Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsArch Manning yrittää tehdä sen, mitä sedät ja Odell Beckham Jr. eivät...

Arch Manning yrittää tehdä sen, mitä sedät ja Odell Beckham Jr. eivät pystyneet lukiossaan: Voita osavaltion arvonimi


Nelson Stewart muistelee kuinka kylmä tuo yö oli.

Hän muistaa Haynesville-faneja, jotka matkustivat joukoittain Arkansasin ja Louisianan rajalta New Orleansiin – viiden tunnin ja 41 minuutin ajomatkan päässä. Hän muistaa syöneensä lounasta kahvilassa, kuulleensa kelloja ja torvien soimista Haynesville-faneilta, kun he kiersivät koulun ympärillä.

Vuoden 1991 osavaltion jalkapallon välierät isännöi Isidore Neuman Golden Tornadoesia vastaan. Stewart, tuolloin fuksi, oli Peyton Manningin (tuleva Pro Football Hall of Famen pelinrakentaja) ja Cooper Manningin (vanhempi joukkueen kapteeni ja laaja vastaanotin) johtaman joukkueen puolustava linjamies.

Manning ohjasi Newmanin voiton Kentwoodista. Newmanilla oli muutama voittajajoukkue 1970-luvulla, mutta koulu ei ollut tunnettu jalkapallotaidoistaan.

Stewart on nyt Newmanin valmentaja. Stewart sanoi: “Voin sulkea ja muistaa… se oli luultavasti suurin väkijoukko, jonka olen koskaan nähnyt.” ”Olin pallopoika ja vesipoika monta vuotta. Yläasteella pelasin jalkapalloa. Silloin huomasin, kuinka upea Newman-jalkapallo on.

Mutta Newmanin satukirjakausi ei päättynyt onnellisesti koskaan.

Manningin pysäytti potentiaalisen pelin voittavan ajomatkan Haynesvillen perämies, joka oli aluksi kaatunut, mutta nousi takaisin jaloilleen ajoissa poimiakseen Manningin ennen kuin tämä ehti reagoida.

Stewart selitti: “Olen vain hengityksen päässä Superdomesta, joka oli suurempi kuin kenenkään villeimmät unelmat.”

Tämä on edelleen Newmanin lähin yritys voittaa jalkapallon osavaltion mestaruus 30 vuotta myöhemmin.

Greeniesillä oli vielä kaksi kautta Peyton Manningin kanssa pelinrakentajana vuoden 1991 jälkeen ja vielä kolme hänen veljensä – kaksinkertaisen Super Bowlin mestarin pelinrakentajan Eli Manningin – kanssa vuosikymmenen jälkipuoliskolla.

Sitten vuosina 2007–2010 Newman ylpeili kolminkertaisella Pro Bowl -valinnassa Odell Beckham Jr.:llä, paras urheilija, jonka Stewart on koskaan nähnyt koulussa.

Stewart totesi: “Mikä tahansa urheilullinen saavutus, jonka voit ajatella, hän todennäköisesti saavuttaisi sen.”

Newmanilla on nyt Arch Manning. Hän on Peytonin, Eli ja Cooperin veljenpoika ja Cooperin poika ja veljenpoika. Vuoden 2023 luokassa hän oli ensimmäinen pelinrakentaja. Hän rekrytoi Alabamasta, Clemsonista (Ole Miss), Texasista, LSU:sta, Georgiasta ja Texasista.

Mihin suuntaan hän matkustaa? Tässä on linkki:Loppu nro Arch Manning oli ensimmäinen värvätty yliopistoon

Lue lisää Arch Manningin rekrytointiprosessista:Clemsonin Newman-tähti tarvitsee enemmän huomiota kuin muut pelinrakentajakoijat. Mielipide| Lausunto

OBJBrownin tapaus päättyy laajaan vastaanottimen tyhjentämiseen ja vapaaksi agentiksi tulemiseen

Stewart julisti: “Kun ajattelee jalkapalloa, se on kiistaton, varsinkin meidän tasollamme. Se on myös vaikein huippu.” Jalkapallon osavaltion mestaruus voi olla erilainen kuin muut. Se ei voi olla vain yksi henkilö. Näemme sen niin monissa urheilulajeissa, että yhdellä tai kahdella miehellä voi olla valtava vaikutus koko joukkueeseen. Yksi tai kaksi koripalloilijaa tai yksi maalivahti voi vaikuttaa syöttäjään.

Mutta jalkapallo on täysin ainutlaatuinen kokonaisuus. Sinun tarvitsee vain tehdä niin monia asioita.”

Stewart, joka on ollut Newmanin valmentaja vuodesta 2005 ja Greenies-fani hänen pelaajavuosiensa jälkeen, on nähnyt kaiken. Stewart on nähnyt Newmanin lähestyvän, mutta ei saa sitä oikein joka kerta.

Vuonna 1992 Peyton and the Greenies hävisi Pickeringille viimeisen sekunnin maalilla. Eli hävisi neljännesvälierissä juniorikautensa East St. Johnille ja seuraavana Riverside Academylle, vaikka hän hävisi vain yhden runkosarjapelin tuon kahden vuoden aikana.

Newmanilla oli jopa kausia, jolloin Manningeja ja Beckhameja ei ollut, mikä melkein näki heidän murtautuneen läpi. Newman pääsi semifinaaliin vuonna 2013 häviten katoliselle New Iberialle. He tekivät samoin vuonna 2017 ja jäivät voittamattomiksi runkosarjan aikana ennen kuin putosivat Notre Damelle, mahdolliselle osavaltion mestarille.

Arch oli Archin toinen vuosi pelinrakentajana. Greenies hävisi 21-7 Lafayette Christianille osavaltion pudotuspelien välierissä.

Stewart selitti: “Otan itse asiassa jokaisen vuoden itsestään.” “En katso taustapeiliin usein, mutta se on minulle erittäin tärkeää.”

Newman on voittanut 105 osavaltion mestaruutta. Stewart on optimistinen, että vuosi saattaa muuttua, vaikka mikään näistä titteleistä ei kuulu jalkapalloon.

Newman, joka on lahjakas pelaaja, ylittää Manningin valtion merkittävimpänä hyökkääjänä junioriasemastaan ​​huolimatta. Bo Bordelon (kolmen tähden hyökkäystakailu, LSU-sitoumus) on vanhempi kapteeni, joka johtaa hyökkäyslinjoja. Manning rakastaa Will Randlea. Randle on LSU:n, Texasin ja SMU:n tiukka pää.

Stewart on iloinen siitä, että Greenies on hävinnyt 2 peliä. Hän haluaa yksikön, joka taistelee vastoinkäymisten läpi, mistä menneisyyden Newman-tiimit eivät voineet koskaan täysin voittaa.

Newman on nro Newman, nro 5 siemen on voittanut Division III pudotuspeleissä. Se aloittaa tittelin metsästyksen vasta ensi viikolla Episcopalia vastaan.

Stewart selitti: “Olemme nähneet paljon näitä joukkueita.” Kyse ei ole jokaisen pelin voittamisesta joka kaudella. Onko kyse sinusta, ja miten olet kehittymässä? Onko se sinun mielestäsi vaikeaa? Onko mahdollista olla kova?

Lähde: USAToday.com

Viesti Arch Manning yrittää tehdä sen, mitä sedät ja Odell Beckham Jr. eivät pystyneet lukiossaan: Voita osavaltion arvonimi ilmestyi ensin News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/arch-manning-tries-to-do-what-uncles-and-odell-beckham-jr-couldnt-at-his-high-school-win-a-state-title/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments