Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsDolphin Tale -tähden sairaus saa Floridan akvaarion sulkemaan yhdeksi päiväksi

Dolphin Tale -tähden sairaus saa Floridan akvaarion sulkemaan yhdeksi päiväksi


CLEARWATER, Fla. (AP) – Floridassa sijaitseva akvaario suljetaan tilapäisesti hoitaakseen sen asuvaa proteettisen pyrstön delfiiniä, joka näytteli Dolphin Tale -elokuvissa. Epäilty infektio on jättänyt kuuluisan merinisäkkään kriittiseen tilaan.

Clearwater Marine Aquarium ilmoitti lausunnossaan sulkevansa ovensa perjantaina “luodakseen parhaan mahdollisen ympäristön” lääkintähenkilöstölle hoitaakseen Winteriä, 16-vuotiasta naaraspuolista pullonekkadelfiiniä, joka kärsii maha-suolikanavan tulehduksesta.

“Omalliset CMA:n eläintenhoitoasiantuntijat neuvottelevat maan parhaiden eläintenhoito- ja eläinlääkintäasiantuntijoiden kanssa ja tutkivat kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja Winterin hengen pelastamiseksi”, akvaarion lausunnossa sanotaan.

Aquarium aikoo avata uudelleen lauantaina.

Kaksi kuukautta vanha Winter jäi loukkuun rapuansaan lähellä Cape Canaveralia. Hänen häntänsä jäi loukkuun ja pakotti hänet amputoimaan sen. “Dolphin Tale”, joka julkaistiin vuonna 2011, kertoi Winterin toipumisesta ja ennennäkemättömästä, pitkäkestoisesta yrityksestä asentaa hänelle proteesin häntä.

Pääosissa Harry Connick Jr. ja Ashley Judd sekä Kris Kristofferson, Morgan Freeman ja Morgan Freeman kuvattiin pääasiassa Clearwater-akvaariossa. Tämä elokuva auttoi saamaan maailmankartalle Clearwater-akvaarion, joka perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1972 vanhan vedenkäsittelylaitoksen paikalle.

Viranomaisten mukaan Winterin tarinasta on tullut inspiraatio vammaisille ympäri maailmaa, ja akvaario on saanut tuhansia tukiviestejä sen jälkeen, kun Winterin sairaus tuli tunnetuksi.

“Monet ovat inspiroineet hänen joustavuuttaan, ja tämä hämmästyttävä vastaus muistuttaa meitä siitä, kuinka syvästi hän on vaikuttanut miljooniin, mukaan lukien niin moniin heidän omalla terveysmatkallaan”, akvaarion lausunnossa sanotaan.

Jatko-osa “Dolphin Tale 2” julkaistiin kolme vuotta myöhemmin, ja pääosissa Winter and Hope, toinen pelastettu delfiini, jota Clearwaterin akvaario hoitaa.

Pullonokkadelfiinit ovat vanhimpia ja älykkäimpiä eläinlajeja. He voivat elää 60-vuotiaiksi.

Clearwater Aquariumissa asuu kaksi sen tunnetuinta asukasta, Winter and Hope. Clearwater-akvaariossa järjestetään myös pelastusohjelmia manaateille ja merikilpikonnille.

Laitoksen 80 miljoonan dollarin laajennus valmistui äskettäin, mukaan lukien 1,5 miljoonan gallonan (56 miljoonan litran) uusi delfiinikompleksi käsittelemään väkijoukkoja, jotka ovat laskeutuneet akvaariolle sen jälkeen, kun “Dolphin Tale” julkaistiin kymmenen vuotta sitten.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post ‘Dolphin Tale’ -tähden sairaus saa Floridan akvaarion sulkemaan yhden päivän ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/illness-of-dolphin-tale-star-prompts-florida-aquarium-to-close-1-day/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments