Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsJoulupukki ei välttämättä vieraile kaupungissasi, joten sinun on pidettävä asioita silmällä.

Joulupukki ei välttämättä vieraile kaupungissasi, joten sinun on pidettävä asioita silmällä.


Hän saattaa tarkistaa luettelonsa ja tarkistaa sen kahdesti saadakseen selville, kuka on tuhma tai mukava, mutta joulupukki ei ehkä tule kaupunkiin tänä vuonna, koska joulukuvakkeesta on valtakunnallinen pula.

Joulupukit kaikkialla maassa menettivät keikkoja viime vuonna COVID-19-pandemian vuoksi. Joulupukin vierailut tehtiin pääosin verkossa. Monet haluavat palata perinteisiin joulupukkivierailuihin, vaikka rokotteet ovatkin nyt helposti saatavilla. Joulupukkia on tänä vuonna tavallista vaikeampi löytää.

Mitch Allen HireSanta.comista kertoi USA:lle TODAY:lle, että “kaikki haluavat palata perinteisiin.” Hän on HireSanta.comin perustaja ja toimitusjohtaja. Sivustolla on tuhansia joulupukkia eri puolilla maata, jotka kaikki voidaan vuokrata tapahtumiin. “Kysyntämme on kasvanut yli 120 % pandemiaa edeltäneestä ajasta.”

Allen sanoi, että ihmiset tuntevat olonsa “jumiutuneiksi” ja haluavat tehdä kaiken tänä jouluna korvatakseen viime vuoden. Joten ostoskeskukset, yritykset, perheet ja jopa heidän omat kotinsa yrittävät saada joulupukin tulemaan. Myös vanhoihin perinteisiin palaaminen herättää huolta.

Allen sanoi, että noin 700 joulupukkia kuoli viimeisen vuoden aikana. Kuitenkin 300–500 näistä kuolemantapauksista johtui COVID-19:stä. Virus voi olla vaarallisempi vanhemmille joulupukille, joilla on suurempi riski saada vakavia komplikaatioita. Jotkut ihmiset pelkäävät pukea päälle kuuluisaa punaista pukua ja tavata satoja ihmisiä.

Houstonin alueelta kotoisin oleva Stuart Deacon Jr. (26-vuotias joulupukki) sanoi, että hänen päähuolinsa on ihmisten, erityisesti lasten, puhtaus. Monet hänen “veljistään ja sisaruksestaan” ovat menettäneet henkensä COVID-19:lle. Deacon ei ole joulupukki, vaan työskentelee COVID-19-testauskeskuksessa paikallisessa koulupiirissään. Siellä hän näkee, kuinka tuhoisa pandemia on ollut hänen yhteisölleen.

Joulupukit voivat tavata henkilökohtaisesti, mutta odottavat sosiaalista etäisyyttä varmistaakseen, että lapset eivät voi ottaa joulupukin paikkaa.

Deacon totesi, että olisi kauheinta joulupukkiesiintyjien levittää COVIDia tietämättään. “Joulupukki ei ole koronaviruksen kantaja. Olemme kaikki erittäin tarkkoja.”

Kysyntä kasvaa myös loppuvuodesta, mikä on toinen tekijä. Mitch totesi, että ihmiset uskovat, että varaukset tulisi tehdä marraskuussa, jolloin he itse asiassa alkavat varata jo tammikuun alussa. Jos ihmiset toivovat joulupukin tulevan heidän lomatapahtumaansa, he eivät todennäköisesti ole onnekkaita. Hän kertoo, että tarjolla on monia muitakin joulupukin tapahtumia.

Hän sanoi: “Pyydämme asiakkailtamme joustavuutta päivämäärien ja aikojen suhteen.” Meidän on mahdotonta tehdä tätä… Se on logistinen painajainen.

Deacon väitti, että hän oli varannut keikkoja jo heinäkuulle. Lokakuuhun mennessä kaikki Diakonin joulukuun viikonloput olivat jo varattu. Kiireisen aikataulun vuoksi hän sanoi kieltäytyneensä useista tarjouksista.

Hän sanoi: “Ympärillä on aivan liian monta joulupukkia.”

Se on kausi! Mariah Carey julkistaa uuden joulushown ja laulun.

Rockefeller Centerin joulukuusi, 2021Missä se sijaitsee ja milloin se tulee näkyviin?

Allen ja Deacon eivät ole ainoita, joiden on kerrottava ihmisille, etteivät he ehkä näe joulupukkia tänä vuonna, sillä muut varausyritykset ovat pyytäneet apua vapaiden joulupukkien löytämisessä.

Susan Mesco on Denverin Professional Claus Schoolin perustaja. Wall Street Journalin haastattelussa Mesco sanoi, että hän ei ollut koskaan nähnyt tällaista vuotta koko 40 vuoden kokemuksensa aikana joulupukkien varaamisesta.

Tarvitaan myös monia muita hahmoja. Allen sanoi, että kysyntää on myös rouva Clausille ja tontuksille sekä muille jouluun liittyville hahmoille.

Old Navy isännöi virtuaalisen Santa BOOTcampin 19. marraskuuta ihmisille, jotka haluavat olla joulupukki, mutta eivät ole varmoja, miten se tehdään. Tehdäkseen hahmosta “edustavamman nykyajan kulttuuria”, Old Navy kannustaa ihmisiä “kaikkisista taustoista, etnisistä ryhmistä ja kulttuuriperinnöistä” osallistumaan ilmaiseen tapahtumaan.

Allen sanoi, että hän auttaisi mielellään ihmisiä, jotka tuntevat olevansa valmiita pääsemään lomapiippuun. Loppujen lopuksi joulupukki voi tienata muutaman tuhannen dollarin työskentelemällä tästä hetkestä joulukuuhun.

Allen sanoi: “Jos sinulla on parta ja vatsa todella iloisesti, me etsimme sinua.” “Haluaisimme auttaa joulupukkia saamaan lisää työtä ja myös levittämään joulun rakkautta ja iloa useammille ihmisille.”

Diakoni muistuttaa, että joulupukki voi olla uupunut ja stressaantunut kiireisen aikataulun vuoksi. Hän aikoo jatkossakin antaa parhaansa lomahenkensä, jopa kaiken paineen alla.

“Haluamme varmistaa, että olemme osa joulujuhliasi. Hän lisäsi. Tiedämme, kuinka tärkeää on levittää lomatunnelmaa.

Seuraa Jordan Mendoza Twitteriä @jordan_mendoza5.

Lähde: USAToday.com

Postitus Joulupukki ei välttämättä vieraile kaupungissasi, joten sinun on pidettävä asioita silmällä. ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.

Source: https://philippinenewsdaily.com/santa-might-not-be-visiting-your-town-so-you-need-to-keep-an-eye-on-things/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments