, istuivat Phil Collinsin ympärille esittämään useiden kappaleiden kuorittuja versioita hiljaisuudessa, se mahdollisti hetken pohdiskelun ilman välähdystä. “Shat’s all” – Rutherford-ohjauksella pumppaavalla bassolinjalla – kulki sen helpolla uralla, kun taas uudelleen muotoiltu ”The Lamb Lies Down on Broadway” ja rento ”Follow You Follow Me” vetosivat useisiin sukupolviin.

Tony Banksin koskettimet tarjosivat tunnusomaisen soundin erityisesti Genesiksen prog-rock-materiaalille.

Banks, tyylikäs mies kosketinsoittimien alttarin takana, joka käyttäytyy suloisesti, navigoi “Firth of Fifthissä” Nic Collinsin kanssa. Nicin instrumentaalisoitto projisoi hänen isänsä oudon äänen ennen kuin hän teki vaikeita muutoksia kappaleessa “I Know What I Like” (In Your Wardrobe).

Genesis kukoisti “Dominon” musiikillisen kalisteenin, voimakkaiden valojen ja “Throwing it All Awayn” kauneuden ja surullisuuden ansiosta, kun Rutherford poimi melodian sähkökitaralla.

Bändi ei voisi sanoa hyvästit, jos heillä ei olisi asiantuntevaa muusikkoa ja runsasta kappaletta.

Lähde: USAToday.com

Post Concert Review: Genesis on viimeisellä kiertueellaan, joka toimittaa vuosikymmenten arvosta musiikkia ja upeita visuaaleja, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/concert-review-genesis-is-on-its-final-tour-delivering-decades-worth-of-music-and-stunning-visuals/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments