Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsBenedict Cumberbatch sanoi, että hän oli 3 kertaa nikotiinimyrkytys pysyäkseen luonteessaan

Benedict Cumberbatch sanoi, että hän oli 3 kertaa nikotiinimyrkytys pysyäkseen luonteessaan


Lepää, Benedict.
Dimitrios Kambouris Getty Imagesin kautta

Benedict Cumberbatch haluaa meidän kaikkien tietävän, että hän on itse asiassa erittäin vakava näyttelijä, kun hän ei lennä ympäriinsä vuohenpehmusteisena taikavelana, joka on kiinnostunut käsikoreografiasta.™.

Brittitähti saa uransa parhaat arvostelut ja tuottaa suurta Oscar-kuhua roolistaan ​​Phil Burbankina, 1920-luvun Montanan paatuneena tilanomistajana Jane Campionin tulevassa The Power of the Dog -elokuvassa.

Mutta nykyään pelkkä näytteleminen ei riitä palkintojen viemiseen (katso: Leonardo DiCaprio nukkuu eläinten ruhoissa “The Revenantin” aikana), joten Cumberbatch meni enemmän ja enemmän sitoutuakseen rooliin.

Uusi! Keskiviikkona julkaistussa Esquire-lehden profiilissa näyttelijä paljasti, että sen lisäksi, että hän puhui tietyssä vedossa ja vastasi vain hahmonsa nimeen koko 12 viikkoa kestäneen kuvauksen ajan, hän itse asiassa sai nikotiinimyrkytyksen, koska hän poltti aitoa tupakkaa kuvaamisen aikana.

“Se oli todella vaikeaa”, hän kertoi myyntipisteelle tavan omaksumisesta. “Suodattimettomat rullat, ota ottamisen jälkeen. Kolme kertaa paranin nikotiinimyrkytyksestä. Kun joutuu polttamaan paljon, se on todella kamalaa.”

Benedict Cumberbatch Phil Burbankin roolissa

Benedict Cumberbatch esittää Phil Burbankia elokuvassa “The Power of the Dog”.
KIRSTY GRIFFINKIRSTY GRIFFIN/NETFLIX

Kuten vuoden 1967 samanniminen romaani, johon elokuva perustuu, täsmentää, hahmo poltti tupakkaa “täydellisesti käärittynä yhdellä kädellä”, joten Cumberbatch oppi myös tekemään sen.

Itse asiassa hän omaksui aivan uuden joukon taitoja, ulostulon muistiinpanoja, mukaan lukien “punominen, köyttäminen, rautatavarat, vuotojen käsittely, heinän pinoaminen, viheltäminen ja viheltäminen” sekä härän kastroinnin taiteen. kertoi The Hollywood Reporterille.

Ennen kuin tuotanto alkoi Uudessa-Seelannissa, Cumberbatch harjoitteli Montanassa “nautakarjan köyttämistä, ratsastusta ja ohjaamista” uppoutuakseen täysin kuvitteelliseen ympäristöön.

Ja kun kuvaukset olivat käynnissä, Cumberbatch meni täydellä menetelmällä eikä kylpenyt päiviä kerrallaan, aivan kuten hänen hahmonsa.

“Halusin tuon hajukerroksen päälleni. Halusin, että huoneessa olevat ihmiset tietävät, miltä haisin”, hän kertoi Esquirelle. “Se oli kuitenkin vaikeaa. Se ei ollut vain harjoituksissa. Se oli matka Janen luo päivälliselle ja muihin sosiaalisiin tapahtumiin. Olin hieman hämmentynyt siivoojasta siinä paikassa, jossa asuin.”

Voit olla varma, että hän siivoaa varmasti (useammalla kuin yhdellä tavalla), kun palkintokausi alkaa ensi vuonna.

“The Power of the Dog”, jossa näyttelevät myös Kirsten Dunst, Jesse Plemmons ja Kodi Smit-McPhee, saapuu teattereihin 17. marraskuuta ennen ensi-iltaa Netflixissä 1. joulukuuta.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Viesti Benedict Cumberbatch sanoi, että hän oli 3 kertaa nikotiinimyrkytys pysyäkseen luonteessa appeared first on Breaking News.Source: https://gt-ride.com/benedict-cumberbatch-said-he-was-3-times-nicotine-poisoning-to-stay-in-character/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments