Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsJessica Simpson julkaisi emotionaalisen singlen riippuvuudesta, sanoo laulun "pelasti" hänet

Jessica Simpson julkaisi emotionaalisen singlen riippuvuudesta, sanoo laulun “pelasti” hänet


Ei koskaan liian lähellä kotia, aina vastustamaton Jessica SimpsonEmotionaalisesti raaka kappale on hänen paluunsa musiikkiin.

Kiusattuaan faneja päivien ajan salaperäisillä viesteillä sosiaalisessa mediassa, Simpson luopui brittiläisen rock-yhtyeen Nothing But Thievesin kappaleesta “Particles” ja siihen liittyvä musiikkivideo, joka asettaa hänen laulukykynsä etusijalle.

“Koko ajatus musiikin parantamisesta on minulle hyvin todellinen lausunto”, hän kirjoitti singlen julkaisun yhteydessä. “Tämä laulu paransi murtuneen palan minusta.”

Ja on selvää miksi. Simpson, joka on julkisesti puhunut aiemmista kamppailuistaan ​​päihteiden väärinkäytön kanssa, lisää kappaleen emotionaalisesti kaikuvat sanat lisäämällä henkilökohtaista haavoittuvuutta.

“Flirttailee riippuvuuden kanssa, jota en voi päästää irti”, hän laulaa kappaleen avaussekunneilla. “Suuni on kuiva, lääkintän itse / Tämä comedown ei parane itsestään.”

Musiikkivideolla hän on alasti, vain mikrofoni kyljellään. Häntä ympäröivät kynttilät ja lasimaalaukset. Sen avulla Simpson (jonka julkkis liian usein peitti hänen hämmästyttävän äänensä) voi loistaa ainutlaatuisen laulunsa läpi, kun hän laulaa sydäntäsärkevää kuoroa.

“Vauva, kerro minulle, olenko outo / ja jos minun on järjestettävä uudelleen”, hän laulaa. “Omat hiukkaset. “Omat hiukkaset. Teen puolestasi.”

“Particles” on ensimmäinen, jonka olemme kuulleet Simpsonilta sen jälkeen, kun hän pudotti kuusi uutta kappaletta yhdessä myydyimmän muistelmakirjansa “Open Book” kanssa, joka saapui hyllyille viime vuonna. Hänen viimeinen täyspitkä albuminsa “Happy Christmas” julkaistiin yli kymmenen vuotta sitten.

Simpsonin uusi single saapuu suuren virstanpylvään kannoilla laulajalle, joka muisteli neljättä raittiusvuottaan “villin rehellisellä” Instagram-julkaisulla aiemmin tässä kuussa.

Jakaessaan “tunnistamattomaksi” kuvailemansa takaiskukuvan, 41-vuotias kuva edustaa hetkeä, jolloin hän päätti “ottaa takaisin valoni, näyttää voiton sisäisestä itsekunnioitukseni taistelusta ja uskaltaa tätä maailmaa lävistyksellä. selkeys.”

Katso tämä postaus Instagramissa

Jessica Simpsonin (@jessicasimpson) jakama viesti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments