Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsEdustajainhuoneen demokraatit syyttävät GOP:n edustajaa Paul Gosaria väkivaltaisesta videosta

Edustajainhuoneen demokraatit syyttävät GOP:n edustajaa Paul Gosaria väkivaltaisesta videosta


Kymmenen edustajainhuoneen demokraattia Keskiviikkona he ilmoittivat esittävänsä päätöslauselman epäluottamuslausetta varten. Rep. Paul GosarLisätietoja saat ottamalla yhteyttä (R-Ariz. julkaisee muutetun animevideon Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (DNY) ja hyökkää presidentti Joe Bideniin

julkilausumassa lainsäätäjät, joita johti edustaja Jackie Speier (D-Calif.), Democratic Women’s Caucuksen puheenjohtaja, sanoivat, että se oli “selkeä epäluottamuslause” ja että se oli Gosarille “yli kalpea”. käyttää virallisia kongressin resurssejaan väkivallan lisäämiseen valittuja virkamiehiä kohtaan.

“Kuten tammikuun 6. päivän tapahtumat ovat osoittaneet, tällainen julma ja mautonta viestittely voi ja lietsoo todellista väkivaltaa”, lausunnossa todetaan.

”Naisiin kohdistuva väkivalta politiikassa on maailmanlaajuinen ilmiö, jonka tarkoituksena on vaientaa naisia ​​ja estää heitä hakeutumasta auktoriteettiin ja osallistumasta julkiseen elämään, mikä vaikuttaa suhteettoman paljon värikkäisiin naisiin. Vähemmistön johtaja [Kevin] McCarthyn hiljaisuus on hiljaista hyväksyntää ja yhtä vaarallista.

He sanoivat, että jäsenet aikovat esitellä päätöslauselman perjantaina.

Gosar yhdistettiin Yhdysvaltain Capitolissa tammikuun 6. päivän mellakan suunnitteluun. Sunnuntaina Gosar twiittasi videon. herättää tuomitsevan tällä viikolla Valkoisen talon työntekijöiden ja kollegoiden taholta.

Twitter on poistanut sen sen jälkeen. Gosar julkaisi lausuntonsa puolustaen tekojaan ja kutsui vastareaktiota leikkeen “karkeaksi virheelliseksi luonnehdinnaksi” ja väitti, että “Se on symbolinen sarjakuva. Se ei ole oikeaa elämää.”

Hän sanoi, että sen ei ollut tarkoitus tukea väkivaltaa ja edustaa “symbolista kuvaa maahanmuuttopolitiikkaa koskevasta taistelusta”.

McCarthy on kieltäytynyt puhumasta painostuksesta huolimatta. McCarthy on vähemmistöjohtaja, joka vastusti kehotuksia tuomita Gosar.Hänen siteet valkoisiin nationalisteihin olivat ilmeisiä aiemmin.

Edustajainhuoneen puhemies Nancy PelosiSenator (D-Calif.) ehdotti, että edustajainhuoneen eettinen komitea tutkisi liittovaltion lainvalvontaviranomaisia.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti House Democrats Move to Censure GOP Rep. Paul Gosar väkivaltaisesta videosta ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/house-democrats-move-to-censure-gop-rep-paul-gosar-over-violent-video/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments