Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsCoronji Calhoun Sr., Halle Berryn "Monster's Ball" -sarjan toinen tähti, on kuollut...

Coronji Calhoun Sr., Halle Berryn “Monster’s Ball” -sarjan toinen tähti, on kuollut 30-vuotiaana


Coronji Calhoun Sr., jonka rooli Halle Berryn poikana vuoden 2001 elokuvassa “Monster’s Ball” auttoi ohjaamaan hänen näyttelijäkumppaninsa ensimmäiseen parhaan naispääosan Oscariin, jonka musta nainen voitti, on kuollut 30-vuotiaana.

Berry astui esiin keskiviikkona auttaakseen Calhounin elämän “pyhän juhlan” kuluissa. Calhounilla diagnosoitiin sydämen vajaatoiminta 13. lokakuuta ja hän kuoli. Hänen äitinsä Theresa C. Bailey kertoi CBS:n tytäryhtiölle New Orleansille viime kuussa.

Berry ja “Monster’s Ball” -tuottaja Lee Daniels lahjoittivat kumpikin 3 394 dollaria Calhounin perheen isännöimän GoFundMe-sivun mukaan. Hänen äitinsä ilmaisi kiitollisuutensa lahjoituksista.

“Olemme hämmästyneitä siitä rakkaudesta, jota yhteisö ja Coronjin adoptioperhe on osoittanut suruprosessimme aikana”, Bailey kirjoitti keskiviikkona. “Tätä lukua päätettäessä pyydämme, että muistat häntä muistaessasi rakastaa lähimmäistäsi niin kuin itseäsi, koska sitä Coronji teki koko yhteisönsä hyväksi.”

Calhoun syntyi St. Charles Parishissa, ja hänellä oli 10-vuotias poika ja 13-vuotias poikapuoli.

Hän osallistui Tyrellin, Berryn Leticia Musgroven ja Sean Combsin tuomitseman vangin Lawrencen pojan Monster’s Ball -rooliin avoimessa Louisianan casting-kutsussa 10-vuotiaana, Deadline totesi.

Berryn hahmo pahoinpiteli Tyrelliä ja joutui fyysiseen pahoinpitelyyn hänen liikalihavuutensa vuoksi. Leticia voittaa taistelun Tyrellia vastaan ​​hänen kyltymättömästä karkkihalustastaan.

Berry sanoi, että kohtaus oli vaikea, koska Calhoun oli “todellinen pieni poika, jolla oli todellinen paino-ongelma ja hänellä oli todellisia ongelmia sen ympärillä”. Hän lisäsi, että hän halaisi ja suudella nuorta näyttelijää ennen ja jälkeen ottamisen rauhoittaakseen häntä.

CBS:n mukaan Calhounille ei ole koskaan annettu toista näyttelijätunnusta.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Coronji Calhoun Sr., Halle Berryn “Monster’s Ball” -sivunäyttelijä, on kuollut 30-vuotiaana, ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/coronji-calhoun-sr-halle-berrys-monsters-ball-co-star-is-dead-at-age-30/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments