Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsAmerikkalaisia ​​jätti työpaikkansa ennätysmäärä syyskuussa jälleen, koska avoimia paikkoja oli vielä

Amerikkalaisia ​​jätti työpaikkansa ennätysmäärä syyskuussa jälleen, koska avoimia paikkoja oli vielä


Ei ole merkkejä siitä, että suuri eroaminen olisi hidastumassa.

Työnsä lopettaneiden amerikkalaisten määrä nousi syyskuussa 4,4 miljoonaan, mikä merkitsee uutta kaikkien aikojen ennätystä elokuussa tehdyn ennätysmäärän 4,3 miljoonan jälkeen, BLS:n työpaikkojen ja työvoiman vaihtuvuustutkimuksen mukaan. Tällä tasolla 3 prosenttia työntekijöistä jätti työnsä.

Taloustieteilijöiden mukaan se, että joku haluaa irtisanoutua vapaaehtoisesti, tarkoittaa yleensä sitä, että hän tuntee olonsa varmaksi löytävänsä toisen työpaikan.

Työpaikkojen määrä ja amerikkalaisten paikalta lähtevien määrä ei muuttunut merkittävästi elokuusta syyskuuhun. Tämä tarkoittaa, että työmarkkinoilla vaihtuvuus on edelleen merkittävää.

Pitkä tarjoilulautanenKryptovaluuttojen hyväksyminen kirkoissa

Onko inflaatio todellinen? Miten inflaatio määritellään?Huoli kaasun hinnan noususta, ruokakulujen noususta ja korkeammista energialaskuista

Bureau of Labor Statisticsin tietojen mukaan Yhdysvalloissa oli perjantaiaamuna julkaistun tiedotteen mukaan syyskuun lopussa 10,4 miljoonaa työpaikkaa.

Syyskuussa työllisti noin 6,5 miljoonaa ihmistä. Tämä on käytännössä sama kuin elokuussa.

Avoimet työpaikat lisääntyivät 141 000:lla terveydenhuollon ja toimeentulotuen alalla; 114 000 osavaltiossa ja paikallishallinnossa, lukuun ottamatta koulutusta; 51 000 tukkukaupassa ja 51 000 informaatiossa.

Avoimet työpaikat vähenivät 114 000:lla valtion ja kuntien koulutuksessa; 104 000 “muissa palveluissa” ja 65 000 kiinteistöissä, vuokrauksessa ja leasingissa.

Syyskuussa 0,9 %:lla 1,4 miljoonaa ihmistä irtisanottiin tai irtisanottiin.

Yhdysvallat on lisännyt 73,3 miljoonaa työntekijää viimeisen 12 kuukauden aikana, kun taas 67,7 miljoonaa ihmistä on menettänyt tai irtisanoutunut näiden kahdentoista kuukauden aikana. Talous lisäsi 5,6 miljoonaa työpaikkaa.

BLS:n mukaan nämä luvut voivat sisältää työntekijöitä, jotka on palkattu tai irtisanottu useammin kuin kerran kuluneen vuoden aikana.

Seuraa Nathan Bomeyta, USA TODAY:n toimittajaa Twitterissä osoitteessa @USATodayNathanBomey ja tilaa ilmainen Daily Money -uutiskirjeemme täältä saadaksesi henkilökohtaisen talouden vinkkejä ja yritysuutisia maanantaista perjantaihin aamulla.

Lähde: USAToday.com

Postaus amerikkalaiset jättivät työnsä jälleen ennätysmäärä syyskuussa, sillä avoimia paikkoja oli vielä, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.

Source: https://philippinenewsdaily.com/americans-left-their-jobs-in-record-numbers-again-in-september-as-there-were-still-openings/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments