Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsEntinen "Oppipoika" -kilpailija Summer Zervos luopuu äkillisesti Trumpin oikeusjutusta

Entinen “Oppipoika” -kilpailija Summer Zervos luopuu äkillisesti Trumpin oikeusjutusta


NEW YORK (AP) – Entinen “Oppipoika”-kilpailija, joka syytti entistä presidenttiä Donald TrumpFridaya, seksuaalisen väkivallan uhria, suostui luopumaan kanteensa häntä vastaan ​​kohdistuvasta kunnianloukkauksesta.

Summer Zervos nosti kanteen New Yorkin presidenttiä vastaan ​​vuonna 2017. Hän väitti, että tämä teki asioita pilaakseen hänen maineensa.

Perjantain hakemuksen mukaan tapaus hylättiin ja lopetettiin ennakkoluulottomasti, mikä tarkoittaa, että Zervos ei voi nostaa samaa kannetta osavaltion tuomioistuimessa tulevaisuudessa. Kumpikin osapuoli vastaa kuluistaan ​​hakemuksen mukaan.

Zervos syytti Trumpia vuonna 2007 hänen suudelmasta ja koskettamisesta ilman hänen suostumustaan. Tämä tapahtui Trumpin vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan aikana. Hän kiisti väitteet.

Zervosin asianajajat Beth Wilkinson ja Moira Penza sanoivat lausunnoissaan, että “viiden vuoden jälkeen Zervos ei enää halua nostaa kanteita vastaajaa vastaan ​​ja on varmistanut oikeuden puhua vapaasti kokemuksestaan.”

“Zervos pysyy valituksensa väitteiden takana eikä ole hyväksynyt mitään korvausta”, he sanoivat.

Trumpin asianajaja Alina Habba kutsui Zervosin päätöstä luopua tapauksesta “varovaiseksi”.

“Hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä niin, koska tässä asiassa paljastuneet tosiasiat tekivät täysin selväksi, että asiakkaamme ei tehnyt mitään väärää”, Habba sanoi lausunnossaan.

“On niin surullista, kun tällaisia ​​asioita voi tapahtua, mutta niin uskomattoman tärkeää taistella totuuden ja oikeuden puolesta. Vain voitto voi palauttaa maineen!” Trump sanoi omassa lausunnossaan.

Habba pyysi viime kuussa tuomioistuimelta lupaa nostaa vastakanteen Zervosia vastaan. Molemmat osapuolet saivat täydelliset talletukset päätökseen 23. joulukuuta.

Ellei joku tule esiin, Associated Press ei yleensä tunnista ketään, joka väittää joutuneensa seksuaaliseen väkivaltaan. Zervos on yksi esimerkki.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Entinen oppipoika-kilpailija Summer Zervos luopui äkillisesti Trumpin oikeusjutusta appeared first on Breaking News.Source: https://gt-ride.com/former-apprentice-contestant-summer-zervos-abruptly-drops-trump-lawsuit/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments