Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsAndrew Cuomon häirintätutkimus: Yleisen syyttäjän julkaisemat haastattelukopiot

Andrew Cuomon häirintätutkimus: Yleisen syyttäjän julkaisemat haastattelukopiot


ALBANY, NY (AP) – New Yorkin entinen kuvernööri Andrew Cuomo on kiistänyt naisiin kohdistuvat seksuaaliset häirintäsyytökset 11 tunnin haastattelussa tutkijoiden kanssa viime heinäkuussa. Cuomo myös sparraili avoimesti tutkijoiden kanssa 11 tunnin haastattelun aikana. Raportti julkaistiin keskiviikkona.

Letitia Jam, New Yorkin oikeusministeri, julkaisi julkisesti satoja sivuja kahden ulkopuolisen asianajajan suorittamista haastatteluista. Tämä tapahtui kuukausia kestäneen Cuomon seksuaalisen häirinnän syytösten tutkinnan aikana.

Useita kuukausia kestäneissä tutkijoiden haastatteluissa Cuomoa väärinkäytöksistä syyttäneet naiset esittivät kauhutarinoita työskentelystä pomon palveluksessa, joka kommentoi naisten ulkonäköä, esitti kysymyksiä seksistä ja antoi sopimattomia kosketuksia ja suudelmia.

Näihin tekstikirjoihin sisältyi haastatteluja 10 naisen kanssa, joita Cuomo syytti väärinkäytöksistä, sekä Cuomon itselleen 17. heinäkuuta antama haastattelu.

Suurin osa syytöksistä ja Cuomon puolustuksesta on esitetty julkisesti aiemmin haastatteluissa, tiedotustilaisuuksissa ja Jamesin toimiston elokuussa julkaisemassa raportissa, joka herätti julkista suuttumusta ja pakotti Cuomon eroamaan virastaan. Mutta pöytäkirjat tarjoavat uuden tason yksityiskohtia väitteisiin demokraattien ja Cuomon vastakkainasettelusta.

Cuomo väitti, että hän oli ollut varovainen sen suhteen, kuinka hän käyttäytyi naisten kanssa kuulustelujen aikana, ja väitti useiden syyttäjien esittäneen tapahtumia väärin. Hän myös harhautui avustajan Brittany Commisson hapuilevaan väitteeseen, jonka mukaan Cuomo oli vetänyt hänet itseään kohti ja tarttuneen hänen rintaansa kuvernöörin kartanossa.

Cuomo, 63, sanoi, että hänen “ei olisi edes mahdollista” tehdä niin, varsinkin kun hän uskoi, että hänen käytöksensä oli jatkuvasti vihollisten valvonnassa, mukaan lukien yksi häntä silloin tutkineista lakimiehistä, entinen virkaatekevä Yhdysvaltain syyttäjä Joon Kim.

“Olet tutkinut minua kuusi vuotta”, Cuomo kertoi Kimille viitaten liittovaltion syyttäjien Kimin toimikauden aikana suorittamiin korruptiotutkimuksiin, mukaan lukien tutkimukseen, joka lähetti yhden Cuomon läheisistä ystävistä vankilaan. “Minun täytyisi menettää järkeni tehdäkseni jotain – sellaista. Olisi hulluutta koskettaa naisen rintaa ja tehdä itsestäni haavoittuvainen naiselle tällaisen syytöksen takia.”

“Monet ihmiset ovat yrittäneet saada minut käyttöön”, Cuomo sanoi. “Olen aina varovainen ihmisten suhteen. Noudatan poikkeuksellisia varotoimia. Se olisi järjetön teko.”

Albanyn piirikunnan sheriffin toimisto teki rikosilmoituksen Cuomoa vastaan ​​Commisson haparointisyytöksestä viime kuun lopulla.

Tutkijoiden haastattelussa Commisso sanoi, että Cuomo kommentoi hänen ulkonäköään, kutsui häntä “kultaiseksi” ja kysyi häneltä hänen seksielämästään. Hän sanoi, että kun hän käytti mekkoa housujen sijaan töissä, kuvernööri sanoi, että “oli jo aika näyttää jalkaa”.

Hän kuvaili myös väitettyä pahoinpitelyä kuvernöörin kartanoon ja sanoi, että vaikka hän työnsi Cuomon pois, hän oli huolissaan siitä, että hän joutuisi vaikeuksiin, jos hän lyö häntä tai tekisi kohtauksen.

“Valtion poliisit ottaisivat minut pois, ja minä joutuisin vaikeuksiin ja menettäisin työpaikkani, ei hän”, hän sanoi.

Haastattelussaan tutkijoille Lindsey Boylan, entinen talouskehitysvirkamies, joka oli ensimmäinen nainen, joka syytti julkisesti Cuomoa häirinnästä, kutsui hänen kuuluisan syövyttävää hallintoaan “kauheaksi ympäristöksi kaikille, olivatpa heitä seksuaalisesti häirityt tai eivät”. Mutta hän kertoi tutkijoille häirintä oli se, mikä sai hänet tulemaan esiin. “Jos tämä olisi vain myrkyllinen työympäristö, emme istuisi täällä.”

Boylan sanoi, että Cuomo kommentoi säännöllisesti hänen ulkonäköään, katsoi “jatkuvasti” hänen jalkojaan ja kerran suuteli häntä huulille ilman hänen suostumustaan.

Kun kuvernöörin koira kiipesi hänen päälleen, Cuomo sanoi: “No, jos minä olisin se koira, nousisin myös sinut.”

Kun tutkijat kysyivät, suoritettiinko seksuaalista häirintää koskevaa koulutusta hänen työskennellessään toimeenpanokammarissa, Boylan vastasi ei ja lisäsi: “Koko rakennus on seksuaalista häirintää.”

Hän ja muut kuvailivat Cuomoa toisinaan vaativaksi, vihaiseksi tai sopimattomaksi.

Cuomo pyysi Boylania laulamaan hänelle “Happy Birthday” puhelimitse ja entinen avustaja Charlotte Bennett laulamaan “Danny Boy” hämärärituaalina. Kuvernööri löi kerran nyrkkiään oveen turhautuneena kerran ja toisessa yhteydessä kertoi ylimmälle avustajalle, että hän oli onnekas, ettei hän todistuksen mukaan heittänyt häntä ulos ikkunasta.

Bennett väitti, että Cuomo kyseli häneltä hänen seksielämästään tavalla, joka sai hänet uskomaan, että hän lyö heitä. Henkilökunta, joka kutsui Cuomoa tapaamiseen, sanoi olevansa täynnä pelkoa ja ahdistusta, ja jotkut jopa itkivät jälkeenpäin.

Cuomo ilmoitti eroavansa 10. elokuuta James oli julkaissut raporttinsa viime viikolla, ja se päätti Cuomon seksuaalisen häirinnän ainakin yhdentoista naisen kohdalla.

Rita Glavin Cuomosta kritisoi Rita Glavinin osittaista vapauttamista rikosjutun vireillä ollessa.

“Valtakunnansyyttäjä vahingoittaa tarkoituksella vireillä olevaa tapausta lähettämällä jokaiselle todistajalle sen, mitä muut todistajat ovat todistaneet, ja levittämällä vääriä ja ilkeitä kuulopuheita ja huhuja”, Glavin sanoi lausunnossaan.

Valtiokokous harkitsi Cuomon viransyöttämistä, kun hän eroaa. Edustajakokouksen oikeuskomitean palkkaama lakitiimi on jatkanut Cuomon toiminnasta virassa olevan raportin laatimista. Valiokunnan puheenjohtaja sanoi keskiviikkona, että valiokunnan jäseniä oli kutsuttu tarkastelemaan raporttia Albanyssa 18. ja 19. marraskuuta ennen sen suunniteltua julkistamista.

Cuomo kertoi tutkijoille, että monet naiset, joita hän oli syyttänyt heidän häirinnästä, antoivat hänen haastattelussaan vääriä tietoja suhteistaan. Häneltä kysyttiin toistuvasti häirintäsyytöksistä, hän aloitti vastaukset sanalla “ei”, yli 350 kertaa ja lausui sanat “ei koskaan tapahtunut” kahdeksan kertaa.

Hän kieltäytyi antamasta suoraa vastausta pitkän keskustelun aikana siitä, oliko lausunnossa mainittu nainen hänen tyttöystävänsä.

“Miten haluat määritellä “tyttöystävän”?” Cuomo kysyi.

“Seuruilitko hänen kanssaan?” Kim kysyi.

“Kuinka haluat määritellä “päivämäärä”?” Cuomo vastasi.

Cuomo ehdotti, että Kim oli nukke, joka teki edeltäjänsä Yhdysvaltain asianajajatoimistossa Preet Bhararan ja “hänen rabbinsa”, senaatin enemmistöjohtajan Chuck Schumerin.

“Tiedät, että sanoin, että Preet ja sinä olitte epäeettisiä, eikä heitä pitäisi harkita oikeusministeriksi”, Cuomo kertoi Kimille. “Preet Bhararalla on poliittisia pyrkimyksiä, voi olla poliittisia pyrkimyksiä minua vastaan. Hänen rabbinsa, teidän rabbittenne, senaattori Schumer vaati eroani.”

Kim kertoi Cuomolle, ettei hän ollut “keskustelussa” hänen kanssaan tämän tyyppisissä lausunnoissa, mutta sanoi: “En haluaisi, että hiljaisuus olisi jonkinlainen sen hyväksyminen.”

Cuomo päätti talletuksen toisella töksähdyksellä Kimiin: “Haluan sanoa, että se oli ilo, herra Kim. Mutta olen vannonut.”

___

Peltz, Sisak ja muut raportoivat New Yorkista. Thalia Beaty (New York), David B. Caruso, Michelle L. Price New Yorkissa ja Marina Villeneuve, Albany, ja Carolyn Thompson, Buffalo osallistuivat.

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Andrew Cuomo Harassment Probe: Generalin syyttäjän julkaisemat haastattelukopiot ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/andrew-cuomo-harassment-probe-interview-transcripts-released-by-attorney-general/

gt-ride.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments