Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews"Ei ole valmis menettämään poikaani": Isä puhuu koomassa olevasta pojasta Astroworldin jälkeen

“Ei ole valmis menettämään poikaani”: Isä puhuu koomassa olevasta pojasta Astroworldin jälkeen


Isä on tuskissa sen jälkeen, kun hänen 9-vuotias poikansa joutui koomaan sen jälkeen, kun Travis Scottin Astroworld-festivaaleilla viime viikolla väkijoukko tallasi hänet.

“En ole valmis menettämään poikaani ollenkaan”, Treston Blount, Ezra Blountin isä, kertoi toimittajille ABC 13 Houstonille. “Meillä on vielä paljon toimeentuloa. … Se on minun poikani.”

Ezra Blount (oikealla) ja Treston Blount (vasemmalla) poseeraavat Astroworld-musiikkifestivaalin ulkopuolella.
Taylor Blount AP:n kautta

Ezra oli yksi monista osallistujista, jotka loukkaantuivat yleisön nousussa Scottin esiintyessä Houstonin festivaaleilla 5. marraskuuta. Tiheän väkijoukon vuoksi monet ihmiset työnnettiin lavalle. Jotkut kaatui, kärsivät kuivumisesta ja jopa tallottiin. Yhdeksän ihmistä kuoli.

Blount oli nostanut esityksestä “herätettyä” poikansa harteilleen pitääkseen hänet poissa joukosta. Lopulta ihastus kaatui molemmat maahan.

Ezran isoisä Bernon Blount kertoi aiemmin toimittajille: “Poikani ei voinut hengittää kaiken häneen kohdistuvan paineen vuoksi, ja hän pyörtyi. Ja kun hän pyörtyi, Esra lankesi kansan joukkoon.”

Treston Blount väitti, että kun Treston Blount pystyi palaamaan tajuihinsa, hänen poikansa ei ollut hänen vierellään. Hän etsi poikaansa turhaan ja löysi hänet sairaalasta.

Lehdistötilaisuudessa Benjamin Crump (lakimies, joka on nostanut 98 Astroworld-tapahtumaan liittyvää siviilioikeudellista kannetta) kuvaili isänsä koettelemista.

“Kenenkään ei pitäisi koskaan kuolla konserttiin menemiseen”, Crump sanoi. “Turvallisuuden tulee olla jatkossa tärkeintä.”

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti “Ei ole valmis menettämään poikaani”: Isä puhuu koomassa olevasta pojasta Astroworldin jälkeen ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/not-ready-to-lose-my-boy-dad-speaks-out-about-son-in-coma-after-astroworld/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments