Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsDos a Cero jälleen: USMNT voitti Meksikon 2-0 ja voitti ratkaisevan maailmancupin...

Dos a Cero jälleen: USMNT voitti Meksikon 2-0 ja voitti ratkaisevan maailmancupin karsintavoiton


Peli oli ohi Dos a Ceron. Se oli ainoa tapa.

Christian Pulisic sai puskua vain viisi minuuttia sen jälkeen, kun hän tuli perjantaina vaihtoon. Weston McKennie voitti 85. sijan yhdellä maalilla ja antoi Yhdysvalloille tunnusomaisen voittonsa: 2-0-voiton Meksikosta MM-karsinnoissa.

USMNT voitti Meksikon viidennen kerran MM-karsinnoissa. Vuoden 2002 MM-kisoissa amerikkalaiset voittivat etelän puolivälierissä samalla pisteellä.

Vielä parempi? Tämä voitto asettaa USMNT:n Concacaf-taulukon kärkeen karsinta-ajan puolivälissä.

Meksikolla ja USMNT:llä on molemmilla 14 pistettä. Kuitenkin amerikkalaisilla on tällä hetkellä tiebreaking heidän head-to-head -voittonsa vuoksi. Maaliskuussa karsinnat päättyvät. Kolme parasta joukkuetta pääsee automaattisesti ensi vuoden Qatarin MM-kisoihin. Pudotuspelit pelataan neljännelle sijalle.

Suuren osan ottelusta amerikkalaiset voittivat Meksikon, etenkin toisella puoliajalla. He eivät kuitenkaan pystyneet hyödyntämään mahdollisuuksiaan. Jotkut pallot laatikossa menivät leveiksi tai suunnattiin väärin.

Pulisic oli kuitenkin suuri sysäys USMNT:lle.

Pulisic jätti paljon aikaa väliin viimeisen kahden kuukauden aikana, koska hänen nilkkansa nyrjähtyi Hondurasin karsintaottelun aikana. Hän palasi harjoituksiin vasta kaksi viikkoa loukkaantumisen jälkeen. Hän on kuitenkin harvinainen lahjakkuus, koska hän osoitti nopeasti.

Tim Weah – jolla oli ehkä paras ilta yhdysvaltalaismiehistä – syötti täydellisen ristin keskelle ruutua 74. minuutilla, ja Pulisic päätyi viileästi kotiin lähietäisyydeltä. Pulisic oli suuren väkijoukon ympäröimänä TQL-stadionilla.

El Tri on iloinen, ettei hänen tarvitse vierailla Pulisicissa lähiaikoina. Hän teki myös voittomaalin kesäkuun Nations Cupin finaalissa Meksikoa vastaan.

McKennie teki maalin. Jesus Ferreira lähetti pallon ryyppäämään, jonka McKennie liukastui verkkonsa kulmaan. Se oli aivan Meksikon maalivahti Guillermo Ochoan ulottumattomissa.

Zack Steffen pelasi tärkeässä roolissa Dos a Ceron varjelemisessa, sillä hän torjui kaksi kertaa ensimmäisen erän aikana. Chucky Lozanolta evättiin mahdollisuus ampua lähietäisyydeltä venytetyllä laukauksella.

Seuraa Nancy Armourin Twitteriä @nrarmour.

Lähde: USAToday.com

Viesti Dos a Cero taas: USMNT tyrmäsi Meksikon 2-0 ratkaisevaan MM-karsintavoittoon ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.

Source: https://philippinenewsdaily.com/dos-a-cero-again-usmnt-blanks-mexico-2-0-for-crucial-world-cup-qualifying-victory/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments