Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsCountryn TJ Osborne suutelee poikaystäväänsä CMA:ssa ja voittaa yön

Countryn TJ Osborne suutelee poikaystäväänsä CMA:ssa ja voittaa yön


Brothers Osborne lupasi välittää viestin inklusiivisuudesta. He esiintyivät 2021 CMA Awards -gaalassa keskiviikkona – mutta se oli lavan ulkopuolinen hetki, jolla saattaa olla suurin vaikutus.

Countrybändi – joka koostuu kitaristista Johnista ja laulaja TJ:stä, jotka ovat tosielämän veljiä Vuoden lauluduo voitti palkinnon.

Vaikka se oli Brothers Osbornen neljäs kerta, kun voitti tämän palkinnon, keskiviikon voitto tuntui hieman erikoiselta sekä bändille että sen faneille. TJ esiintyi julkisesti homona. Tämä oli hänen ensimmäinen sopimus suuren levy-yhtiön kanssa miesartisteille.

TJ pysähtyi pitääkseen juhlallisen suudelman ja seksiä poikaystävänsä kanssa, kun veljekset Osborne nousivat tuoliltaan kävelemään lavaa kohti. Abi Ventura

Alla on video.

“Se on ollut hullu vuoristorata meille monella tapaa, varsinkin minulle henkisesti”, TJ sanoi vastaanottaessaan palkinnon. “Jotta kaikki tuette minua, tuntuu todella siltä, ​​että rakkaus voittaa tänä iltana.”

Hetkeä myöhemmin John kehotti yleisöä “antamaan tälle pojalle aplodit”.

Countrymusiikki on edelleen suosittu genre. katsottu laajastiFanit kehuivat hetkeä välittömästi konservatiiviseksi musiikkigenreksi.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments