Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsBaylor ja Kirk Ferentz ovat viikon 11 yliopistojalkapallon voittajia; Gators häviää

Baylor ja Kirk Ferentz ovat viikon 11 yliopistojalkapallon voittajia; Gators häviää


Georgia teki ystävällisesti seitsemän pistettä Tennesseelle ensimmäisellä syöttöllään. Tämä ilahdutti Neyland Stadiumin yleisöä, ja Volunteers voitti heidät 41-10 koko ottelun ajan.

Ohion osavaltion rikos väheni 59:llä Purduelle. Boilermakers eliminoi nopeasti kaikki toivonsa uhkaamisesta toista Big Ten -joukkuetta.

New Mexico State hävisi Alabamalle. Michigan selvisi Penn Statea vastaan. Marylandilla ei ollut ongelmia Michigan State -tähti juoksija Kenneth Walker II:n kanssa

Lauantai oli menestys kaikille College Footballin pudotuspelien tärkeimmille kilpailijoille, paitsi yhtä: Baylor voitti pelinrakentaja Caleb Williamsin ja voitti Oklahoman 27-14. Tämä pudotti Soonersin kilpailusta kansallisista semifinaaleista.

Oklahoma, joka on kärsinyt tappion ja kohtaa vielä kaksi kovaa marraskuun ottelua marraskuussa, on tällä viikolla korkeakoulujalkapallon suurimpien häviäjien ja voittajien listan kärjessä.

VOITTAJAT

Baylor

Baylorin puolustus toipui nöyryyttävästä pettymyksestä viime viikon tappiossa TCU:lle ja piti OU:n vain 260 jaardissa, Soonersin huonoin suoritus hyökkäyksessä yli kymmeneen vuoteen. Sillä välin Baylorin hyökkäys hallitsi tempoa 296 jaardilla, ja kaksi pelaajaa – aliarvostettu juoksija Abram Smith ja pelinrakentaja Gerry Bohanon – rikkoivat 100 jaardin rajan. Tämä tappio muuttaa Big 12 -kilpailun, ja Bearsin on nyt voitettava useita voittoja päästäkseen konferenssin mestaruuteen.

Michigan

Tämä on peli, jonka Michigan häviää viimeisimmässä historiassa. Johtettuaan Penn Staten 14-6 neljännen neljänneksen lopussa, he sallivat pelin tasaussyötön ja kahden pisteen muuntamisen. Michigan kuitenkin hävisi viimeiset kuusi minuuttia, kun se putosi lukemiin 17-14. Mutta Michigan vastasi pelinrakentaja Cade McNamaran 47 jaardin touchdown-syötöllä tiukkapäähän Erick Allille ja pysyy mukana pudotuspeleissä, kun peli kilpailevaa Ohio Statea vastaan ​​uhkaa marraskuun lopussa.

Ohion osavaltio

Buckeyes pudotti 45 pistettä ensimmäisellä puoliskolla ja sivuutti Purduen yrityksen kolmannen suuren järkytyksestä konferenssipelissä, kun viime viikon Nebraskan voitossa räjähtänyt rikos murtautui läpi neljällä 20 tai useamman jaardin maalilla. Pelinrakentaja CJ Pelinrakentaja CJ Kun hyökkäys on jälleen kunnossa, huomio kääntyy nyt puolustukseen, joka oli noussut syyskuun alimmasta pisteestä, mutta luovutti 481 jaardia 6,8 jaardilla per peli.

Kirk Ferentz

Voitto 27-22 Minnesotaa vastaan ​​toi Iowan valmentaja Kirk Ferentzille 500 000 dollaria, jonka hän saa, kun he voittavat kahdeksan peräkkäistä peliä. Ferentz on saanut 600 000 dollaria. Tämä on 100 000 dollarin bonuksen lisäksi kulhossa pelaamisesta. Bonusrahojen kerääminen on Iowan pitkäaikaisen valmentajan vuotuinen asia: 5 miljoonan dollarin peruskorvausta tienaava Ferentz on kerännyt 4,775 miljoonaa dollaria bonuksia kauden 2015 alusta lähtien.

SMU

SMU:n Tanner Mordecai heitti kolme touchdownia ilman sieppausta. Voitto katkaisi kahden pelin tappioputken ja katkaisi kahden pelin tappioputken. Ensi viikonlopun ratkaiseva American Athletic Conference -ottelu lyömätöntä Cincinnatia vastaan ​​oli aivan nurkan takana. Jotta Bearcats olisi neljän parhaan joukossa pudotuspeleissä, heidän on voitettava vahvempaa kilpailua vastaan.

Häviäjät

Florida

Gators luovutti 530 jaardia hyökkäystä ja 52 pistettä Samfordille – ja se on Samford, ei Pac-12:n Stanford tai edes Stamford, Connecticutin toiseksi suurin kaupunki väkiluvultaan. Ollakseni rehellinen, sillä ei ole väliä, että Florida voitti 70-52 ja sai 717 jaardia. Jalkapallon mestaruussarjan ja sen valmentajan Dan Mullenin viimeisintä häpeää vastustaja lyö. Tämä seuraa Etelä-Carolinan seitsemän päivää aiemmin kokemaa kauheaa menetystä.

Oklahoma

Oklahoman pudotuspelinäkymät asetettiin kyseenalaiseksi tappion Baylorille. Mutta riittävä kaaos voi avautua seuraavien kolmen viikon aikana Soonersille neljän parhaan joukkoon 13-0 ja Big 12:n yläpuolella. Konferenssin mestaruus säilyy pelissä, vaikka se vaatisi Iowa Staten, Oklahoma Staten ja mahdollisesti Cowboysin voittamista uudelleen. Baylor-joukkueen tappio on merkki siitä, että ryhmä ei hallitse pöytiä. Se on valtava takaisku Soonersille sekä nuorelle pelinrakentajalle Caleb Williamsille, joka ensimmäistä kertaa tulokaskaudellaan näytti menevän alas.

Auburn

Auburn johti 28-3 ensimmäisen jakson lopussa, mutta teki maalin uudelleen Mississippi Statelle vasta vajaat 2 minuuttia jäljellä. He hävisivät lukemin 43-34. Tappio tarkoittaa, että Tigers luovutti tehokkaasti Alabaman SEC Westin, mikä vei osan jännityksestä pois Iron Bowlista. Kyse ei ole siitä, etteikö tämä kilpailu olisi katsomisen arvoista. Auburn luovutti 75 jaardin, 75 jaardin, 98 jaardin, 72 jaardin, 55 jaardin ja 45 jaardin touchdown-ajoja otettuaan 25 pisteen johdon. Lauantaille tulevan maan tarkin syöttäjä Mississippi Staten Will Rogers suoritti 44/55 yrityksestä 415 jaardia ja kuusi tulosta.

Miami, Florida)

Menestyneen kolmen pelin voittoputken jälkeen Manny Diaz ja hänen tiiminsä hävisivät Florida Statelle 31-28. Tämä oli isku heidän optimismiinsa. He tekivät pelin voittavan touchdownin 26 sekuntia myöhemmin lopettaakseen Hurricanesin viimeisen neljänneksen romahduksen. Rangaistuspotkujen, kierrosten ja viimeisen ajon klovninäytöksen välissä tämä tappio tyhjentää kaiken viimeisen kolmen viikon aikana kehittyneen liikearvon ja asettaa Diazin takaisin kuumalle penkille.

Lähde: USAToday.com

Post Baylor ja Kirk Ferentz ovat viikon 11 yliopistojalkapallon voittajia; Gators häviää ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/baylor-and-kirk-ferentz-are-the-winners-of-week-11-college-football-gators-lose/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments