Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsHavaijin tytön vanhemmat pitivät häntä koiran häkissä suu, nenä-teipattu: Sisar

Havaijin tytön vanhemmat pitivät häntä koiran häkissä suu, nenä-teipattu: Sisar


TIEDOSTO: Honolulun poliisipäällikkö Ben Moszkowicz puhuu Honolulun tiedotustilaisuudessa keskiviikkona 10. marraskuuta 2020. Siellä poliisit ilmoittivat ottaneensa Isabella Kaluan ja hänen vanhempansa säilöön. Biologinen perhe ilmoitti 6-vuotiaan Havaijilta kotoisin olevan tytön kadonneen. Hän väitti, että hänen adoptiovanhempansa saivat hänet pitämään salaisuuden. Isabella, koiran häkki, jonka nenä ja suu peitti teipillä, oli lakannut hengittämästä ja hän oli lukittu siihen. Oikeudelle 12. marraskuuta jätetyt asiakirjat paljastivat uudet tiedot, joita käytettiin perusteena Isaac Kaluan pidätykselle toisen asteen murhasta. (AP Photo / Jennifer Sinco Kelleher, tiedosto)
Associated Pressin kautta

HONOLULU (AP) – Adoptiovanhempiensa ilmoittaman 6-vuotiaan havaijin tytön biologinen sisar kertoi poliisille, että vanhemmat pakottivat hänet pitämään salassa, ettei Isabella Kalua hengittänyt koiran häkissä kylpyhuoneessa, jossa oli kanava. teippiä suuhun ja nenään.

Nämä uudet yksityiskohdat paljastettiin perjantaina oikeuden asiakirjoissa, jotka on jätetty tukemaan Isaac Kaluan ja Lehua Kaluan perjantain pidätyksiä. He olivat Isabellan, hänen kahden sisaruksensa, adoptiovanhempia ja toisen biologisen sisaruksen sijaisvanhempia.

Kaluat olivat syyskuun 13. päivänä ilmoittaneet poliisille, että Isabella – jota Honolulun poliisi kutsuu myös hänen syntymänimestään Ariel Sellers – oli kadoksissa ja että he olivat nähneet hänet viimeksi nukkumassa huoneessaan edellisenä iltana.

Keskiviikkona poliisi pidätti kaluat ja ilmoitti uskovansa, että tyttö oli murhattu kuukautta aikaisemmin kuin he ilmoittivat hänen kadonneeksi. Ruumiista ei kuitenkaan löytynyt.

Vanhemmat pidettiin toistaiseksi vangittuna ilman takuita. Heidän oli määrä saapua oikeuteen perjantaina. Heidän asianajajansa William Harrison ei vastannut pidätyksiä koskeviin puheluihin tai tekstiviesteihin, joissa The Associated Press olisi tavoitettu.

Viikko sitten eräälle etsivälle haastattelussa Isabellan sisar kertoi, että Kaluat pyysivät häntä noin kaksi kuukautta sitten pitämään salassa, mitä tapahtui: Isabella “oli kylpyhuoneessa koiran häkissä, teippi suussa ja nenässä, ja hän ei “Älä herää”, poliisin valaehtoisen lausunnon mukaan, joka tukee Kaluasin pidätysmääräyksiä.

Oikeusasiakirjoissa sisar voitiin tunnistaa vain hänen nimikirjaimillaan IMK, eikä hänelle ilmoitettu hänen ikänsä.

Poliisi kieltäytyi keskustelemasta siitä, miksi Isabella tapettiin tiedotustilaisuudessa, jossa Kaluat julkistettiin. Sisaren haastattelu viime perjantaina etsivän kanssa osuu samaan aikaan Honolulun poliisin murhan kanssa, luutnantti Deena Thoemmes sanoi, että tapaus muuttui murhatutkinnaksi viime viikon lopulla.

Sisar sanoi tietävänsä Isabellan olevan “kuollut, koska hän oli siellä”, oikeuden asiakirjoissa kerrottiin.

“Lehua täytti sitten kylpyammeen vedellä ja laittoi (Isabellan) siihen nähdäkseen, heräisikö hän, mutta se ei toiminut”, asiakirjat kertovat.

Paperityön mukaan siskonsa piti Isabella viedä makuuhuoneeseensa.

Äiti tyhjensi sitten kylpyammeen ja muutamaa päivää myöhemmin Isaac Kalua meni sairaalaan “teeskennellä olevansa COVID”, asiakirjoissa kerrottiin.

Sisar kertoi poliisille, että tiesi tämän teeskentelevän, koska hän otti vapaata töistä “auttaakseen äitiä”, asiakirjoissa sanottiin, “päästäkseen eroon tavaroista… todisteista”.

Sisar kertoi poliisille, että Lehua Kalua osti koiran häkin netistä, vaikka heillä ei ollut koiraa. Kalua väitti ostaneensa sen Isabellalle, koska Isabella oli ilkikurinen syöjä yöllä. Sisar sanoi, että Isabella olisi nälkäinen, koska Kalua ei ruokkinut häntä ja sisar yritti hiipiä hänelle joskus, oikeuden asiakirjojen mukaan.

Sisko sanoi, että Isabellaa pidettiin häkissä joka ilta.

Lehua Kalua ilmoitti Isabellan kadonneesta poliisille. Hän kertoi, että Isabellalla oli huono tapa nukkua autotallissa ja hän jätti joskus ovet auki. Lehua Kalua kertoi myös poliisille, että heidän kotivalvontajärjestelmänsä ei koskaan toimi.

Valokirjassa todetaan, että poliisi löysi valvontamateriaalia syyskuun 13. päivältä, mikä osoitti, että Isabella nähtiin viimeksi kameroissa 18. elokuuta.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

The post Havaijin tytön vanhemmat pitivät häntä koiran häkissä suulla, nenäkanavalla teipattu: Sisar appeared first on Breaking News.Source: https://gt-ride.com/hawaii-girls-parents-kept-her-in-dog-cage-with-mouth-nose-duct-taped-sister/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments