Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsEmily Ratajkowski paljastaa, miksi Pete Davidson houkuttelee naisia

Emily Ratajkowski paljastaa, miksi Pete Davidson houkuttelee naisia


Vastoin yleistä käsitystä Pete DavidsonHän ei ole mikään mystinen, miespuolinen sireeni, joka voi houkutella kauniita julkkiksia viehätysvoimaillaan Maagista ison munan energiaa – ainakin Emily Ratajkowskin mukaan

Supermalli selitti “Late Night With Seth Meyers” Tiistai, että “Saturday Night Live” -tähden vetovoima on paljon maanläheisempi ja että hänellä yksinkertaisesti on paljon ominaisuuksia, joita monet naiset etsivät kumppanilta.

“Mielestäni hän on loistava”, Ratajkowski sanoi, kun Meyers näytti hänelle valokuvaa kahdesta mallista yhdessä Moose Knuckles -pelissä.kampanja

Meyers huomautti Ratajkowskille, että Davidson oli ollut “melko ankara itselleen” kuvauksen aikana ja kampanjan kuvien julkistamisen jälkeen, koska hän ja monet muut eivät pitäneet 27-vuotiasta koomikkoa mallina.

Ratajkowski piti tätä absurdina.

“Hän on ammattilainen”, Ratajkowski sanoi Davidsonista. “Ensinnäkin sinun pitäisi tietää se Petestä.”

Elle lisäsi: “Mallina olin vaikuttunut.”

Kun Meyers huomautti, että Davidsonin on täytynyt tuntea olonsa epävarmaksi ollessaan “hieman heikomman sukutaulun” tyyppi kuvauksissa, Ratajkowski kertoi Meyersille, että hän oli “ilkeä” ja rikkoi Davidsonin viehätyksen.

“Pete – hänellä on korkeus. Ilmeisesti naiset pitävät häntä erittäin viehättävänä”, hän sanoi.

Pete Davidson, Ariana Grande ja vuoden 2018 MTV Video Music Awards.
Kevin Mazur Getty Imagesin kautta

Ratajkowski osoitti sitten vakavan totuuden siitä, miksi jotkut pitävät Davidsonia vain elävänä ruumiillistumana hänen SNL-hahmonsa ChadIt on.

“Minusta tuntuu, että vain muut miehet tuntevat [that he isn’t attractive]. Pojat ovat kuin: “Vau”. Mitä sillä kaverilla on?”

Ratajkowskin mukaan se on paljon enemmän kuin vain joukko tatuointeja ja avoin kutsu kaatua hänen äitinsä Staten Islandin kellariin milloin vain hän haluaa.

“Tarkoitan, hän näyttää erittäin viehättävältä”, Ratajkowski sanoi. “Hän on haavoittuvainen. Hän on ihana. Hänellä on upea kynsilakka. Hän näyttää hyvältä!”

Toinen suuri bonus, hän huomautti, on, että Davidsonilla on myös “hyvä suhde äitiinsä”.

“Me rakastamme sitä. Sitä on vaikea löytää [men with those qualities]”, hän päätti.

Davidsonin valituksen perustelut ovat olleet julkisen keskustelun aiheena, koska hänellä oli erittäin julkinen pyörresuhdeAriana Grande oli pop-supertähti vuonna 2018.

Siitä lähtien hänet on liitetty joukkoon kuuluisia ja kauniita brunetteja, mukaan lukien näyttelijä Kate Beckinsale.

Ja internet on mennyt aivan sekaisin viime viikkoina sen jälkeen, kun uutinen puhkesi, että Kim Kardashian West oli havaittu kaikkialla “Pete Davidsonin New Yorkissa” koomikko mukana.

Ehkä Ratajkowskia voidaan ottaa mallina ja antaa Davidsonin syödä mitä haluaa.Source:
https://gt-ride.com/emily-ratajkowski-reveals-why-pete-davidson-attracts-women/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments