Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsJon Gruden haastaa NFL:n oikeuteen loukkaavien sähköpostiensa julkaisemisesta

Jon Gruden haastaa NFL:n oikeuteen loukkaavien sähköpostiensa julkaisemisesta


Entinen Las Vegas Raidersin valmentaja Jon Gruden on haastanut komissaari Roger Goodellin ja NFL:n oikeuteen väittäen, että “haitallista ja organisoitua kampanjaa” käytettiin Grudenin uran tuhoamiseen vuotamalla hänen lähettämiään vanhoja loukkaavia sähköposteja.

Kanne nostettiin torstaina Clark Countyn piirioikeuteen Nevadassa. Tämä oikeusjuttu tuli tasan kuukausi sen jälkeen, kun Gruden erosi Raidersin valmentajan tehtävästä, koska Wall Street Journal julkaisi hänen sähköpostinsa.

Entiselle Washington Football Teamin johtajalle Bruce Allenille vuosina 2011–2018 lähetetyt sähköpostit, jotka Gruden toimi kuuluttajana ESPN:ssä, sisälsivät rasistisia, naisvihaisia ​​ja homofobisia kommentteja. Ne poimittiin 650 000 sähköpostin kokoelmasta, jonka liiga sai kesäkuussa Washington Football Teamin työpaikkakulttuuria koskevan tutkimuksen aikana.

Grudenin asianajaja Adam Hosmer-Henner sanoi lausunnossaan, että syytetyt “vuotaivat valikoivasti Grudenin yksityistä kirjeenvaihtoa Wall Street Journalille ja New York Timesille vahingoittaakseen Grudenin mainetta ja pakottaakseen hänet eroamaan työstään”.

“Toisin kuin Washington Football Teamin tutkinnan muodollisuuksissa, syytettyjen kohtelu Grudenia kohtaan oli neuvostotyylinen hahmomurha”, oikeusjuttu väittää. “Ei ollut varoitusta eikä prosessia. Syytetyt pitivät sähköposteja hallussaan kuukausia, kunnes ne vuotivat valtakunnallisiin tiedotusvälineisiin kesken Raidersin kauden, jotta Gruden saisi mahdollisimman paljon vahinkoa.

NFL:n tiedottaja Brian McCarthy kiisti väitteet.

“Syytökset ovat täysin perusteettomia ja NFL puolustaa voimakkaasti näitä väitteitä vastaan”, McCarthy sanoi.

Wall Street Journal julkaisi 8. lokakuuta raportin, jonka mukaan Gruden oli käyttänyt rasistista termiä viitatakseen NFL-liiton päällikkö DeMaurice Smithiin.

Kanteessa sanotaan, että NFL painosti Raidersia erottamaan Grudenin sähköpostin julkaisemisen jälkeen ja “varoitti, että lisää asiakirjoja tulisi julkisiksi, jos Grudenia ei erotettaisi”.

Gruden valmensi Gruden kaksi päivää myöhemmin, ja lokakuun 11. päivänä New York Times julkaisi lisää loukkaavia sähköposteja. Gruden erosi Raidersista sen jälkeen, kun Gruden oli suorittanut neljännen kauden 10 miljoonan dollarin vuosisopimuksestaan.

Mark Davis, Raiderin omistaja, ilmoitti viime kuussa, että he olivat päässeet sopimukseen Grudenin kanssa Grudenin jäljellä olevan kuuden yli vuoden ajan. Davis kieltäytyi paljastamasta yksityiskohtia.

Grudenia syytettiin Skechers-sponsorointisopimuksen menettämisestä ja estämisestä esiintymästä Madden NFL 2022:ssa. Myös tulevat työllistymis- ja tukimahdollisuudet kärsivät.

Gruden vaatii määrittelemättömiä vahingonkorvauksia seitsemästä kanteesta sekä rangaistavaa vahingonkorvausta ja asianajopalkkioita.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Jon Gruden haastaa NFL:n oikeuteen hänen loukkaavien sähköpostiensa julkaisemisesta appeared first on Breaking News.Source: https://gt-ride.com/jon-gruden-sues-nfl-for-publishing-his-offensive-emails/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments