Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsAsianajaja väittää, että Al Sharpton on "pelottava" valamiehistö Ahmaud Arberyn tapauksessa: "Emme...

Asianajaja väittää, että Al Sharpton on “pelottava” valamiehistö Ahmaud Arberyn tapauksessa: “Emme halua lisää mustia pastoreita”


Brunswick, Ga. – Kireä keskustelu syttyi torstaina kolmen Ahmaud Arberyn murhasta syytetyn valkoisen miehen murhaoikeudenkäynnissä, kun puolustusasianajaja sanoi, että “afrikkalaisen amerikkalaisen yhteisön korkean profiilin jäsenten” läsnäolo saattaa painostaa tai pelotella tuomaristoa.

Kevin Gough on puolustusasianajaja, joka edustaa William “Roddiea”, Bryania. Hän riitautti pastori Al Sharptonin, joka oli läsnä oikeussalissa sinä päivänä.

Gough selitti, että jos luomme ennakkotapauksen tuomalla afroamerikkalaisen yhteisön huomattavia jäseniä oikeussaleihin olemaan läsnä oikeudenkäynnin aikana, sen pitäisi alkaa eilen.

Sharpton ja kansalaisoikeuslakimies Ben Crump, joka edustaa Arberyn isää, kuuntelivat todistusta keskiviikkona, kun he pitivät ulkona lehdistötilaisuuden ja rukousvalvonnan, jossa Sharpton kutsui Arberyn murhaa “lynkkaukseksi 2000-luvulla”.

Sharpton kertoi, että Arbery ja hänen vanhempansa kutsuivat hänet Brunswickiin. Sharpton ilmaisi huolensa tuomariston kyvyttömyydestä edustaa mustia.Glynnin piirikunnasta.Vaikka mustia asukkaita on yli 25 % Glynnin piirikunnassa, yksi valamiehistö on musta.

Ahmaud Aberyn murhaoikeudenkäynnin tuomaristo:Ne ovat mitä tiedämme.

Puolustussyyttäjä Kevin Gough reagoi puhuessaan Williamin oikeudenkäynnissä valamiehistön valinnassa

Gough väitti, että hän oli huolissaan “poliittisten etujen” saapumisesta oikeussaliin.

”Ilmeisesti pastoreita ei ole tarpeeksi.Gough lisäsi: “Emme halua mustien pastorien tulevan tänne tai Jesse Jacksonia tai ketään muuta, joka oli täällä tällä viikolla aiemmin.”

Sharptonin syyttäjä Linda Dunikoski sanoi, että hän ei ollut tietoinen eikä kiistänyt Sharptonin olemassaoloa. Dunikoski sanoi: “Se on julkinen oikeussali.”

Gough vastasi viittaamalla Kentucky Fried Chickenin perustajaan.

“Jos joukko ihmisiä tulisi tänne pukeutuneena kuin eversti Sanders ja valkoiset naamarit ja istuvat takana, tarkoitan, että se olisi -” Gough alkoi sanoa ennen kuin tuomari keskeytti hänet.

Gough ei tehnyt muodollista esitystä, joka esti ketään pääsystä oikeussaliin. Tuomari Timothy Walmsley ilmoitti, että hän ei myöntäisi sitä, jos Gough yrittäisi.

“Järkyttävä kohtaus”:Georgialainen mies, joka soitti poliisille Ahmaud Arberyyn, kuvailee katua ampumisen jälkeen

Ahmaud Arbery:Greg McMichael ei tiennyt, omistiko Arbery ampuma-aseen, mutta hän sanoi, ettei hän halunnut ottaa riskiä.

“Se, että kukaan ei edes huomannut, että (Sharpton) oli täällä, tarkoittaa, että kaikki noudattivat tämän tuomioistuimen päätöksiä”, Walmsley sanoi ja lisäsi: “En aio sulkea pois yleisön jäseniä.”

Puolustusasianajaja Jason Sheffield, joka edustaa Travis McMichaelia, sanoi olevansa tietoinen Sharptonin läsnäolosta, mutta että Sharpton “ei ollut häiriötekijä”.

Sharpton Jacksonin, Crumpin ja Jacksonin edustajat eivät vastanneet heti kommentteja koskeviin tiedusteluihin.

Torstai oli viidentenä päivänä todistajanlausunto oikeudenkäynnin aikana. Travis McMichael, Travis McMichael ja Arberyn murhasta naapuri Bryan McMichael saivat syytteet torstaina. Travis McMichael tappoi Arberyn, kun naapuri huomasi hänet hänen talossaan. Sitten he ajoivat takaa-amaan häntä kuorma-autoilla.

Puolustusasianajajat esittivät kuvan “reunassa olevista kaupunginosista” isä-poika-kakson kanssa, jotka uskovat Arberyn tulevan rakennustyömaalle valvontavideolta.

Jokaisella on oma näkökulmansa.Tilaa This is America saadaksesi viikoittaisen uutiskoosteen toimittajilta, joilla on erilaisia ​​taustoja ja kokemuksia

Syyttäjät väittivät, että syytetyillä ei ollut todisteita Arberyn syyllisyydestä rikokseen.

Syyttäjät soittivat Larry Englishin nauhoitetun syytteen torstaitallenteen. Englanti omisti Satilla Shoresin alueen rakennustyömaan. Syyskuun tallenteeseen sisältyi sarja Englannin kiinteistön valvontavideotallenteita sekä lokakuussa 2019 alkaneet hätäpuhelut.

English kertoi syyttäjille, että hän oli rakentamassa toiselle kotia tontille asuessaan noin kahden tunnin päässä. Englanti asensi liikkeellä aktivoituja kameroita hälyttämään häntä älypuhelimellaan kaikesta epäilyttävästä toiminnasta. Englanti ilmoitti poliisille kahdesta valkoisesta parista ja yhdestä mustasta miehestä lokakuusta 2019 helmikuuhun 2020.

Englanti ilmoitti, että englanti antoi naapurilleen luvan kohdata kiinteistössä asuvat ihmiset. Hän ei kuitenkaan antanut lupaa McMichaelsille.

Lähde: USAToday.com

Viesti Asianajaja väittää, että Al Sharpton on “pelottava” valamiehistö Ahmaud Arberyn tapauksessa: “Emme halua lisää mustia pastoreita” ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/attorney-claims-al-sharpton-is-intimidating-jury-in-ahmaud-arbery-case-we-dont-want-any-more-black-pastors/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments