Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsAmazon tarjoaa pikapottitarjouksia jopa 46 % alennuksella

Amazon tarjoaa pikapottitarjouksia jopa 46 % alennuksella


Amazon
Amazonilla on Instant Pot -painekattilat, hitaat keittimet ja tehosekoittimet, jotka kypsentävät ja jäähdyttävät rajoitetun ajan.

Joskus törmäät monikäyttöisiin keittiökoneisiin, jotka tekevät kaiken. Se tekee ruoanlaitosta niin yksinkertaista, että on vaikea uskoa, että selvisit elämästä ilman sitä. Ja jos vielä etsit kultakukkoista keittiövälinettä, tämä yhden päivän Amazon-myynti jopa 60 %:n alennuksella Instant Potin myydyimmistä suosikeista on jotain, jota haluat ehdottomasti hyödyntää.

Opi lisää keittiöösi uusimmista lisäyksistä, ja voit käyttää melkein mitä tahansa kirjan tekniikkaa. Voit aloittaa tänään.

HuffPost voi vastaanottaa osan kaikista ostoksista tällä sivulla olevien linkkien kautta. HuffPost Shopping -tiimi valitsee jokaisen tuotteen itsenäisesti. Kaikki hinnat ja saatavuus voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Instant Pot Ace kuuma- ja kylmäsekoitin (43 %:n alennus)

Instant Pot Ace kuuma- ja kylmäsekoitin

Amazon
Instant Pot Ace kuuma/kylmä keittosekoitin

Voit valmistaa smoothieita tai pakasteherkkuja. Tämä tehosekoitin on tehokas ja monipuolinen, ja sen avulla voit sekoittaa kuumia tai kylmiä keittoja. Integroiduilla lämmitys- ja jäähdytyselementeillä säädä lämpötilasi herkullisen tomaattikeiton valmistamiseksi. Voit valita kolmesta nopeusasetuksesta, ja voit jopa seurata ainesosien lämpötilaa niiden lämpeneessä tai jäähtyessä. Lasikannut ovat kestäviä, kestävät halkeamia ja lämpötilan vaihteluita. Älykkäät puhdistusominaisuudet tekevät kannun ja terän puhdistamisesta helppoa ja turvallista.

Hanki Instant Pot Ace Nova kuuma ja kylmä keittosekoitin hintaan 39,95 dollaria (alun perin 69,95 dollaria).

Instant Pot Aura 10-in-1 Multicooker Slow Cooker (46 %:n alennus)

Instant Pot Aura 10-in-1 multicooker hidas liesi

Amazon
Instant Pot Aura 10-in-1 Multicooker Hidas liesi

Toisin kuin Instant Potin “pikakeitin”, tämä on hidas liesi, ei painekattila. Tätä 10-käyttöistä kattilaa voidaan käyttää lihan paahtamiseen hitaasti, keittojen maun lisäämiseen, höyrymyytien valmistukseen tai vihannesten paahtamiseen, kunnes ne ovat pehmeitä. Siinä on keraaminen päällystetty irrotettava sisäastia, joka on tarttumaton ja helposti puhdistettava. 1500 watin lämpöelementti tarjoaa ihanteellisen kypsennyslämpötilan ateriaasi. Ohjelmoi kun haluat kokata, jotta sinulla on ateriat valmiina heti kun tulet kotiin raskaan työpäivän jälkeen. Voit myös säätää lämpötilaa haluamallasi tavalla varmistaaksesi, että saat parhaan tuloksen joka kerta.

Hanki Instant Pot Aura 10-in-1 -monihidas liesi hintaan 69,95 dollaria (alun perin 129,95 dollaria).

Instant Pot Max 6 litran monikäyttöinen painekeitin (27 %:n alennus)

Instant Pot Max 6 litran monikäyttöinen painekattila

Amazon
Instant Pot Max 6 litran sähköinen painekattila

Tällä 8-toimintoisella painekattilalla saavutat nopeammat kypsennysajat ja täyteläiset maut. Tämä on erityisen hyvä kaikille korkealla asuville sen korkeudensäätöominaisuuden ansiosta, joka eliminoi reseptien muunnosten arvailun. Se sopii myös erinomaisesti erilaisiin ruoanlaittotekniikoihin, mukaan lukien purkittaminen ja jopa sous vide.

Hanki Instant Pot Max 6 litran sähköinen painekattila hintaan 109,95 dollaria (alun perin 149,99 dollaria).

Lähde: HuffPost.com.

Jaa kommenttisi alle

Post Amazon tarjoaa välittömiä pottitarjouksia jopa 46 % alennuksella ilmestyi ensimmäisenä Breaking Newsissa.Source: https://gt-ride.com/amazon-offers-instant-pot-deals-up-to-46-off/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments