Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsHoustonin poliisi kieltäytyy tukemasta väitteitä, joiden mukaan Astroworld Security olisi ruiskuttanut huumeita

Houstonin poliisi kieltäytyy tukemasta väitteitä, joiden mukaan Astroworld Security olisi ruiskuttanut huumeita


Houstonin poliisipäällikkö Troy Finner perui keskiviikkona aiemmat väitteensä, joiden mukaan vartija oli huumattu Travis Scottin Astroworld-festivaaleilla saamalla neulapistoksen niskaan.

Finner kertoi, että vartija hoidettiin Narcanilla lauantaina lääkintähenkilöstön toimesta. Tätä lääkettä käytetään huumeiden yliannostuksen vaikutusten kumoamiseen. Hän sanoi myös, että ensiapuhenkilöt havaitsivat neulanjäljen anonyymin vartijan kaulassa.

Vartija työskenteli Scottin konsertissa NRG Parkissa, jossa ainakin kahdeksan ihmistä kuoli ja satoja loukkaantui. Massiivisen väkijoukon murskaamisen vuoksi lääkärit eivät kyenneet tarjoamaan apua osallistujille, eivätkä he päässeet pakoon.

– Lauantaina keskustelemastani vartijasta, jos muistat, lääkintäryhmän jäsenet, lääkintäteltta, sanoivat, että miespuolinen vartija oli tullut sisään ja sanoi, että joku oli pistänyt hänen niskaansa, ja meistä tuntui, että se olisi voinut olla ruiskeena, poliisipäällikkö sanoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

“Löysimme tuon vartijan – hänen tarinansa ei ole yhdenmukainen sen kanssa. Vartija väittää, että häntä lyötiin päähän ja sitten hän putosi tajuttomana. Hän sanoo, ettei kukaan ruiskuttanut huumeita häneen, joten haluamme selvittää tämän osan.

Finner sanoi, että hänellä ei ollut todisteita siitä, että huumausaineita annettaisiin – joko vartijoille tai osallistujille – kun hän ilmoitti asiasta lauantaina, ja että ne olivat vain syytöksiä. On epäselvää, miksi hän julkaisi alustavan lausunnon vartijasta tutkimatta ensin hätkähdyttävää väitettä.

“Olen nähnyt ihmisten kuolevan. Mikään ei olisi voinut valmistaa minua siihen, mitä näin eilen illalla, Madeline Eskins, teho-osaston sairaanhoitaja, joka osallistui Scottin esitykseen, kertoi The Daily Beastille lauantaina. ”Olin aikeissa kertoa poikaystävälleni, että hän kertoisi pojalleni, että rakastan häntä, koska ajattelin todella, etten näkisi häntä enää. Ja ennen kuin ehdin sanoa mitään, pyörtyin.”

Eskins kertoi Radar Onlinelle Teoria konsertin aiheuttamista vammoista ja yleisön noususta oli vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. On epätodennäköistä, että muukalainen tönäisi ihmisiä satunnaisesti ruiskulla.

“Tämä on valhetta”, hän sanoi. “He yrittävät peittää perseensä. Tätä paskaa ei ole koskaan sanonut kukaan, joka todella oli paikalla. Kukaan ei nähnyt tätä paskaa.”

Finner sanoi, että Houstonin poliisi jatkaa Scottin konsertissa syntyneen kaaoksen tutkintaa, vaikka tapahtuman vartijana työskenteli noin 530 poliisia. Riippumatonta tutkintaa on pyydetty – myös läänin komissaarit ja tuomari Lina Hidalgo – koska Houstonin ja Harrisin piirikunnan viranomaiset ovat auttaneet tapahtuman järjestämisessä Live Nationin ja Scottin kanssa.

”Olen todella luottavainen siihen, keitä me HPD:llä olemme. Uskon, että voimme tehdä oman tutkimuksenmme, päällikkö sanoi. “Tutkimme itseämme koko ajan. Mutta entä jos HPD osoittautuu vääräksi kohteeksi?

“Tämä “riippumaton tutkimus” on tämä uusi muotisana. Riippumaton tutkimus selvittääksemme, mitä ja missä olemme juuri nyt. Emme ole missään juuri nyt.”

Finner sanoi, että poliisi “ei pidä kiinni” oikeudesta lopettaa esitys, ja osoitti vastuun tuotannosta ja viihdyttäjästä. Kun Finneriltä kysyttiin konsertin turvallisuudesta, päällikkö vastasi, että Houstonin poliisipäälliköllä oli siihen valtuudet.

Enemmän kuin syytökset huumeiden käytöstä ja neulanpistojen turvallisuudesta vastaavat asiantuntijat ovat viitanneet joukkohallintaan ja turvallisuuden rooliin sekä ehkäisyssä että hallinnassa mahdollisesti väkivaltaisten tapausten, kuten perjantai-iltana, varalta. Väkijoukonhallinta on olennaista turvallisuutta ja tapahtumajärjestäjille, jotta he ymmärtävät paikan suunnittelun Tapahtuman osallistujien tiedot, toiminta- ja suunnitteluominaisuudet.

Houstonin poliisi tai Live Nation eivät ole vastanneet HuffPostin kysymyksiin siitä, kuinka monta turvahenkilöä oli lavan lähellä, kuinka monta lääkintähenkilöstöä oli paikalla, oliko turvahenkilöitä erityisesti koulutettu joukkojen hallintaan ja miltä barrikadin kokoonpano näytti.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Houstonin poliisi kieltäytyy tukemasta väitteitä, joiden mukaan Astroworld Security injektoi huumeita, ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/houston-police-refuse-to-support-claims-that-drugs-were-injected-by-astroworld-security/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments