Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsAsiantuntijapaneeli keskustelee aikuisten tehosteiden rajoitusten poistamisesta. Live COVID-19-päivitykset

Asiantuntijapaneeli keskustelee aikuisten tehosteiden rajoitusten poistamisesta. Live COVID-19-päivitykset


Perjantaina pidetään Tautien valvonta- ja ehkäisykeskusten neuvoa-antavan ryhmän kokous. Siinä keskustellaan COVID-19-tehosterokotusten rajoitusten poistamisesta ja niiden saamisesta kaikkien niitä haluavien aikuisten saataville.

Rokotuskäytäntöjen neuvottelukunta kuulee tiedot tehosterokotusten turvallisuudesta ja siitä, tarvitsevatko ne, joilla ei ole suuri tartuntariski.

Tehostepistoksista tai niitä saaneesta 31 000 000 amerikkalaisesta ei ole aiheutunut turvallisuusongelmia. Mutta on olemassa huolia siitä, että alle 30-vuotiailla miehillä, joilla on suhteellisen suuri riski sairastua sydänlihastulehdukseen, kolmannen pistoksen hyödyt eivät ehkä ole suurempia kuin mahdollisuutta kehittää tämä sydänlihaksen turvotus.

Jokainen, joka on saanut yhden rokotteen Johnson & Johnson -rokotteella, on jo oikeutettu tehosterokotukseen kahden kuukauden kuluttua aloitusannoksestaan, samoin kuin ne, jotka ovat saaneet Moderna- tai Pfizer-BioNTech-rokotteen yli 6 kuukautta sitten ja ovat 65-vuotiaita tai vanhempia, ovat sairastaneet olosuhteet, joissa heillä on suuri riski saada vakava COVID-19 tai suuri riski altistua virukselle työnsä kautta.

Komitean, jonka päätöstä CDC:n johtajan tohtori Rochelle Walenskyn on tuettava, odotetaan suosittelevan useimpien rajoitusten poistamista ja sallivan kaikille, jotka on rokotettu kuusi kuukautta tai enemmän sitten, saada tehosterokotus veloituksetta.

Vastauksena lisääntyneisiin tapauksiin kaikkialla Yhdysvalloissa, erityisesti Keskilännessä, jotkin osavaltiot ovat jo tehneet kaikille aikuisille tukikelpoisia tehosterokotteita.

Tuoreimmat uutiset löydät myös täältä:

►Oikeudelliset kiistat Tennesseen uusimmasta COVID-19-rajoituksia koskevasta laista jatkuvat perjantaina. Kuvernööri Bill Lee allekirjoitti viime viikolla kattavan lainsäädäntöpaketin, jonka tarkoituksena on rajoittaa paikallisten virastojen valtaa COVID-rajoitusten suhteen.

►Washingtonin osavaltion parlamentti ilmoitti torstaina, että vain rokotetut lainsäätäjät pääsevät istuntosalin lattialle sen seuraavaa lainsäädäntöä varten; Rokottamattomat virkamiehet saavat työskennellä kampuksen toimistoissa vain, jos heille tehdään COVID-19-testi kolme kertaa viikossa.

"

Source: https://philippinenewsdaily.com/a-panel-of-experts-will-be-discussing-lifting-restrictions-on-boosters-in-adults-live-covid-19-updates/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments