Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsGOP-ehdokkaat käyttävät Kyle Rittenhousea voittaakseen kulttuurisodassa

GOP-ehdokkaat käyttävät Kyle Rittenhousea voittaakseen kulttuurisodassa


Valamiehistö ei ole vielä antanut päätöstä Kyle Rittenhousen murhaoikeudenkäynnissä. Teiniä syytetään murhasta kolmen miehen ampumisesta vuoden 2020 mielenosoituksen aikana Kenoshassa, Wisconsinissa – mutta republikaanitAsia käyttävät liittolaiset ja hallitus laajemmassa kulttuurisodassa. se jatkuu ennen välivaaleja.

“Luulen, että se ei ole oikeudenkäynti, se on lasten hyväksikäyttöä, joka naamioituu oikeudeksi tässä maassa”, sanoi JD Vance on pääomasijoittaja ja kirjailija, joka on ehdolla Ohion senaattiin. Tucker Carlsonin Fox News -ohjelma keskiviikkona. “Koko tämä oikeudenkäynti – koko farssi – on syyte yhteiskuntamme jokaiseen instituutioon.”

Rittenhouse voi saada elinkautisen vankeusrangaistuksen, jos hänet todetaan syylliseksi vakavimpiin rikoksiin. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun Rittenhouse ampui ja tappoi kaksi miestä ja haavoitti toista mielenosoituksissa, jotka puhkesivat kenoshan valkoisen upseerin jälkeen, joka oli jättänyt Jacob Blaken halvaantumaan vyötäröstä alaspäin. On epäselvää, toimiko Rittenhouse (17 tuolloin) sankarina vai valppaana oikeudenkäynnin aikana.

Rittenhousen oikeudenkäynnistä on tullut symboli kansakunnan poliittisesta polarisoitumisesta poliisin julmuuteen, rasismiin ja aseiden oikeuksiin – kysymyksiin, jotka vaikuttavat lähes varmasti tulevaan vaalisykliin.

Kyle Rittenhouse itkee jalustalla, kun hänet kutsuttiin todistamaan murhaoikeudenkäynnissä Kenoshassa 10. marraskuuta Wisconsinissa.
Mark Hertzberg / Associated Press

Vuonna 2022 virkaan hakevat republikaanit ovat hyökänneet tapauksen syyttäjää vastaan ​​ja arvostelevat edelleen presidentti Joe Bideniä, koska hän näytti leimaavan Rittenhousen – joka matkusti osavaltion rajojen yli Kenoshaan AR-tyylisellä kiväärillä ja lääkepakkauksella – “valkoiseksi ylivallan kannattajaksi” twiittasi pian murhien jälkeen.

Bidenistä tulee seuraava presidentti syyskuun 2020 presidenttikeskustelun jälkeen. jakoi videonEntistä presidenttiä Donald Trumpia kritisoidaan, koska hän kieltäytyi tunnustamasta valkoisten ylivaltaa, joka esitti Rittenhousen ja muut.

Rittenhouse väitti toimineensa itsepuolustukseksi ja meni Kenoshaan kohtaamaan väkivaltaa ja ryöstelyä.

”Se on syytös inhottavaa presidenttiämme kohtaan, joka kutsui häntä valkoisten ylivallan kannattajaksi, vaikka hän ampui muita valkoisia ihmisiä. Se on mediamme syyte, joka panetteli ja kiusattiin 17-vuotiasta poikaa. En ole nähnyt mitään, mikä inhottaisi minua tämän maan johtajissa, kuten tämä naurettava oikeudenkäyntifarssi, kulttuurikysymysten ympärille asettanut Vance sanoi Fox-kanavalla.

Torstaina Vancen GOP:n ensisijainen vastustaja Josh Mandel, tviittasi “Kyle Rittenhouse on uhri” vastauksena koripallotähti LeBron Jamesille, joka kyseenalaisti, olivatko Rittenhousen kyyneleet telineellä aitoja.

Eric Greitens (entinen Missourin kuvernööri) hakee avoimia senaatin paikkoja osavaltiossa. Uudelleentwiitti NYPD:n entinen komissaari Bernie Kerik – oikeiston kaapeli, joka sai presidentin armahduksen Trumpilta – joka kutsui oikeudenkäyntiä “poliittisesti motivoidun syyttäjän vallan väärinkäytöksi”.

Tulsi Gabrield, entinen Havaijin kongressin jäsen, tarjosi näkemyksensä. Gabbard on valittu ehdokas Trumpin presidentiksi. Hänen nähdään olevan kunnianhimoa korkeampaan virkaan ja oikeiston tukemiseen.

“Tämän Rittenhousen oikeudenkäynnin syyttäjä ei selvästikään tehnyt asianmukaista huolellisuuttaan ennen syytteen nostamista.” Gabbard sanoi virusvideollaSe on. “Tätä tragediaa ei olisi koskaan tapahtunut, jos hallitus olisi vain suorittanut velvollisuutensa suojella viattomien ihmisten turvallisuutta, henkeä ja omaisuutta.”

Republikaanien Glenn Youngkinin voitto tässä kuussa Virginian kuvernöörikilpailussa osoitti GOP:n kulttuurikysymysten voimakkuuden, mikä onnistui onnistuneesti hyödyntämään vihaa vanhempien valvonnasta kouluissa, erityisesti COVID-19-mandaattien ja koulujen “kriittisen rotuteorian” mörillä.

Tällä viikolla jatkuvan Rittenhouse-oikeudenkäynnin taustalla ovat jännitteet, jotka aiheutuvat viime vuoden mielenosoituksista, jotka kohdistuivat poliisin raakoihin mustiin amerikkalaisiin ja poliisivoimien rooliin yhteiskunnassa.

Demokraatit eivät omalta osaltaan olleet hiljaa Rittenhousesta.

Rep. Hakeem Jeffreys New Yorkista twiittasi keskiviikkona: “Lukitse Kyle Rittenhouse ja heitä avain pois.”

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti GOP-ehdokkaat käyttävät Kyle Rittenhousea voittaakseen kulttuurisodassa appeared first on Breaking News.

Source: https://gt-ride.com/the-gop-candidats-are-using-kyle-rittenhouse-to-win-in-culture-war/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments