Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsGOP-ehdokkaat käyvät Kyle Rittenhousen oikeudenkäyntiä kulttuurisodassa

GOP-ehdokkaat käyvät Kyle Rittenhousen oikeudenkäyntiä kulttuurisodassa


Valamiehistö ei ole vielä antanut päätöstä Kyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynnissä. Teiniä syytetään murhasta kolmen miehen ampumisesta vuoden 2020 mielenosoituksen aikana Kenoshassa, Wisconsinissa – mutta republikaanit ja heidän liittolaisensa käsittelevät asiaa jo laajemmassa kulttuurisodassaan. välivaaleissa.

“Mielestäni se ei ole oikeudenkäynti, se on lasten hyväksikäyttöä, joka naamioituu oikeudeksi tässä maassa”, sanoi JD Vance, kirjoittaja ja pääomasijoittaja, joka on ehdolla Ohion senaattiin, sanoi Tucker Carlsonin Fox News -ohjelmassa keskiviikkona. “Koko tämä oikeudenkäynti – koko farssi – on syyte yhteiskuntamme jokaiseen instituutioon.”

Rittenhousea uhkaa mahdollisesti elinkautinen vankeus, jos hänet tuomitaan vakavimmista syytteistä, oikeisto on puolustanut Rittenhousea sen jälkeen, kun hän ampui tappavasti kaksi miestä ja haavoi toista mielenosoituksen aikana, joka puhkesi vastauksena siihen, että valkoinen Kenosha-upseeri ampui ja jätti mustan miehen Jacob Blaken. , halvaantunut vyötäröstä alaspäin. Oikeudenkäynti on jakanut kansan kiivaasti sen suhteen, toimiko tuolloin 17-vuotias Rittenhouse sankarina vai valppaana.

Rittenhousen oikeudenkäynnistä on tullut symboli kansakunnan poliittisesta polarisoitumisesta poliisin julmuuteen, rasismiin ja aseiden oikeuksiin – kysymyksiin, jotka vaikuttavat lähes varmasti tulevaan vaalisykliin.

Kyle Rittenhouse hajoaa katsomossa todistaessaan murhaoikeudenkäynnissä Kenoshassa, Wisconsinissa, 10. marraskuuta.

Kyle Rittenhouse hajoaa katsomossa todistaessaan murhaoikeudenkäynnissä Kenoshassa, Wisconsinissa, 10. marraskuuta.
Mark Hertzberg / Associated Press

Vuonna 2022 virkaan hakevat republikaanit ovat hyökänneet tapauksen syyttäjää vastaan ​​ja arvostelevat edelleen presidentti Joe Bideniä, koska hän näytti leimaavan Rittenhousen – joka matkusti osavaltion rajojen yli Kenoshaan AR-tyylisellä kiväärillä ja lääkepakkauksella – “valkoiseksi ylivallan kannattajaksi” twiittasi pian murhien jälkeen.

Syyskuussa 2020 käydyn presidentinvaalikeskustelun jälkeen Biden jakoi videon kohteena entinen presidentti Donald Trump, koska hän kieltäytyi hylkäämästä valkoisten ylivaltaa, joka esiintyi Rittenhousessa ja muissa.

Rittenhouse on väittänyt toimineensa itsepuolustukseksi ja matkusti Kenoshaan yksityisenä kansalaisena tukahduttamaan väkivaltaa ja ryöstelyä.

”Se on syytös inhottavaa presidenttiämme kohtaan, joka kutsui häntä valkoisten ylivallan kannattajaksi, vaikka hän ampui muita valkoisia ihmisiä. Se on mediamme syyte, joka panetteli ja kiusattiin 17-vuotiasta poikaa. En ole nähnyt mitään, mikä inhottaisi minua tämän maan johtajissa, kuten tämä naurettava oikeudenkäyntifarssi, kulttuurikysymysten ympärille asettanut Vance sanoi Fox-kanavalla.

Torstaina Vancen GOP:n ensisijainen vastustaja Josh Mandel, tviittasi “Kyle Rittenhouse on uhri” vastauksena koripallotähti LeBron Jamesille, joka kyseenalaisti, olivatko Rittenhousen kyyneleet telineellä aitoja.

Eric Greitens, entinen Missourin kuvernööri, joka pyrkii avoimeen senaattipaikkaan kyseisessä osavaltiossa, Uudelleentwiitti NYPD:n entinen komissaari Bernie Kerik – oikeiston kaapeli, joka sai presidentin armahduksen Trumpilta – joka kutsui oikeudenkäyntiä “poliittisesti motivoidun syyttäjän vallan väärinkäytöksi”.

Tulsi Gabbard, entinen Havaijin kongressiedustaja, joka asettui ehdolle vuoden 2020 demokraattien presidentinvaaleissa, tarjoutui myös. Gabbardia, joka on kuulemma valittu rooliin Trumpin hallinnossa, nähdään myötätuntoisena oikeistoa kohtaan ja hänellä on kunnianhimoa korkeampaan virkaan.

“Tämän Rittenhousen oikeudenkäynnin syyttäjä ei selvästikään tehnyt asianmukaista huolellisuuttaan ennen syytteen nostamista.” Gabbard sanoi virusvideolla. “Tätä tragediaa ei olisi koskaan tapahtunut, jos hallitus olisi vain suorittanut velvollisuutensa suojella viattomien ihmisten turvallisuutta, henkeä ja omaisuutta.”

Republikaanien Glenn Youngkinin voitto tässä kuussa Virginian kuvernöörikilpailussa osoitti GOP:n kulttuurikysymysten voimakkuuden, mikä onnistui onnistuneesti hyödyntämään vihaa vanhempien valvonnasta kouluissa, erityisesti COVID-19-mandaattien ja koulujen “kriittisen rotuteorian” mörillä.

Tällä viikolla jatkuvan Rittenhouse-oikeudenkäynnin taustalla ovat jännitteet, jotka aiheutuvat viime vuoden mielenosoituksista, jotka kohdistuivat poliisin raakoihin mustiin amerikkalaisiin ja poliisivoimien rooliin yhteiskunnassa.

Demokraatit eivät omalta osaltaan olleet hiljaa Rittenhousesta.

Rep. Hakeem Jeffries New Yorkista twiittasi keskiviikkona: “Lukitse Kyle Rittenhouse ja heitä avain pois.”

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post GOP-ehdokkaat käyvät Kyle Rittenhousen oikeudenkäyntiä kulttuurisodassa appeared first on Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/gop-candidates-are-wielding-kyle-rittenhouse-trial-in-culture-war/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments