Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews"Ihmeellinen": Brooklynin tv-ryhmä auttaa pelastamaan teiniä ja koiraa, jotka jäivät auton alle...

“Ihmeellinen”: Brooklynin tv-ryhmä auttaa pelastamaan teiniä ja koiraa, jotka jäivät auton alle onnettomuuden jälkeen


William DeMeo (GRAVESENDin luoja ja näyttelijä) sanoi, että TV-sarjan miehistö ja näyttelijät pelastivat teini-ikäisen ja heidän koiransa Brooklynin auto-onnettomuudesta tiistai-iltana.

DeMeo aloitti päivän tavallisena työpäivänä.

Miehistö kuvasi kohtausta Brooklyniin perustuvassa videokaupassa 80-luvulla. DeMeo oli tullut kauppaan ja puhui jonkun siellä työskentelevän kanssa. DeMeo muisteli olevansa innoissaan, koska hänen äitinsä ilmestyi kohtaukseen.

He kuulivat äkillisen törmäyksen.

“Emme huomanneet mitään, kun katsoimme kadun yli. Koska emme nähneet törmäystä, emme voineet tehdä muistiinpanoja tapauksesta. Kuulimme sen juuri”, DeMeo sanoo.

New Yorkin poliisilaitoksen varhaisten tutkimusten perusteella 80-vuotias kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja ajoi pysäköityyn ja tyhjään ajoneuvoon sekä 14-vuotiaan lapsen, joka ulkoiluttaa koiraansa jalkakäytävällä.

Michele Frantzeskos oli tuottaja “Gravesendissa” ja vaelsi ulos tietämättä mitä juuri oli tapahtunut. Hän kuuli törmäyksen ja nappasi miehensä ja vaimonsa ulos autostaan. Sitten hän kuuli äänen.

“Sitten kuulin lapsen huutavan: “Auta minua, kiitos!” ja meni auton alle ja näki lapsen siellä”, Frantzeskos muistelee.

Frantzeskos tarttui DeMeoon hänen ollessaan matkalla perävaunuun ja kutsui sitten muita miehistön jäseniä.

He juoksivat nopeasti arvioimaan ja auttamaan.

Lapsen äiti huolestui nähdessään hänet auton alla hänen jalkojensa roikkumassa ja huutaen “Poikani!” “Hän on vasta 14-vuotias ja hän on auton alla. DeMeo muistelee.

Naapurusto ja kuvausryhmä nostivat auton ylös. Tämän ansiosta teini pääsi pakenemaan autosta. Heti kun hihna päästettiin irti, teinin koira, jota hän käveli, pääsi pakenemaan autosta.

Poika makasi verenvuotoa päässään ja oli hyvin heikko. DeMeo selittää, että DeMeo yritti puhua lapselle rauhoitellakseen häntä ja saadakseen hänet tuntemaan olonsa mukavaksi.

DeMeo sai tietää, että DeMeon teini oli pystynyt toipumaan vakavista vammoistaan ​​​​huolimatta.

“Jotta tämä tapahtuisi aivan Gravesendin naapurustossa – se vain osoittaa, kuinka naapurusto ja yhteisö kohtasivat”, DeMeo sanoo. Se oli aika ihmeellistä.

DeMeo tunsi olevansa pakko jakaa lapsuudenmuistonsa Brooklynista.

DeMeo toteaa: “Minua kasvatettiin alueella, jossa kaikki tulivat toimeen.” “Kaikki tunsivat jokaisen henkilön jokaisessa korttelissa.”

DeMeo huomautti, että Brooklyn on kehittynyt vuosien varrella, mutta Brooklynia yhdistävä tapaus muistutti häntä “vanhan koulun Brooklynista”.

Ensihoitajat kuljettivat myös ajoneuvon 80-vuotiaan naiskuljettajan ja hänen 85-vuotiaan miesmatkustajansa NYU:n Langonen sairaalaan Brooklyniin, NYPD kertoi USA TODAY:lle.

Lopputulos oli ihme, vaikka se oli kauhea. Hän on elossa ja hän on kunnossa. Ja emme malta odottaa, että pääsemme näkemään hänet, anna hänen tulla alas elokuvan lavalle”, Frantzeskos sanoo.

Auton alta pelastettu koira voi Frantzeskosin mukaan hyvin eikä loukkaantunut vakavasti.

DeMeo toivoo myös, että tämä tapaus heijastelee positiivisesti elokuvateollisuutta, joka on viime aikoina kokenut kielteistä kattavuutta Alec Baldwinin vahingossa purkaessa potkuripistoolia, mikä on johtanut kuvaaja Halyna Hutchinsin kuolemaan.

“Rust Shooting”: Mitä me tiedämme?DA mainitsee “valtava määrä luoteja sarjassa”

Michelle Shen raportoi USA:lle TODAY. Hänet tavoittaa Twitterin kautta osoitteessa @michelle_shen10.

Lähde: USAToday.com

Viesti “Ihmeellinen”: Brooklynin TV-ryhmä auttaa pelastamaan teiniä ja koiraa, jotka jäivät auton alle törmäyksen jälkeen, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/miraculous-brooklyn-tv-crew-helps-save-teen-and-dog-trapped-under-car-after-crash/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments