Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsFox News käyttää Bidenin kommenttien petollista muokkausta muuttaakseen rotukontekstia

Fox News käyttää Bidenin kommenttien petollista muokkausta muuttaakseen rotukontekstia


NEW YORK (AP) — Fox NewsVideo, jonka on toimittanut presidentti Joe BidenFreitagin kanava, poista kaikki kontekstit, joita saatetaan pitää rodullisesti epätietoisina.

Biden jakoi tarinan Satchel Paigesta, joka oli baseball-syöttäjä Negro Leaguesissä, ennen kuin Jackie Robinson mursi väriesteen Major League Baseballin veteraanipäivän huomautuksissa torstaina.

Fox & Friends -ohjelmassa Rachel Campos Duffy sanoi, että Biden kohtasi vastareaktion kommenteista Arlingtonin kansallisella hautausmaalla.

Kommenteissaan Biden sanoi, että hän oli “omaksunut suuren neekerin asenteen, tuolloin Negro Leagues -syöttäjästä, josta tuli suuri syöttäjä Major Leaguen baseballin ammattilaisissa Jackie Robinsonin, hänen nimensä oli Satchel Paige, jälkeen. ”

Mutta kun Duffy soitti klippiä, sitä editoitiin niin, että Bidenin kuultiin sanovan, että hän oli “omaksunut tuon ajan suuren neekerin asenteen, syöttäjä, jonka nimi oli Satchel Paige”.

Duffy sanoi, että Bidenin huomautukset “laskivat hänet kuumaan veteen”. Vaikka “neekeri” oli kerran yleinen tapa viitata mustiin ihmisiin ja esiintyy edelleen organisaatioiden nimissä, termejä “musta” ja “afrikkalainen amerikkalainen” käytetään nykyään laajemmin.

Al Tompkins (Poynter Instituten tiedekunnan jäsen) sanoi, että toimittajien on pidettävä videolausunnot kontekstissa editoidessaan sitä. Heidän on myös kerrottava katsojille, miksi muutos tehtiin. Hän sanoi, että editointi ei ole tässä tapauksessa täysin selvä.

Foxin tiedottaja huomautti, että koko huomautusta käytettiin, kun tarina toistettiin kaksi kertaa Fox & Friends -sivustolla, ja sanoi, että kertaluonteinen muokkaus tehtiin aikarajoitusten vuoksi.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Fox News käyttää petollista muokkausta Bidenin kommenteista muuttaakseen rotukontekstia ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/fox-news-uses-deceitful-editing-of-biden-comments-to-change-racial-context/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments