Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsGreen Bay Packers aktivoi QB Aaron Rodgersin sunnuntain otteluun Seattle Seahawksia vastaan

Green Bay Packers aktivoi QB Aaron Rodgersin sunnuntain otteluun Seattle Seahawksia vastaan


Aaron Rodgers on noudattanut NFL:n ja NFLPA:n asettamia pelinpaluuta koskevia protokollia, mikä luo pohjan pelinrakentajalle, kun Green Bay Packers isännöi Seattle Seahawksia sunnuntaina (16.25 ET, CBS).

Saatuaan positiivisen COVID-19-testin 3. marraskuuta Packers-lauantai aktivoi Rodgersin yhdessä cornerback Isaac Yiadomin kanssa. Myös La’Darius Hamilton vapautettiin.

NFL Network raportoi lauantaina, että Rodgers oli palannut Lambeau Fieldille.

Rokottamattomana pelaajana – josta tuli huomattavan kiistan lähde sen jälkeen, kun pelinrakentaja kertoi toimittajille, että hänet oli “immunisoitu” harjoitusleirin aikana – Rodgers kohtasi pakollisen 10 päivän karanteenin positiivisen testin jälkeen. Sunnuntain paluu tarkoittaa, että hän on nyt oireeton ja Packersin lääkärit ovat antaneet hänelle fyysisen luvan pelata.

Vaikka Rodgersin ohittaminen NFL:n COVID-19-protokollia kohtaan johti sakkoihin QB:lle ja joukkueelle, Packers (7-2) toivottaa varmasti hänen paluunsa vuoden 2020 ensimmäisen kierroksen valinnan jälkeen Jordan Loven kamppailun aloittajana viime sunnuntaina Kansas City Chiefsia vastaan. . Love onnistui 19:ssä syötöstä 34:stä syöttäen 190 jaardia sekä touchdown-syötön ja sieppauksen, kun hän hävisi Packersille 13-7.

LISÄÄ:Aaron Rodgersin COVID-rokotusasenteeseen liittyvän kiistan jälkeen häneen liittyvät yritykset ovat nyt vaikeuksissa

LAUSUNTO:Aaron Rodgersin skandaali paljastaa ongelman NFL:n COVID-19-protokollan täytäntöönpanossa

LISÄÄ:Aaron Rodgersin COVID-19-tapaus voisi elvyttää QB:n tulevaisuuden Packersin kanssa

Vaikka Rodgersin harjoitusaika sunnuntaina saapuvien joukkuetovereiden kanssa on ollut minimaalista tai olematonta, hän on osallistunut kokouksiin käytännössä viime viikolla.

Pat McAfee Show on tarjonnut kaksi haastattelua pelinrakentajan kanssa Rodgersin positiivisen testin jälkeen. Rodgers esitti kiistanalaisia ​​- ja joissakin tapauksissa räikeän vääriä – kommentteja puolustaessaan kantaansa. Hän otti vastuun “harhaanjohtavista” huomautuksistaan ​​näennäisesti rokottamisesta.

Mutta kaiken tämän lisäksi Rodgers on palaamassa kentälle. Koska myös Seahawksin QB Russell Wilson palaa loukkaantumisen jälkeen, sunnuntain ottelu Lambeau Fieldillä on katsottava – samoin kuin sen jälkeiset tiedotustilaisuudet.

Mike Jones osallistuu

Lähde: USAToday.com

Post Green Bay Packers aktivoi QB Aaron Rodgersin sunnuntain otteluun Seattle Seahawksia vastaan, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/green-bay-packers-activate-qb-aaron-rodgers-for-sundays-game-against-seattle-seahawks/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments