Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsKatso Mark Meadows Slam -virallinen, joka "kivellä" kutsui kolmevuotiaassa klipissä

Katso Mark Meadows Slam -virallinen, joka “kivellä” kutsui kolmevuotiaassa klipissä


MSNBCLöysimme leikkeen silloisesta Rep. Mark Meadows hyökkäsi virkamiehen kimppuun, jota hän syytti Donald Trumpin hallinnon aikana annettujen kongressihaasteiden “kivettämisestä”.

Meadows ei ilmestynyt Capitol-mellakkaa tutkineen House Select -komitean eteen perjantaina.

Fox NewsMeadowsin haastattelu hyökkäsi silloisen apulaisoikeusministerin kimppuun kesällä 2018. Rod Rosensteinia siitä, että hän jätti huomiotta haasteet, joissa vaadittiin tietoja erikoissyyttäjä Robert Muellerin tutkimuksesta Venäjän sekaantumisesta vuoden 2016 presidentinvaaleihin. Rosenstein oli jo toimittanut tuhansia sivuja asiakirjoja.

“Kyse on läpinäkyvyydestä, joten amerikkalaiset voivat arvioida itse”, Meadows sanoi perjantaina Deadlinessa toistetussa pätkässä. “He voivat jättää huomioimatta kongressin, mutta he eivät voi sivuuttaa amerikkalaisia.”

”Olemme pyytäneet asiakirjoja yhdeksän kuukauden ajan… Ja se, mitä löysimme, ei ole vain sitä, että haasteita on jätetty huomiotta, vaan tiedot on piilotettu. Pyrkimykset ovat olleet kiviseinäisiä”, Meadows sanoi.

Meadows (josta tuli myöhemmin Trumpin kansliapäällikkö), Rep. Jim Jordan (R.Ohio) ja muut arkistoitiin seuraavassa. He alkoivat vetäytyä vannottuaan vannottuaan Rosensteinia vastaan.

Trumpin entinen Valkoisen talon strategi ja pitkäaikainen liittolainen Steve Bannon Perjantaina hänet pidätettiin kahdessa syytteessä kongressin rikollisesta halveksumisesta.

Meadows voi joutua rikossyytteisiin tulevaisuudessa.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Katso Mark Meadowsin slam-virallinen, joka “kivenä” kutsui kolmevuotiaassa klipissä, ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/watch-mark-meadows-slam-official-who-stonewalled-subpoenas-in-three-year-old-clip/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments