Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews"Et ymmärrä kipua, jota tunsin": Deion Sanders avautuu sairaalassaolosta

“Et ymmärrä kipua, jota tunsin”: Deion Sanders avautuu sairaalassaolosta


Jackson State -jalkapallovalmentaja Deion Sanders kertoi terveydentilastaan ​​neljän minuutin videolla Thee Pregame Shown YouTube-sivulla otsikolla ”Lord, kiitos…”

Jumala auttoi Sandersia hänen sairaalahoidon aikana ja hän kiitti Jumalaa. Sanders, joka joutui jättämään väliin kolme viimeistä peliä jalkaleikkauksen jälkeisten komplikaatioiden vuoksi, vapautettiin lopulta. Leikkauksen jälkeen Sanders ei ole puhunut medialle.

“Herra, kiitän sinua, kuulet minun sanovan sen, etkä tiedä mistä se tulee”, Sanders sanoi. “Täällä on pyörätuoli ja minä olen siinä tuolissa, kuitenkin sanon Herra, että kiitän sinua. En voi kävellä yksin, ja ihmisten on autettava minua pääsemään sisään ja ulos kaikesta, mutta sanon Herra, että kiitän sinua. On vaikeaa päästä edes vessaan yksin ilman muiden apua, mutta Herra, minä kiitän sinua.”

Sanders kysyi itseltään tämän kysymyksen: Mitä Sanders voi tehdä kiittääkseen Jumalaa hänen kärsimyksestään, kun se on hänelle niin vaikeaa?

“Koska olen elossa. Tässä on minulle toinen tilaisuus auttaa. Sanon usein, että kun paljon annetaan, paljon vaaditaan, mutta emme ymmärrä sen takapuolta”, Sanders sanoi. “Joten luulet, että aion kehua häntä täällä ylhäällä, enkä voi kehua häntä, kun käyn läpi vaivani. Vain paholainen voi nähdä, että teen muutoksia. Siksi käyn läpi vaivani.

Sanders on palannut töihin tällä viikolla ja on palannut kampukselle. Videon lisäksi Sanders ei ole puhunut julkisesti nykyisestä terveydestään.

Jackson Staten päävalmentaja Deion Sanders palaa sivurataan tarkastettuaan yhtä loukkaantuneista pelaajistaan ​​Delta State -pelissä Veterans Memorial Stadiumilla Jacksonissa, Mississa, lauantaina 25. syyskuuta 2021.

Sanders sanoi: “Et tiedä mitä olen tekemisissä.” “Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä ääniä olen kuullut, et tiedä tuskaa, jota tunsin, et tiedä mitä käyn läpi, ja silti Herra, kiitän sinua. Olet ystäväni.”

Epävarmaa, valmentaako Sanders Southern lauantaita.

Lisää Prime Time -aikaa:Jackson Staten jalkapalloilijat eivät näyttäneet hätkähtelevän Deion Sandsin raporteista.

College Footballin 11. viikko:Rohkeita ennusteita ja poimintoja viikonlopuksi kansallisella tasolla

Sanders väitti uskovansa edelleen Jumalan kykyyn saada asiat järjestymään parhaalla mahdollisella tavalla.

“Kun siellä ei ollut ketään sairaalassa yöllä, uskoin”, Sanders sanoi. ”Kun ihmiset olivat sairaalassa kaikkina yönä vierelläni, silloin uskoin. Juuri nyt olen täällä sanoakseni, että Jumala tietää ja minä uskon. Näet sen kauniina tarinana. Kun katsot loistoa, siitä tulee kaunista. Tästä tulee hämmästyttävä asia. Kiitos herra.

Lähde: USAToday.com

Viesti “Sinulla ei ole aavistustakaan tuntemastani tuskasta”: Deion Sanders avautuu sairaalassaolosta, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/you-have-no-idea-the-pain-i-felt-deion-sanders-opens-up-about-hospital-stay/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments