Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsJon Gruden on entinen Raiders-valmentaja ja haastaa NFL:n Roger Goodellin oikeuteen vuotaneiden...

Jon Gruden on entinen Raiders-valmentaja ja haastaa NFL:n Roger Goodellin oikeuteen vuotaneiden sähköpostien takia.


Oikeusasiakirjat osoittavat, että Jon Gruden, Las Vegas Raidersin entinen valmentaja, nosti kanteen Roger Goodellia ja NFL:n komissaaria vastaan ​​torstaina Nevadassa.

Perjantaina USA TODAY Sportsille antamassaan lausunnossa Grudenin asianajaja sanoi, että valitus väittää, että “vastaajat vuotaivat valikoivasti Grudenin yksityistä kirjeenvaihtoa The Wall Street Journalille ja New York Timesille vahingoittaakseen Grudenin mainetta ja pakottaakseen hänet eroamaan työstään. ”

Gruden erosi Raidersin päävalmentajan tehtävästä sen jälkeen, kun edellisen vuosikymmenen aikana lähettämänsä sähköpostit tulivat julkisuuteen viime kuussa, kun hän työskenteli ESPN:n “Monday Night Football” -analyytikkona. Sähköpostit paljastettiin osana liigan Washington Football Teamin väitettyä myrkyllistä työpaikkakulttuuria koskevaa tutkimusta, joka päättyi kesällä eikä sisältänyt kirjallista raporttia.

Grudenin sähköpostit sisälsivät homofobista, rasistista ja misogynististä kieltä.

“Ei ole selitystä tai perustetta sille, miksi Grudenin sähköpostit julkistettiin ainoat 650 000 sähköpostista, jotka kerättiin NFL:n Washingtonin jalkapallomaajoukkuetta koskevassa tutkimuksessa tai miksi sähköpostit pidettiin kuukausia ennen kuin ne julkaistiin Raiderien keskellä. kausi”, sanoi lausunnossa Adam Hosmer-Henner, joka on listattu yhdeksi kuudesta aktiivisesta asianajajasta, jotka Gruden piti hakemuksessa nevadalaisen McDonald Caranon kautta.

NFL:n tiedottaja Brian McCarthy kertoi USA TODAY Sportsille perjantaina: “Syytökset ovat täysin perusteettomia, ja NFL puolustaa voimakkaasti näitä väitteitä vastaan.”

USA TODAY Sportsin hankkima 21-sivuinen oikeusjuttu väittää, että “vastaajat yrittivät saada huomion Washington Football Teamin tutkinnan käsittelyä koskevasta kiistasta käyttämällä väärin tutkinnan asiakirjoja sabotoidakseen julkisesti Grudenin uraa” – ensin vuotamalla sähköposti, jossa Gruden loi rasistisen kuvan kuvaamaan pelaajaliiton toiminnanjohtajaa DeMaurice Smithiä, joka on musta.

LISÄÄ:Jon Gruden eroaa, kun sähköpostit paljastivat Jon Grudenin rasistisia, homofobisia ja naisvihaisia ​​kommentteja

LAUSUNTO:Jon Grudenin sähköposti, joka sisältää rasistisia huomautuksia, paljastaa totuuksia valmentaja Chuckysta

LAUSUNTO:Grudenin alentavat sähköpostit saavat NFL:n näyttämään huonolta, kunnes ne pääsevät WFT:n pohjalle.

Oikeusjuttu vahingoitti Grudenin yleistä käsitystä. Kanteessa kerrotaan myös Grudenin 10 miljoonan dollarin vuosipalkan ja sponsoroinnin menetyksestä (kuten Skechers).

“Syytetyt asettivat aseen pienen osajoukon (sähköposteja), jotka Gruden oli kirjoittanut ennen kuin hänet palkkasi Raidersille”, kanteessa sanotaan. “Syytetyt hyödynsivät sitten tarkoituksella näitä sähköposteja aiheuttaakseen Grudenin valmennussopimuksen, tukien ja sponsoroinnin irtisanomisen.”

Gruden vaatii yli 15 000 dollarin vahingonkorvauksia kustakin seitsemästä esitetystä kanteesta.

Lähde: USAToday.com

Viesti Jon Gruden on entinen Raiders-valmentaja ja haastaa NFL:n Roger Goodellin oikeuteen vuotaneiden sähköpostien vuoksi ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/jon-gruden-is-an-ex-raiders-coach-and-sues-roger-goodell-nfl-for-leaked-emails/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments