Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsAsiantuntevasti suositellut tuotteet kuiville jaloille ja halkeileville kantapäille

Asiantuntevasti suositellut tuotteet kuiville jaloille ja halkeileville kantapäille


HuffPost

Kuivat, halkeilevat jalat ja kantapäät eivät ratkea nopealla pedikyyrillä. Todellisuudessa kovettuneiden, kuivien ja jopa halkeilevien tai vuotavien kantapäiden ongelma on jotain, johon on puututtava päivittäin, jotta se parantuisi – ja silloinkaan se ei ole aina helppoa.

Hallitussertifioitu ihotautilääkäri Dendy EngelmanDr. Johnin mukaan paras toimintatapa on hoitaa kuivat ja halkeilevat kantapäät välittömästi.

”Kun halkeama on sulkeutunut, voit käyttää tavallisia (mutta paksuja) voiteita kantapäihin. Aloita levittämällä runsasta kosteusvoidetta jaloillesi, anna sen imeytyä hetken, ja laita sitten paksu sukka kosteuden vangitsemiseksi ja Vältä lisävaurioita ihosi paranemisen aikana”, Engelman selitti. “Suosittelen toistamaan tämän joka ilta, jotta ihosi voi parantua yön aikana nukkuessasi.”

Jos jalat ovat kuivat, mutta ne eivät ole vielä aivan halkeilleet, Engelman sanoo, se on paljon helpompaa estääEt voi korjata vahinkoa.

“Päivittäinen kosteuttaminen on avainasemassa pehmeän, terveen ihon säilyttämisessä kantapäässä”, Engelman sanoi ja huomautti, että urea on hyvä ainesosa, jota kannattaa etsiä jalkavoiteesta. “Se on intensiivisesti kosteuttava, monikäyttöinen ainesosa, jota löytyy voiteista, kosteusvoiteista ja muista paikallisista balsameista ja salvoista.”

Nämä 11 tuotetta auttavat sinua välttämään tuntikausia etsiessäsi satoja erilaisia ​​jalkavoiteita löytääksesi tarpeisiisi sopivan. Sinun ei tarvitse varata aikaa.

HuffPost saattaa saada prosenttiosuuden tällä sivustolla olevien linkkien kautta tehdyistä ostoksista. HuffPost Shopping -tiimi valitsee jokaisen tuotteen itsenäisesti. Kaikki hinnat ja saatavuus voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

1
Lano kuivaihovoide
Neiman Marcus
Engelman suosittelee tätä voidetta. Se sisältää täysin luonnollista E-vitamiinia, Manuka hunajaa ja lanoliinia. Tämä voide rauhoittaa ja korjaa ihoa. “Levitä runsas määrä kuiville alueille ja peitä sitten sukassa, jotta tuote todella imeytyy”, Engelman sanoi.

Hanki se Neiman Marcukselta 18 dollarilla.

2
Aquaphor parantava voide
Amazon
Jos sinulla on kivuliaita, halkeilevia kantapäät, jotka vuotavat tai paljastuvat, on tärkeää varmistaa, että puutut niihin ennen kuin siirryt yleiseen kuivumiseen. Engelman suosittelee täyteläisiä, okklusiivisia kosteuttavia voiteita halkeamien korjaamiseen. “Puhdista alue ensin saippualla ja vedellä, levitä sitten parantavaa voidetta, kuten Aquaphor, ja suojaa iho Band-Aidilla/sidoksella ja sukilla”, Engelman selitti ja huomautti, että tämän vaiheen jälkeen voit alkaa levittää kosteusvoidetta, kuten Lano. Golden Dry Skin Salve joka ilta.

Hanki se Amazonista 13,74 dollarilla.

3
Liota jalkojasi puhtaassa Northwest-teepuuöljyssä
Amazon
“Jalkojen liotus voi olla loistava ennen kuorintavaihetta, kunhan sinulla ei ole avoimia halkeamia tai vammoja”, Engelman sanoi ja ehdotti Purely Northwest -teepuuöljyä, joka sisältää antibakteerista teepuuöljyä kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. . ”Kiillota kuolleet ihosolut ja kovettumat jalkaviilan avulla, jossa on kertakäyttöiset sivut. Siirrä viila pystysuoraan kuivan ihon poikki, äläkä kuori liikaa.”

Provinkki: Engelman sanoi eiÄlä käytä hohkakiviä jalkoihin. Se kerää bakteereja nopeasti ja tekee siitä vähemmän turvallista kuin käyttämällä jalkaviilaa, jossa on kertakäyttöiset sivut.

Hanki se Amazonista 14,99 dollarilla.

4
Aveenon korjaava CICA jalkamaski
Amazon
Sama periaate koskee jalkamaskeja kuin kasvonaamioita. Vaikka ne eivät muuta ihoasi yhdessä yössä, mutta voivat kosteuttaa, “Jalkanaamiot voivat olla myös loistava tapa saada kosteuttavat ainesosat tunkeutumaan syvälle ihon suojakerrokseen”, Engelman selitti ehdottaen Aveenon korjaavaa CICA jalkanaamiota intensiivisesti kosteuttavaksi. naamio kuivalle iholle.

Hanki se Amazonista 8,88 dollarilla.

5
Katoksen kostutin
Nordstrom
Olet luultavasti kuullut, että ilmankostuttimet muuttavat ihoa kuivempina kuukausina, ja tämä koskee myös jalkojen ihoa.

“Kostuttimen käyttäminen nukkuessa on myös loistava tapa pitää ihon kosteutettuna, kun et pysty täydentämään kosteutta juomalla vettä”, Engelman sanoi ja huomautti, että Canopyn ilmankostutin on helppokäyttöinen ja vapauttaa puhdasta, puhdasta kosteutta sumun sijaan. ja vesi, joka voi kuljettaa allergeeneja.Source:
https://gt-ride.com/expertly-recommended-products-for-dry-feet-and-cracked-heels/

gt-ride.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments