Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsGeorgialainen mies, joka soitti poliisille Ahmaud Arberyyn, kuvailee "järkyttävää kohtausta" kadulla ampumisen...

Georgialainen mies, joka soitti poliisille Ahmaud Arberyyn, kuvailee “järkyttävää kohtausta” kadulla ampumisen jälkeen


  • Matthew Albenze, todistaja, joka ei ole poliisin palveluksessa, oli ensimmäinen, joka antoi todisteita murhaoikeudenkäynnissä Travis McMichaelia (isä ja poika) ja William “Roddie Bryania (naapuri) vastaan.
  • Kansalaisoikeuslakimies Ben Crump, joka edustaa Arberyn isää, puhui Georgian oikeustalon ulkopuolella ja kutsui sitä “huolestuneeksi”, että valamiehistö ei heijasta läänin monimuotoisuutta.

BRUNSWICK, Ga. – Mies, joka soitti poliisille ilmoittaakseen Ahmaud Arberystä rakenteilla olevan talon sisällä todisti keskiviikkona, antaen tuomarille uuden Näkökulma siitä, mitä tapahtui hetkiä ennen Arberyta, jota kolme miestä jahtasi ja ammuttiin kuoliaaksi.

Matthew Albenze on Brunswickin asukas, joka asui Satilla Shoresissa yli 30 vuotta. Hän kertoi kuulleensa laukauksia ja nähneensä “järkyttävän” kohtauksen, jossa Arbery makasi tiellä.

Albenze on ensimmäinen todistaja, joka ei ole poliisi isän Gregory McMichaelin, pojan Travis McMichaelin ja William “Roddie” Bryanin murhaoikeudenkäynnissä. Bryan tallensi tapahtuman kännykkävideolle sen jälkeen, kun Travis McMichael tappoi Arberyn lähietäisyydeltä helmikuussa 2020.

Albenze kertoi hakaneensa puita etupihallaan viime vuoden alussa, kun hän näki vieraan miehen seisomassa rakenteilla olevan naapurin talon edessä. Albenze väitti, että Larry English oli näyttänyt hänelle videomateriaalia, jossa joku käveli rakennustyömaalla. Albenze uskoo, että se oli sama mies.

Albenze sanoi: “Hän vain seisoi siellä ja katseli ympärilleen.”

Ahmaud Arbery:Greg McMichael ei tiennyt, oliko Arberylla ase, mutta “en ota riskejä”, hän kertoi poliisille.

Albenze kertoi menneensä taloonsa, nappaaneen puhelimensa ja pistoolinsa ja palanneensa ulos. Silloin hän näki miehen paikan päälläja soitti poliisin hätänumeroon. Hän todisti, ettei hän soittanut hätänumeroon, koska “ei nähnyt hätätilannetta”.

Albenzen puhelu soitettiin oikeudessa syyttäjän toimesta keskiviikkona. Ohjaajan voi kuulla kysyvän Albenzelta, oliko mies murtautumassa taloon, ja Albenzen voi kuulla kertovan, ettei mies murtautunut sisään.

“Ei, kaikki on auki”, Albenze sanoi.

Operaattori kysyy: “OK, mitä hän tekee?”

“Hän juoksee kadulla”, Albenze sanoo.

Hän lisäsi: “Minun tarvitsee vain tietää, missä hän meni pieleen.” Oliko hän vain tiloissa?

Albenze vastaa: “Hänet on kuvattu kameralle monta kertaa ennen yötä. Tämä on jatkuva asia.”

Albenze sanoi, ettei hän tiennyt syytä, miksi Arbery aloitti juoksun. Albenze sanoi myös, ettei hän tiennyt, miksi Arbery aloitti juoksemisen.He eivät olleet yhteydessä McMichaeleihin eivätkä soittaneet heille. McMichaels hyppäsi kuorma-autoon takaamaan Arberyn.

Albenze kertoi kolmesta laukauksesta kuulleensa korvissaan ja sanoi: “Muutamassa minuutissa kuulin aseita.”

Travis McMichael vasemmalla kuuntelee asianajajaansa Robert Rubinia oikeudenkäynnissään välitunnilla Glynnin piirikunnan oikeustalossa tiistaina 9. marraskuuta 2021 Brunswickissa, Ga. Travis McMichael yhdessä isänsä Greg McMichaelin ja naapurin Williamin kanssa.

Albenze kertoi tuomioistuimelle, että hän ajoi polkupyörällään kadulla nähdäkseen mitä tapahtui ja törmäsi Arberyn ruumiiseen, poliisiautoon ja Travisin ja Gregory McMichaelin luo.

“Pysähdyin ja menin kotiin. “Se oli erittäin järkyttävä kohtaus”, sanoi Albenze.

Puolustus kyseenalaisti ristikuulustelussa Albenzen motivaation soittaa poliisille. Albenze kertoi kuuluneensa paikalliseen Facebook-ryhmään, jossa ihmiset julkaisivat omaisuusrikoksista alueellaan.

Kun Albenzeltä kysyttiin, onko hän huolissaan Satilla Shoresin kiinteistövarkauksista, hän vastasi: “Tietenkin. … Se on kotimme.” Albenze sanoi olevansa tietoinen myös automurroista naapurustossa.

“En lyönyt häntä.” “Toivon, että olisin”, William Bryan – Roddie – kertoi poliisille.

Stephan Lowrey oli Glynnin piirikunnan entinen poliisi, ja hän todisti Bryanista suuren osan iltapäivästä.

Bryan sanoi poliisille, että hänen kuorma-autonsa oli kallistunut Arberyyn useita kertoja ja että hän yritti ohjata häntä pois tieltä. Syyttäjät lukivat Bryanin Bryanille antaman haastattelun pöytäkirjan ääneen.

Raportin mukaan Bryan sanoi uskovansa Arberyn yrittäneen päästä kuorma-autoonsa jossain vaiheessa takaa-ajon aikana, ja poliisi löysi myöhemmin sormenjälkiä ja valkoisia kuituja ajoneuvon kuljettajan puolen ovesta.

“Mutta en lyönyt häntä”, Bryan kertoi upseerille. Bryan vastasi: “Toivon, että olisin” ja ehdotti, että Bryan olisi saattanut viedä hänet ulos ampumisen sijaan.

William

Pitkän ristikuulustelun aikana kuulusteltu Arbery oli musta, kun hän sanoi, että ampuminen saattoi liittyä siihen.Hän sanoi “Ei”.

Lowrey oli myös samaa mieltä puolustusasianajajan kanssa siitä, että jos hän uskoisi Bryanin hyökänneen tarkoituksella Arberyn kimppuun tai syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn moottoriajoneuvolla, hän olisi lukenut hänelle Miranda-oikeudet haastattelun aikana.

“En kuitenkaan tulkinnut sitä sillä hetkellä”, poliisi sanoi.

Aiemmin keskiviikkona Glynnin piirikunnan poliisilaitoksen tutkija Roderic Nohilly kertoi syyttäjille, että hän puhui lyhyesti Gregory McMichaelille ampumisen jälkeen, ja McMichael kuvaili Arberyta “loukussa kuin rotta”.

McMichael sanoi, että Arbery aikoi ottaa aseen ja mahdollisesti ampua Travisin. Nohilly sanoi, että McMichael on ollut McMichaelin ammattimainen ystävä ainakin 16 vuoden ajan.

Todistaja Kellie Parr, joka varttui talossa lähellä, jossa Arbery ammuttiin, kertoi käyneensä vanhempiensa luona joulukuun lopulla tai tammikuun alussa, kun hän ajoi rakenteilla olevan talon ohi ja näki pitkän mustan miehen seisomassa ovenkarmissa.

Parr sanoi, että hän ihmetteli, mitä mies teki siellä, mutta ajatteli itsekseen: “Ei Kellie, älä ole rasisti.” Hän kertoi jatkaneensa ajamista.

Cara Richardson (911-puhelukeskuksen johtaja) oli viimeinen todistaja. Hänen ollessaan paikalla syyttäjä soitti useita Travis McMichaelin ja Greg McMichaelin hätäpuheluita. Richardson sanoi puolustuksen ristiinkuulustelun aikana, ettei hän tiennyt puheluista poliisin henkilökohtaisiin numeroihin.

Ben Crump, pastori, on huolissaan Al Sharptonin pääasiassa valamiehistön lähestymistavasta oikeuteen

Oikeudenkäynti on käsitellyt lähes täysin valkoista tuomaristoa, joka harkitsee syytteitä kolmea valkoista miestä vastaan, joita syytetään mustan Ahmaudin murhasta. Useat julkisuuden henkilöt ovat kutsuneet Arberyn tappamista “lynkkaukseksi”, ja tuomari Timothy Walmsley on tunnustanut tapauksen “rodusävyt”.

Pastori Al Sharpton ja kansalaisoikeuslakimies Ben Crump, joka edustaa Arberyn isää, olivat oikeussalissa keskiviikkona. Kuten Nohilly todisti, Crump puhui oikeustalon ulkopuolella ja kutsui sitä “koskeeksi”, että valamiehistö ei heijasta läänin monimuotoisuutta.

US Census Bureaun mukaan Brunswickissa on yli 55 % mustia ja Glynnin piirikunnassa yli 26 % mustia. Tuomaristossa on yksi mustalainen.

Kuka on tuomaristossa? Otetaan selvää, mitä tiedämme heistä tähän mennessä

Vaikka valamiehiä kehotetaan noudattamaan todisteita ja lakia tuomioistuimen ohjeiden mukaisesti, Crump sanoi heille, että he voivat käyttää elämänkokemuksiaan ja näkökulmiaan.

Ahmaudin elämänkokemus ymmärretään vasta, kun he voivat tehdä tämän. Hänen perhetaustansa Hänen kulttuuritaustansa? Crump oli utelias. “Vai ovatko he enemmän samanlaisia ​​kuin Ahmaud Arberyn tappajien näkökulma ja tausta? Se on huolestuttavaa, ja meidän on tuotava esiin tämä älyllinen perustelu koko oikeusjärjestelmämme syrjinnälle.”

Sharpton, joka sanoi, että Arberyn äiti ja isä Wanda Cooper-Jones ja Marcus Arbery kutsuivat hänet Brunswickiin, johti Arberyn perhettä ja kannattajia rukousvalvontaan.

“En halunnut vain rukoilla perheen kanssa Savannahissa tai laittaa heitä televisioon, halusin istua heidän kanssaan tänään oikeudenkäynnissä”, sanoi Sharpton, joka kutsui Arberyn murhaa “lynkkaukseksi 2000-luvulla”.

Sharpton ilmaisi myös huolensa siitä, että tuomaristo ei heijasta Glynnin piirikunnan väestöä, mutta sanoi olevansa rohkaiseva tieto siitä, että jotkut valkoiset ihmiset Brunswickissa ovat vastustaneet vastaajien toimia.

Se ei rajoitu kilpailuun. Jotkut valkoiset ihmiset pitävät tätä häpeällisenä eivätkä halua kaupunkinsa tunnetuksi tästä”, hän sanoi.

Lähde: USAToday.com

Post Georgialainen mies, joka soitti poliisille Ahmaud Arberylle, kuvaa “järkyttävää kohtausta” kadulla ampumisen jälkeen, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssä.Source: https://philippinenewsdaily.com/georgia-man-who-called-police-on-ahmaud-arbery-describes-shocking-scene-in-the-street-after-shooting/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments