Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsHBO Max paljastaa "Seksi ja kaupunki" -elvytyksen ensi-iltapäivän ja virallisen teaserin

HBO Max paljastaa “Seksi ja kaupunki” -elvytyksen ensi-iltapäivän ja virallisen teaserin


“Sex and The City” -revivalin uusi sarja “And Just Like That” on täällä New Yorkin minuutin kuluttua.

HBO Max paljasti perjantaina, että herätys saa ensi-iltansa suoratoistoalustallaan 9. joulukuuta. Ilmoituksen mukana oli virallinen teasertraileri, joka sisältää sekä uusia että alkuperäisiä näyttelijöitä.

Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) ja Kristin Davis (Charlotte) – jotka kumpikin toistavat roolejaan alkuperäisestä sarjasta – nähdään onnellisina yhdessä leikkeen alussa.

Samanthaa näyttelevä Kim Cattrall ei toista rooliaan, mutta teaserissa nähdään uudet tulokkaat Nicole Ari Parker, Sara Ramírez, Karen Pittman ja Sarita Choudhury.

Muita alkuperäisiä näyttelijöitä, jotka liittyvät ohjelmaan, ovat Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler ja Willie Garson, joka kuoli syyskuussa.

Chris Noth ja Sarah Jessica Parker ”And Just Like That…” -elokuvan kuvauksissa 7. marraskuuta 2021 New Yorkissa.
James Devaney Getty Imagesin kautta

Lehdistötiedotteen mukaan 10-jaksoinen sarja saa ensi-iltansa kaksi jaksoa 9. joulukuuta, ja sitten HBO Max suoratoistaa loput jaksot yksi kerrallaan seuraavina torstaisin.

Herätys keskittyy siihen, kuinka hahmot “navigoivat matkaa 30-vuotiaiden elämän ja ystävyyden monimutkaisesta todellisuudesta 50-vuotiaiden elämän ja ystävyyden monimutkaisempaan todellisuuteen”, sarjan kuvauksessa todettiin.

Sunnuntaina julkaistussa Voguen haastattelussa Parker kritisoi “nahkamiehen keskustelua” verkossa, joka keskittyi siihen, kuinka alkuperäiset näyttelijät (järkyttävästi) vanhenivat alkuperäisen ohjelman finaalin jälkeen lähes kaksi vuosikymmentä sitten.

Parker kertoi julkaisulle aiemmin tänä vuonna verkkoon ilmestyneisiin kuviin Bravo-juontaja Andy Cohenin kanssa: ”Tuntuu melkein siltä, ​​etteivät ihmiset haluaisi meidän olevan täysin kunnossa sen kanssa, missä olemme, ikään kuin he melkein nauttisivat siitä, että meitä kipeää. sen mukaan, keitä olemme tänään, päätämmekö ikääntyä luonnollisesti emmekä näytä täydelliseltä vai teetkö jotain, jos se saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi.”

“Tiedän, miltä näytän. Minulla ei ole vaihtoehtoa”, hän lisäsi. “Mitä aion tehdä asialle? Lopettaa ikääntyminen? kadota?”

Katso “And Just Like That”:n virallinen teasertraileri alta.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti HBO Max paljastaa “Seksi ja kaupunki” -elvytyksen ensi-iltapäivän ja virallisen teaserin ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/hbo-max-reveals-sex-and-the-city-revival-premiere-date-and-official-teaser/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments