Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsAsianajaja sanoo, että Al Sharpton saattaa "uhkailla" tuomaristoa Arberyn murhassa: "Emme halua...

Asianajaja sanoo, että Al Sharpton saattaa “uhkailla” tuomaristoa Arberyn murhassa: “Emme halua lisää mustia pastoreita”


Brunswick, Ga. – Torstai-iltapäivällä syttyi kireä keskustelu kolmen valkoisen miehen murhaoikeudenkäynnissä, jota syytettiin Ahmaud Arberyn murhasta, kun puolustussyyttäjä sanoi, että “afrikkalaisen amerikkalaisen yhteisön korkean profiilin jäsenten” läsnäolo saattaa painostaa tai pelotella tuomaristoa. .

Kevin Gough on puolustusasianajaja, joka edustaa William “Roddiea”, Bryania. Hän riitautti pastori Al Sharptonin, joka oli läsnä oikeussalissa sinä päivänä.

Gough selitti, että jos luomme ennakkotapauksen tuomalla korkean profiilin afroamerikkalaisia ​​jäseniä oikeuteen olemaan läsnä oikeudenkäynnin aikana, sen pitäisi alkaa eilen.

Sharpton ja kansalaisoikeuslakimies Ben Crump, joka edustaa Arberyn isää, kuuntelivat todistusta keskiviikkona pitäessään ulkona lehdistötilaisuuden ja rukousvalvonnan, jossa Sharpton kutsui Arberyn murhaa “lynkkaukseksi 2000-luvulla”.

Sharpton väitti, että Arberyn perhe kutsui hänet Brunswickiin. Hän ilmaisi myös huolensa siitä, kuinka tuomariston kokoonpano ei heijastanut mustiaGlynnin piirikunnasta.

Ahmaud Arbery:Greg McMichael ei tiennyt, omistiko Arbery ampuma-aseen, mutta hän sanoi, ettei hän halunnut ottaa riskiä.

Puolustussyyttäjä Kevin Gough reagoi puhuessaan Williamin oikeudenkäynnissä valamiehistön valinnassa

Gough väitti, että hän oli huolissaan “poliittisten etujen” saapumisesta oikeussaliin.

”Ilmeisesti pastoreita ei ole tarpeeksi.Gough lisäsi: “Emme halua mustien pastorien tulevan tänne tai Jesse Jacksonien tai kenenkään muun aiemmin tällä viikolla.”

Sharptonin syyttäjä Linda Dunikoski sanoi, että hän ei ollut tietoinen eikä kiistänyt Sharptonin olemassaoloa. Dunikoski sanoi: “Se on julkinen oikeussali.”

Gough vastasi viittaamalla Kentucky Fried Chickenin perustajaan.

“Jos joukko ihmisiä tulisi tänne pukeutuneena kuin eversti Sanders ja valkoiset naamarit ja istuvat takana, tarkoitan, että se olisi -” Gough alkoi sanoa ennen kuin tuomari keskeytti hänet.

Gough ei tehnyt muodollista esitystä kenenkään sulkemiseksi oikeussalista, ja tuomari Timothy Walmsley ilmoitti, ettei hän suostuisi siihen, jos hän tekisi.

“Se tosiasia, että kukaan ei edes huomannut, että (Sharpton) oli täällä, tarkoittaa, että kaikki laativat tämän tuomioistuimen päätöksiä”, Walmsley sanoi ja lisäsi: “En aio sulkea pois yleisön jäseniä.”

Jason Sheffield (puolustuslakimies) edusti Travis McMichaelia ja sanoi tietävänsä Sharptonin olevan paikalla, mutta se ei ollut häiriötekijä.

Lisätietoja:Georgian kansalainen, joka soitti Ahmaud Alberyn poliisiasemalle, kuvailee “järkyttävää kohtausta kadulla” ampumisen jälkeen

Lähde: USAToday.com

Viesti Asianajaja sanoo, että Al Sharpton saattaa “pelotella” tuomaristoa Arberyn murhassa: “Emme halua lisää mustia pastorit” ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/attorney-says-al-sharpton-may-intimidate-jury-in-arbery-killing-we-dont-want-any-more-black-pastors/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments