Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsBronx Zoo Lion Area: Nainen liukastui naisen syliin, kertoo King Of Beastsille...

Bronx Zoo Lion Area: Nainen liukastui naisen syliin, kertoo King Of Beastsille rakastavansa häntä ja heittelee käteistä


Tuntematon nainen kiipesi barrikadin yli päästäkseen lionien alueelle. Bronxin eläintarhassa torstaina huudattiin “Kuningas, minä rakastan sinua, tulin takaisin hakemaan sinua”, tanssii ruusujen kanssa ja heitti käteistä, todistajan esittämän videonauhan mukaan.

Se oli “varmasti surrealistista”, nainen, jonka aviomies äänitti tempun, kertoi NBC:lle.

Nainen, joka oli pukeutunut punaiseen mekkoon, leopardikuvioiseen huiviin ja vaalealta peruukkilta, nousi vahingoittumattomana ennen kuin eläintarhan vartijat saavuttivat aitauksen. Viranomaiset ovat kuitenkin päättäneet ottaa hänet kiinni ja syyttää häntä tunkeutumisesta.

Viranomaiset korostivat, että hän sijaitsi leijonien aitauksen ympärillä olevan suojavallihan ulkopuolella eikä ollut välittömässä vaarassa. Eläintarhan mukaan “tapaus kesti vain muutaman minuutin.”

Tämä “tilanne koskee yhtä henkilöä, joka on päättänyt häiritä leijoniamme välittämättä hänen turvallisuudestaan ​​tai henkilökuntamme ja vieraidemme turvallisuudesta eikä leijonien hyvinvoinnista”, tiedottaja sanoi lausunnossaan.

Se jatkoi: “Meillä on NYPD:n sähköasema puistossa ja teemme tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan ratkaistakseen tämän tilanteen tämän henkilön kanssa. Bronxin eläintarha noudattaa nollatoleranssipolitiikkaa tämänkaltaisissa asioissa ja se hakee aggressiivisesti syytteeseen tätä henkilöä ja kaikkia puiston turvallisuussääntöjä rikkovia henkilöitä vastaan.

Eläintarhassa vieraileva Myah saapui myös näyttelyyn samassa paikassa kaksi vuotta sitten näyttäen pilkaavan ja kertovan eläimille rakastavansa niitä. Hän vain tuijotti leijonia.

Autrya syytettiin rikollisesta rikoksesta, ja hän kuvaili kohtaamista toimittajille, jotka kokoontuivat New Jerseyn oikeustalon eteen, jossa hän oli saapumassa myymälävarkauksesta syytteeseen, “hengellisesti”.

Katso tämä postaus Instagramissa
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments