Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNews"Harry Potter" täyttää 20: Kaikki elokuvat JK Rowlingin maagisesta universumista, lopullisesti sijoittuneet

“Harry Potter” täyttää 20: Kaikki elokuvat JK Rowlingin maagisesta universumista, lopullisesti sijoittuneet


Katkaise Weasleysin Wildfire Whiz-bangs ja nosta tuoppi Butterbeeria: ”Harry Potter” -elokuvat täyttävät 20 vuotta.

Kaksi vuosikymmentä sitten ohjaaja Chris Columbuksen “Harry Potter ja viisasten kivi” (joka sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 16. marraskuuta 2001, kuusi päivää kumartumisen jälkeen velhopojan kotimaassa Englannissa) esitteli elokuvayleisön maagisille BFF-elokuville Harrylle (Daniel Radcliffe). ), Hermione (Emma Watson) ja Ron (Rupert Grint), JK Rowlingin megasuositun kirjasarjan sankareita. Myös elokuvasarja päätyi loitsun tekemiseen, kun romaaneihin perustuvat kahdeksan hittielokuvaa, joita seurasi kaksi äskettäistä “Fantastic Beast” -spinoff-esiosaa, joissa Eddie Redmayne näyttelee 1920-luvun sankaria ja kömpelöä magizoologi Newt Scamander. Beastsin kolmas osa julkaistaan ​​ensi vuoden huhtikuussa.

Harryn elokuvan vuosipäivän kunniaksi olemme koonneet luettelon kaikista “Potter”-elokuvista suurimmasta kiehtovimpaan fantasiaan.

Daniel Radcliffe:Näyttelijä puhuu oudosta ja epätavallisesta urastaan ​​”Harry Potterin” jälkeen.

10. Salaisuuksien kammio ja Harry Potter (2002)

Dobby the Houseelf on edelleen elossa ja voi hyvin. Hän ei kuitenkaan tee paljoa. Jännittävä toinen osa vapauttaa hirviömäisen basiliskin Tylypahkan noita- ja velhokoulussa, mutta paitsi tuoda mukanaan vihamielisen Draco Malfoyn (Tom Felton) perheenjäseniä, se ei tee paljoakaan koko saagalle.

Pimeyden velho Gellert Grindelwald (Johnny Depp) puhuttelee taianomaisia ​​tovereitaan

9. Fantastic Beasts – The Crimes of Grendelwald (2018)

Näytön ulkopuolisten oikeudellisten ongelmien vuoksi Johnny Depp on sittemmin poistunut franchising-sarjasta hopeakielisenä, kiehtovana pimeänä velhona Gellert Grindelwaldina, mutta tässä painavassa esiosassa on – jossain määrin sen vahingoksi – “Potter”-yhteyksiä jalukuisia pommi-iskuja, Jude Lawn debytoimisesta nuorena versiona Harryn (ja myös Newtin) viisaan mentorin Dumbledoresta mysteeriin, joka ympäröi intensiivisesti tukahdutettua maagista nuorukaista Credence Barebonet (Ezra Miller).

Ennen

8. “Harry Potter ja tulen pikari” (2005)

Harry löytää itsensä ylitäytetystä neljännestä elokuvasta ja joutuu osallistumaan korkean profiilin kilpailuihin velhosta. Siinä on kuitenkin joitain kunnollisia toimintakohtauksia, sekä “Twilightia edeltävä” Robert Pattinson esiintyy tuomitun Cedric Diggoryn roolissa ja saamme vihdoin Ralph Fiennesin synkän velhon Lordin. Voldemort on “Potterin” pahin konna, ja hän näyttää siellä pahalta.

Jacob (Dan Fogler, vas.) on hämmästynyt siitä, mitä hänen uusi velhoystävänsä Newt (Eddie Redmayne) voi tehdä

7. “Fantastic Beasts and Where to Find Them” (2016)

Useita uusia hahmoja sisältävä ensimmäinen spinoff tuo velhot Amerikkaan ensimmäistä kertaa hurmaavassa, vuonna 1926 sijoittuvassa tarinassa, joka toimii kaverikomediana, jossa esiintyvät Newt ja hänen ei-maagista kaverinsa Jacob Kowalski (Dan Fogler). . Siellä on kevyt seikkailutunnelma, kun Newt ja Jacob jäljittävät koko joukon hulluja eläimiä, jotka pääsevät irti, vaikka elokuvassa tutkitaan myös raskaampia suvaitsevaisuuden ja eriarvoisuuden teemoja.

Harry (Daniel Radcliffe, keskellä, Richard Griffiths, Fiona Shaw ja Harry Melling) iloitsee päästäkseen Tylypahkkaan vuonna "Harry Potter ja Velhon Kivi."

6. “Harry Potter ja viisasten kivi” (2001)

Vaikka tietyt erikoistehosteet lapsiystävällisessä “Sorcerer’s Stonessa” eivät vanhentuneet niin sulavasti viimeisen 20 vuoden aikana, voit olla ilahduttamatta Radcliffen nuorekkaan viehätyksensä paljolti pahoinpideltynä orpona, joka saapuu Tylypahkkaan odotusten vuori, oppii edesmenneistä vanhemmistaan ​​sekä löytää liittolaisia, vihollisia ja tietysti joukon vaaroja joka kulman takaa.

Pimeä velho Voldemort (Ralph Fiennes) hallitsee velhomaailmaa

5. “Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 1” (2010)

Toisin kuin “Avengers: Infinity War”, Rowlingin viimeisen “Potter” -romaanin ensimmäisen puoliskon sovitus on paljon järjestelyä huippuotteluun, joka toivottaa tervetulleeksi takaisin monet vanhat kasvot. Harryn, Hermionen ja Ronin on paikantava ja poistettava horkruksit. Nämä horkruksit voivat olla esineitä, jotka sisältävät osan sielustasi. Ne antavat Voldemortille kuolemattomuuden. Se on pitkä seikkailu, joka päättyy tyydyttävään cliffhangeriin.

Harry (Daniel Radcliffe, vas.) oppii lisää Voldemortin historiasta Dumbledorelta (Michael Gambon) "Harry Potter ja puoliverinen prinssi."

4. “Harry Potter ja puoliverinen prinssi” (2009)

Edesmennyt Alan Rickman, Tylypahkan juomamestari Severus Snapchate on yksi sarjan rakastetuimmista hahmoista. Hänellä oli myös paljon tekemistä kuudennessa elokuvassa. Voldemort aiheuttaa tuhoa velhojen maassa, Harry löytää rakkauden, rakastuu ja “Puoliverinen prinssi” toimittaa yhden heidän voimakkaimmista ja ikimuistoisimmista lopuista.

Harry (Daniel Radcliffe) käyttää kaiken taianomaisen voimansa huipentumafinaalissa

3. “Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 2” (2011)

Harryn ja Voldemortin välinen väistämätön välienselvittely, kaikesta maagisesta marmorista huolimatta, vastaa ehdottomasti seitsemän elokuvan kokoa, ja siihen on tehty muutamia käänteitä, jotka tekevät siitä mielenkiintoisen. Kiihkeän loppuelokuvan saa kuitenkin todella laulamaan se, kuinka kuluu aikansa näyttääkseen, kuinka viimeinen taistelu – ja saaga kokonaisuudessaan – vaikuttaa emotionaalisesti paitsi päähenkilöihin myös tukipelaajiin, niin hyvissä, huonoissa kuin välillä.

Harry (Daniel Radcliffe) joutuu taisteluun voimakkaan Taikaministeriön kanssa

2. The Order of the Phoenix ja Harry Potter (2007)

Ohjaaja David Yates (joka on ohjannut jokaista Potter-säkeelokuvaa “Phoenixin” jälkeen) vei lapset pois Tylypahkasta, osoitti yleisölle laajemman katsauksen velhojen maailmaan ja antoi meille myös yleismaailmallisen GIF-kuvan kiihtyneestä Dumbledoresta (Michael Gambon). . Harrylla on myös uusi rooli tässä: hän kouluttaa armeijaa ottamaan vastaan ​​vihollisia – joista hirvein tässä on Imelda Stauntonin inhottavan inhottava Dolores Umbridge.

Professori Severus Kalkaros (Alan Rickman, keskellä) suojelee Hermionea (Emma Watson), Ronia (Rupert Grint) ja Harryä (Daniel Radcliffe)

1. “Harry Potter & the Prisoner at Azkaban” (2004)

Kolumbuksen kahden ensimmäisen perheystävällisen elokuvan jälkeen ohjaaja Alfonso Cuarón (joka voitti myöhemmin parhaan ohjaajan Oscarin elokuvasta “Roma”) teki Harryn maailmasta synkän, oudon ja todella siistin. “Azkaban” näyttää ja tuntuu toisin kuin kaikki muut “Potter”-elokuvat (parhaalla mahdollisella tavalla), “Azkaban” esittelee kauhistuttavat dementoijat, Hermione tekee mitä me kaikki haluamme tehdä ja sukistaa Malfoyn lyödyviin kasvoihin, ja aikaa on jopa vähän. matkustaa Harryn matkalla saadakseen lisätietoa menneisyydestään ja siitä, mikä yhteys hänellä on äskettäin taikavankilasta paenneeseen (suureen Gary Oldmaniin).

Lähde: USAToday.com

Viesti “Harry Potter” täyttää 20: Kaikki elokuvat JK Rowlingin maagisesta universumista, lopullisesti sijoittuneet, ilmestyivät ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/harry-potter-turns-20-all-the-movies-from-j-k-rowlings-magical-universe-definitively-ranked/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments