Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsEntinen Redsin lähettäjä Thom Brennaman: Anteeksipyyntöjen kritiikki osoittaa, että tässä maailmassa on...

Entinen Redsin lähettäjä Thom Brennaman: Anteeksipyyntöjen kritiikki osoittaa, että tässä maailmassa on “paljon vikaa”


Thom Brennaman oli entinen Cincinnati Redsin lähetystoiminnan harjoittaja, ja hän esiintyi Grant Napearin podcastissa tällä viikolla. Brennaman sanoi, että hän on saanut tarpeekseen kritiikistä Grant Napearin vuodelle 2020 antamasta anteeksipyynnöstä homofobisella termillä. Se sisälsi myös Nick Castellanosin puhelun.

Napear kysyi Brennamanilta “If You Don’t Like That With Grant Napear” -podcastissa, onko hänen anteeksipyyntönsä kritiikin määrä häirinnyt häntä.

Brennaman julisti: “Kyllä. Se on silloin, kun käyt läpi sitä elämänvaihetta ja se on suorana televisiossa.” Yrität tehdä ilmoituksen tietystä pelistä, jota parhaillaan pelataan. Siitä syystä olet siellä. Kaikki nämä ajatukset pyörivät mielessäsi, etkä tiedä pystytkö koskaan työskentelemään tässä baseball- tai NFL-maailmassa. On mahdollista, että et koskaan saa mahdollisuutta työskennellä alalla, josta olet tiennyt 35 vuotta.

Ja niin tiedät, pyydän anteeksi ja se on vilpitöntä. Ja sitten yksi Redsin pelaajista, Nick Castellanos, osuu kotijuoksuun. Sitä minä kutsun “kotijuoksuksi” keskellä. Se on nyt räjähtänyt tähän koko asiaan, joka on saanut oman elämänsä. En ole koskaan tavannut Nick Castellanosin vaimoa. Tiedätkö mitä? Hän oli suorapuheinen ja sanoi tarpeeksi. Se siitä. Kotijuoksu oli käännekohta hänen elämässään. Hän ei ole minulle mitään velkaa. …

Ihmiset voivat arvostella minua siitä, mitä olen sanonut. Ei se mitään. Kuitenkin, että muut kritisoivat vilpitöntä anteeksipyyntöäni, kun kaikkea tapahtui lainaamattoman lainauksen maailmassani tällä hetkellä – niin en tehnyt. Grant, mitä tapahtuu, kun ihmiset alkavat arvostella sinua anteeksipyynnöstäsi. Silloin tajuaa, että ihmisissä on monia asioita pielessä. Se ei ole vain minä. Minulla on paljon ongelmia itseni kanssa. Tämä maailma on täynnä virheitä.

Muutama kuukausi sitten Brennaman esiintyi “The Josh Potter Show” -ohjelmassa ja keskusteli useista aiheista, mukaan lukien siitä, että hän pystyi hyväksymään ihmisten vitsejä nyt kuuluisasta “Castellanosin ajaa syvälle vasemmalle kenttään” -puhelusta, jonka hän teki pyytäessään anteeksi.

Brennaman heinäkuuta

Se vaivasi minua jonkin aikaa ja 16-vuotiasta poikaani. Se ei ole Twitter. Sosiaalisen median tilini eivät ole aktiivisia. Koska vaimoni pystyy kertomaan minulle, kuinka ääliö olen joka päivä. Ei ole 10 000 ihmistä, jotka voivat kertoa minulle, että olen ääliö. Keventääkseni asiaa voin viitata “Castellanos-homeruniin” – sen olen kuullut 1000 kertaa. Hassua ajatella, vaikka siitä on jo vuosi. Tämä hyväntekeväisyysjärjestö sijaitsee kaupungissani. Se toimii transsukupuolisten lasten kanssa, jotka on karkotettu kodeistaan, koska he ovat homoja tai biseksuaaleja. … Jos olet vanhempi, se on mahdotonta. Joten aiomme tehdä T-paidan, jossa lukee “Ja Castellanos oli homered”, kerätäksemme rahaa lastenkodille. Idea oli fantastinen. Tämä todella vaivasi ja vaivasi minua, koska oli totta, etten todellakaan ollut kuolemassa. Vaimoni ei ollut kuolemassa. He eivät aikoneet kuolla. Ei, koiramme eivät olleet kuolemassa. … Ajattelin vain – se oli vaikein hetki. Se on vaikea hetki. Kaiken lopussa teet mitä voit. Sitä olen yrittänyt siitä lähtien. Katsotaan ja katsotaan.

“Olen edelleen elossa, minulla ei ole sairautta, perheeni on terve, puolisoni voi hyvin.” Brennaman sanoi olevansa erittäin sairas ammatillisesti Napearin podcastin aikana. Ja kirjaimellisesti, yhdellä sanalla ilmasta, kaikki on poissa. Kaikki on siellä! Voit mennä minne tahansa suuren rahan ansaitsemisesta upeaan elämään. Se on upea elämä, jota elän. Tuloni putosivat nollaan ensimmäistä kertaa sitten 13-vuotiaana, kun työskentelin bussipoikana paikallisessa ravintolassa. Sinulla ei ole edes työtä. Sinulla ei ole edes ketään, joka harkitsisi työn tarjoamista sinulle. Se on totta vielä tänäkin päivänä.

”Tarkoitan, että olen osa pienyritystä, joka harrastaa lukion jalkapalloa. Se on ollut hämmästyttävää. Ei ole kuin olisin ollut yrityksen osaomistaja. Jälleen, tätä olen aina sanonut vaimolleni ensimmäisestä päivästä lähtien. “Tiedätkö mitä? Tämä tulee olemaan mahtavin asia, joka sinulle on koskaan tapahtunut”, olen sanonut. Saamme mahdollisuuden, koska joku auttaa meitä. Arvostuksesi on suurempi. Grant, pidin paljon näitä tavaroita itsestäänselvyytenä. Hyvin pitkän, pitkän aikaa tein niin. Jumala osaa suunnitella. Ja olen paremmassa paikassa. Olen jo paremmassa asemassa miehenä ja isänä. “Teen suuren kuuluttajan jollekulle, jos minulla on mahdollisuus.”

Brennaman, Napear molemmat sopivat, etteivät he tiedä, tuleeko heille mahdollisuuksia. Napear menetti työpaikkansa twiitin “Kaikilla elämillä on väliä” vuoksi.

Brennaman sanoi Napearille, että “se mitä minulle tapahtui, tapahtui minulle”, ja että hän kaivoi oman hautansa. ”Sinun tapauksesi on vain yksi… se on jotain, jota en voi edes ymmärtää. En ymmärrä sitä. Sitä mitä sanot, ei pidä pitää haitallisena. Se voi aiheuttaa haittaa monille ihmisille, ja se onkin. Kuitenkin, mitä juuri sanoit, oli… “Olen pahoillani, että minulle kävi niin.”

Lähde: USAToday.com

Viesti Redsin entinen lähettäjä Thom Brennaman: Anteeksipyyntöjen kritiikki osoittaa, että tässä maailmassa on “paljon vikaa” ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/former-reds-broadcaster-thom-brennaman-criticism-of-on-air-apology-shows-theres-a-lot-wrong-in-this-world/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments