Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsChicagon poliiseja uhkaa potkut ja jäädytykset väärään taloon tehtyjen ratsioiden, alastomien naisten...

Chicagon poliiseja uhkaa potkut ja jäädytykset väärään taloon tehtyjen ratsioiden, alastomien naisten käsiraudoissa heidän autossaan ja väärään omaisuuteen tekemän ratsian vuoksi.


Useita Chicagon poliiseja pitäisi erottaa tai erottaa heidän roolistaan ​​epäinhimillistävässä ratsastuksessa viattoman naisen kotiin kaksi vuotta sitten, kaupungin siviilipoliisiviraston uusi raportti suosittelee.

Anjanette Young oli musta sosiaalityöntekijä, joka tuli juuri töistä kotiin, kun poliisit tulivat hänen kotiinsa. Nainen oli yksin ja alasti. Häntä ei ollut syytetty mistään rikoksesta. Poliisi oli havainnut asunnon väärin tehdessään etsintäluvan.

CBS Chicago julkaisi joulukuussa 2020 poliisin vartalokameroiden kuvamateriaalin, jossa poliisit murskaavat Youngin oven lyömällä pässillä ja tunkeutuvan hänen kotiinsa aseet vedettyinä. Poliisit laittoivat Youngin käsiraudoihin hänen ollessaan alaston ja peittivät hänet huovilla. Hän itki, nyyhki ja huusi heille, että he olivat menneet väärään taloon.

“Se on yksi niistä hetkistä, jolloin minusta tuntui, että olisin voinut kuolla sinä yönä”, Young kertoi WBBM-TV:lle. Young sanoi: “Tuntui siltä, ​​että minut ammuttiin, jos jokin virheistäni tehdään.” “Uskon todella, että he olisivat ampuneet minua.”

Poliisi antoi Youngin vaihtaa vaatteet 10 minuutin sisällä. Poliisi piti Youngia käsiraudoissa vielä kymmenen minuuttia ennen kuin päätti, ettei hänellä ollut mitään yhteyttä pidätysmääräyksen aiheeseen. He viipyivät hänen kotonaan yli tunnin.

FAKTAA? Faktaa?Faktat-uutiskirjeen tarkistaminen antaa sinulle totuuden.

Chicagon museo erotti työntekijänsä:Monimuotoisuuskonsultit uskovat, että päätös oli oikea.

Raportissa esitetään lähes 100 syytöstä väärinkäytöksistä viittätoista asianomaista poliisia vastaan ​​ja päätellään, että monet heistä rikkoivat sovellettavia lakeja ja käytäntöjä, mukaan lukien “koputa ja ilmoita -ohjeet”, jotka eivät antaneet Youngin pukeutua ennen kuin poliisi tuli hänen kotiinsa.

Raportin mukaan kolme poliisia ei aktivoinut vartalokameraansa. Havaittiin, että yksikään upseereista ei ollut suorittanut yli tuntia koulutusta tutkintamääräyksistä sen jälkeen, kun he lähtivät poliisiakatemiasta.

Alain Aporongao oli se, joka allekirjoitti lupahakemuksen valaehtoisen todistuksen. Aporongao ei toiminut yhteistyössä tutkinnan kanssa ja kieltäytyi tunnistamasta muita osaston työntekijöitä, jotka auttoivat häntä tutkinnan ja hyväksynnän kanssa, raportissa sanotaan.

Se totesi myös, että kersantti Alex Wolinski, joka yhdessä Aporongaon kanssa ei esittänyt etsintälupaa Youngille ja “ei ryhtynyt kohtuullisiin toimiin ihmisarvonsa suojelemiseksi” piti häntä käsiraudoissa alasti vähintään 10 minuuttia.

Aporongaolle pitäisi antaa 180 päivän pelikielto ja Wolinskille yhden vuoden pelikielto. Se myös suositteli, että kersantti Cory Petracco, joka ei ollut läsnä hyökkäyksessä, mutta valvoi Aporongaota ja “joka pidetään johtajana” osastolla, joutuisi vähintään vuoden mittaiseen pelikieltoon. Toimisto suositteli, että keskeytykset voisivat sisältää erottamisen osastosta.

CBS Chicago raportoi, että poliisipäällikkö David Brown on jo siirtynyt lopettamaan Wolinskin.

Lisäksi raportissa suositeltiin viiden lisäupseerin erottamista yhdestä kuuteenkymmeneen päivään. Tämä ei sisältänyt irtisanomista.

Useiden yliopistojen tutkijoiden vuonna 2021 tekemässä raportissa todettiin, että valkoiset Chicagon poliisit pysähtyvät, pidättävät ja käyttävät voimaa useammin kuin mustat ja latinalaisamerikkalaiset poliisit, jotka ovat samankaltaisissa tilanteissa. Miespuoliset upseerit suorittavat näitä täytäntöönpanotoimia useammin kuin naispuoliset poliisit, ja suuntaukset olivat selvempiä, kun valkoiset upseerit olivat vuorovaikutuksessa mustien kanssa.

Raportin mukaan 15 upseerista ja kersantista, jotka osallistuivat hyökkäykseen Youngin kotiin, yhdeksän oli valkoisia, neljä valkoihoisia latinalaisamerikkalaisia ​​ja kaksi ei-valkoisia. Kaikki olivat miehiä yhtä lukuun ottamatta.

Youngin kokemus “paljastaa ongelmia, jotka ovat paljon leviävämpiä kuin yksittäinen upseerin väärinkäytös”, raportissa sanotaan. “Hänen henkilöön tunkeutuminen ja hänen kotiinsa tunkeutuminen aiheuttavat muita huolenaiheita, mukaan lukien riittävän koulutuksen ja valvonnan puute, joka liittyy ministeriön etsintälupien käyttöön ja poliisin toimien suhteeton vaikutus värillisiin ihmisiin.

Lähde: USAToday.com

Post Chicagon poliisit kohtaavat potkut ja jäädytykset vääriin taloihin tehtyjen ratsioiden, alastomien naisten autoon panemisen ja väärään omaisuuteen tekemän ratsian vuoksi, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/chicago-police-officers-face-firings-and-suspensions-following-raids-at-wrong-house-handcuffing-naked-women-in-their-car-and-raiding-the-wrong-property/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments