Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsBritney Spears voitaisiin vapauttaa konservatoriosta

Britney Spears voitaisiin vapauttaa konservatoriosta


LOS ANGELES (AP) – Britney Spearsin itsenäisyyspäivä on saattanut vihdoin saapua.

Tuomari päättää, onko määräyksen irtisanominen tarpeen Los Angelesin keskustassa perjantaina pidetyssä kuulemistilaisuudessa, jossa konservatorio on hallitsenut valtavasti pop-supertähden elämää ja rahaa lähes 14 vuoden ajan.

Näyttää siltä, ​​että tuomari Brenda Penny purkaa laillisen sopimuksen vastustuksesta huolimatta. Britney Spearsin asianajaja, hänen vanhempansa ja tuomioistuimen nimittämät henkilöt, jotka hallitsevat konservatoriota, tukevat julkisesti irtisanomista.

Laulajan elämää ja lääketieteellisiä päätöksiä valvova konservaattori Jodi Montgomery on kehittänyt hoitosuunnitelman terapeuttien ja lääkäreiden kanssa ohjatakseen häntä konservatorion lopun ja sen jälkivaikutusten läpi.

Penny ei kerro aikeistaan, mutta hänellä on huomattavaa valtaa ja harkintavaltaa. Oikeudelliset tai byrokraattiset esteet tai viipyvät huolet Spearsin sairaanhoidosta tai taloudesta voivat silti hidastaa sitä, mikä saattaa vaikuttaa väistämättömältä lopulta.

Spearsin osallistumisesta kuulemiseen ei ole tietoa. Monet fanit pyysivät tuomioistuinta #FreeBritneyHän näkee huomattavan määrän ystäväänsä Judithia, jonka hän kiittää saaneensa hänet sinne, missä hän on tänään.

#FreeBritneyn mielenosoittajat osoittavat mieltään tapahtumassa, joka pidettiin Stanley Moskin oikeustalossa Los Angelesissa 29. syyskuuta 2021.
Chelsea Guglielmino Getty Imagesin kautta

Syyskuun kuulemisessa Penny tuki Spearsia ja Mathew Rosengartia. keskeytti laulajan isän James Spearsin. Hän oli ainakin osittain konservatoriossa, jota hän toimi ensimmäisestä hakemuksestaan ​​vuonna 2008.

Tuomari ei havainnut rikkomuksia James Spearsia vastaan, vaan sanoi vain, että “myrkyllinen ympäristö” teki liikkeen tarpeelliseksi.

“Nykyinen tilanne on kestämätön”, Penny sanoi.

James Spears oli ennen kuulemista vaihtanut kantansa ja kannattanut konservaattorin lopettamista. Rosengart väitti, että hänet pitäisi erottaa ja että hänellä ei ole roolia laillisen järjestelyn loppupeleissä. Hän on vannonut jatkavansa tutkimusta James Spearsin toimista konservatoriossa vielä sen päätyttyä.

Asianajaja sanoi aikovansa tarkastella “ylhäältä alas” James Spearsin ja hänen edustajiensa toimintaa ja ehdotti, että lainvalvontaviranomaisten tulisi tutkia New York Timesin dokumenttijulkaisun paljastuksia hänen tyttärensä makuuhuoneeseen sijoitetusta kuuntelulaitteesta.

James Spearsin asianajajat sanoivat, että Rosengartin syytökset vaihtelivat perusteettomista mahdottomiin ja että hän toimi vain tyttärensä edun mukaisesti.

Jotkut osa-alueet konservaattorin jälkeisessä taistelussa ovat jo alkaneet. James Spears on eronnut asianajajien kanssa, jotka auttoivat häntä sen johtamisessa, ja palkkasi Alex Weingartenin auttamaan häntä. Alex Weingarten on erikoistunut riitauttamaan sellaisia ​​tapauksia, joita saattaa olla tulossa.

Jamie Spears vasemmalla ja Britney Spears.

Jamie Spears ja Britney Spears.
Lähde: Associated Press

Britney Spearsin entiset yritysjohtajat Tri Star Sports and Entertainment Group vastustivat viime viikolla tehdyissä oikeudenkäynneissä Rosengartin vaatimuksia asiakirjoista, jotka koskivat sen osallistumista konservatorioon vuosina 2008–2018. Se myös kielsi tietäneensä tai osallistuneensa minkäänlaiseen seurantaan. laulaja.

Näytti siltä, ​​​​että konservatorio kestää loputtomasti kuusi kuukautta sitten. Tilanne on muuttunut dramaattisesti näiden kuukausien aikana.

Avain oli Britney Spearsin kesäkuussa pidetyssä kuulemistilaisuudessa pitämä puhe, jossa hän kiihkeästi yksityiskohtaisesti rajoituksia ja elämänsä tarkastelua, jota hän kutsui “väkivaltaiseksi”.

Hän halusi konservatorion päättyvän välittömästi ilman, että hänen mielentilansa arvioitaisi enempää.

Oikeusasiantuntijat Tuomioistuin totesi, että se oli erittäin epätodennäköistä ja poikkeaa yleisestä tuomioistuinkäytännöstä.

Hän saattaa nyt saada tarkan tuloksen, jota hän etsi.

_____

Seuraa Andrew Daltonia, AP Entertainment Writeriä Twitterissä https://twitter.com/andyjamesdalton

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Britney Spears voitaisiin vapauttaa konservatoriosta ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.

Source: https://gt-ride.com/britney-spears-could-be-freed-from-conservatorship/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments