Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsDeltan odotetaan kääntävän COVID-kehityksen päinvastaiseksi talvella. Lainsäätäjät vaativat tiukempia lomamatkaprotokollaa. ...

Deltan odotetaan kääntävän COVID-kehityksen päinvastaiseksi talvella. Lainsäätäjät vaativat tiukempia lomamatkaprotokollaa. Päivityksiä COVID-19:stä


COVID-19:n deltaversio ei ole yhteensopiva Yhdysvaltojen kanssa

Erittäin tarttuva variantti on vastuussa lähes kaikista Yhdysvaltojen sairauksista. Ja koska talvikuukausina enemmän ihmisiä kokoontuu sisätiloihin, kansakunta yrittää valmistautua mahdolliseen talven nousuun, joka saattaa olla jo käynnissä joillakin alueilla.

New Mexicossa sairaaloista on loppumassa tehohoitosängyt osavaltion korkeasta rokotusasteesta huolimatta. Lähetykset ovat jälleen lisääntymässä Michiganin kolmen läänin metrossa Detroitissa. Myös erittäin rokotetussa Vermontissa tapaukset ovat nousussa.

Tapausten lisääntymisellä voi olla jotain tekemistä immuniteetin heikkenemisen kanssa. Tämä johtuu siitä, että on kulunut kuukausia siitä, kun miljoonat amerikkalaiset ovat saaneet ensimmäiset rokotuksensa. Aiemmin muut ihmiset olivat suojattuja luonnolliselta immuniteetilta tätä virusta vastaan. Käynnissä olevan kansallisen tehostejärjestelmän tavoitteena on torjua immuniteetin heikkenemisen vaikutuksia.

“Delta ja heikentynyt immuniteetti – näiden kahden yhdistelmä on vetänyt meidät takaisin”, sanoi Washingtonin yliopiston terveysmetriikkatieteen professori Ali Mokdad. “Tämä virus pysyy kanssamme pitkään, pitkään.”

Mokdad totesi, että mikään osavaltio ei ollut saavuttanut riittävää rokotusastetta nykyisten epidemioiden estämiseksi.

Tuoreimmat uutiset löydät myös täältä:

► Kalifornia, Colorado ja New Mexico ovat kolme osavaltiota, jotka sallivat nyt koronaviruksen tehosterokotteet kaikille aikuisille, vaikka liittovaltion terveysviranomaiset suosittelevat annosten rajoittamista riskiryhmiin. Kansakunnan väkirikkain osavaltio otti käyttöön politiikkansa yrittääkseen torjua pelättyä nousua vuoden lopun lomien aikoihin, kun enemmän ihmisiä kerääntyy sisälle.

►Iowan lukio suljettiin perjantaina henkilöstöpulan vuoksi, mikä on merkki siitä, kuinka pandemia vaikuttaa jatkuvaan opettajapulaan. Nämä poissaolot saattoivat johtua henkilökunnan, heidän perheidensä tai työntekijöiden sairaudesta, jotka eivät löytäneet lastenhoitopalvelua.

► Tennesseen kuvernööri Bill Lee allekirjoitti perjantaina laajan lainsäädäntöpaketin, joka rajoittaa tiukasti koulujen, terveysvirastojen ja yritysten COVID-19-rajoituksia koskevia viranomaisia.

► Hallitus määräsi perjantaina vanhainkodit avaamaan ovensa vierailijoille, mikä helpottaa monia jäljellä olevia pandemiarajoituksia ja kehotti asukkaita, perheitä ja laitosten henkilökuntaa pysymään varuillaan epidemioita vastaan.

"

Source: https://philippinenewsdaily.com/delta-is-expected-to-reverse-covid-progress-in-the-winter-lawmakers-call-for-stricter-holiday-travel-protocol-updates-on-covid-19/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments