Wednesday, December 1, 2021
Google search engine
HomeNewsAl Sharptonista tulee puolustusasianajaja Ahmaud Aberyn murhatapauksessa

Al Sharptonista tulee puolustusasianajaja Ahmaud Aberyn murhatapauksessa


Yksi kolmesta Ahmaud Aberyn murhatapauksen syytetyistä, joka edusti Ahmaud Arberyn puolustusasianajajaa, vaati Ahmaudin poistamista oikeussalista. Al Sharpton poistettiin oikeussalista sanomalla: “Emme halua enää mustia pastoria tänne.”

Glynnin piirikunnan oikeustalossa Brunswickissa Georgiassa asianajaja Kevin Gough yritti väittää, että kansalaisoikeusaktivistin läsnäolo pelotti tuomaristoa, joka koostuu 11 valkoisesta ja yhdestä mustasta. Sharpton väitti, että hän oli Brunswickissa keskiviikkona iltapäivällä tukemassa Arberyn perhettä oikeudenkäynnissä. Yleisö on tervetullut osallistumaan.

”Huoleni on, että perheen läsnäolo on yksi asia. Toinen asia on pyytää lakimiehiä paikalle. Mutta jos aiomme… tuoda korkean profiilin afroamerikkalaisen yhteisön jäseniä oikeussaliin istuakseen perheen kanssa oikeudenkäynnin aikana tuomariston läsnäollessa, uskon, että se on pelottavaa”, Gough sanoi. “Ja se on yritys painostaa – voi olla tietoinen tai tiedostamaton – yritys painostaa tuomaristoa tai vaikuttaa siihen.”

Sitten asianajaja ilmestyi ja väitti, ettei pastoreita saisi olla useita. Hän pyysi, että tuomioistuin ei hyväksyisi mustia pastoreita tapaukseen.

”Tietäkseni pastori Al Sharptonilla ei ole Glynnin seurakunnan kirkkoa, eikä hänellä ole koskaan. Tältä se näyttää. Meillä on paljon ihmisiä. Meillä on koulun johtokunnan jäseniä, meillä on piirivaltuutettuja, meillä on kaikenlaisia ​​pappeja tässä kaupungissa, yli 100”, Gough sanoi. “Ja ajatus siitä, että tuomme nämä ihmiset peräkkäin istumaan uhrin perheen kanssa. On selvää, että heillä on vain niin monta pastoria, ja jos heidän pastorinsa on tällä hetkellä Al Sharpton, se on hyvä, mutta siinä se. Emme halua, että tänne tulee lisää mustia pastoreita tai muita – Jesse Jackson, joka oli täällä aiemmin tällä viikolla, istui uhrin perheen kanssa yrittäessään vaikuttaa valamiehistöön tässä tapauksessa. (TMZ:n mukaan Jesse Jackson ei ole ollut oikeussalissa(.)

Puolustusasianajaja teki sitten kummallisen analogian mustien pastorien läsnäolon ja mustien asianajajien olemassaolon välillä ja skenaario, jossa “ihmiset pukeutuivat kuin eversti Sanders valkoisilla naamioilla”He olisivat oikeussalissa. On huomattava, että toisin kuin Goughin viittaus, mustat pastorit eivät ole ihmisiä, jotka pelaavat mustina pastoreina. He ovat itse asiassa mustia pastoreita.

Tuomari Timothy Walmsley keskeytti Goughin, kun hän teki eversti Sandersin viittauksen, sanoen, että hän uskoi Sharptonin läsnäolon olleen hienoa, koska pastori ei ollut häirinnyt tai häirinnyt tuomaristoa tai oikeussalia.

“Se, että kukaan muu ei edes huomannut hänen olevan täällä, tarkoittaa, että kaikki noudattivat tämän tuomioistuimen päätöksiä istumisesta tässä oikeussalissa ja kuuntelemisesta todisteita”, Walmsley sanoi. “En kuule esitystä, ja kerron teille tämän: en aio sulkea yleisöä pois tästä oikeussalista.”

Sharpton liittyi Arberyn perheeseen oikeustalon edessä keskiviikkona rukoillakseen oikeudenmukaisuutta ja oikeudenmukaisuutta asiassa ja sanoi, että oikeudenkäynnissä olleet miehet Gregory McMichael, Travis McMichael ja William “Roddie” Bryan – olivat rasismin ruokkimia, kun he jahtasivat Arberya hänen ollessaan juoksi tietä pitkin ja tappoi sitten hänet. Torstaina Sharpton ja hänen perheensä saapuivat oikeustaloon rukoilemaan oikeudenmukaisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Sharpton kertoi TMZ:lle, että Goughin käytös on “ylimielistä välinpitämättömyyttä” ja että hän “ottaisi minun asiani tulla uudestaan”.

“Aiot istua siellä kolmen miehen kanssa, jotka murhasivat äidin ja isän lapsen, ja heidän perheensä kanssa – kolme murhasta syytettyä – ja kerro nyt [Arbery’s family] he eivät voi saada valitsemiaan ministereitä istumaan siellä lohduttamaan heitä, kun he istuvat siellä katsomassa kuka murhasi heidän poikansa ja heidän perheidensä kanssa?” Sharpton sanoi. “Joten nyt et ole vain ottanut heidän poikaansa, vaan haluat ottaa ne meistä, jotka tulevat lohduttamaan heitä.”

”Vanhemmat sanoivat julkisesti, että he kutsuivat minut tulemaan. … Olen ollut heidän kanssaan alusta asti. Heillä on oikeus kenen tahansa lohdutukseen”, hän lisäsi. “Me emme olleet häiritseviä, kuten tuomari sanoi, vaan uskaliaisuus, ylimielisyys sanoa, että” Sen lisäksi, että sinun täytyy katsoa poikasi tappajia joka päivä ja heidän perheitään, aiomme valita, kuka voi tulla. ja lohdutan sinua oikeussalissa. Se on kuin kaataisi suolaa haavaan.”

Gregory McMichael, hänen poikansa Travis ja Bryan, naapuri, Heitä tuomitaan murhasta 25-vuotiaan Arberyn kuolemaan johtaneen ampumisen ja takaa-ajon takia. Hän oli ehdolla Brunswickissa 23. helmikuuta 2020. Arberyn kuolema aiheutti kansallista raivoa ja vaikutti vuoden 2020 mielenosoituksiin rotuepäoikeudenmukaisuutta ja poliisin raakuutta vastaan.

McMichaels ei kiistä, että Arbery ammuttiin. mutta he väittävät itsepuolustukseksi Syyttäjät väittävät, että murha oli rasistinen, ja kuvailevat kuinka miehet ajoivat takaa, “jääivät loukkuun” ja tappoivat Arberyn.

Arberyn perheen asianajaja Lee Merritt kuvaili Griolle rasismia, jota on jo esiintynyt murhaoikeudenkäynnissä.

“No, rasismi vaikutti siihen, että 11 mustasta ehdokkaasta 12:sta kuului tähän tuomaristoon”, hän sanoi. “Joten, rasismi nosti ruman päänsä jo prosessissa.”

Source: https://gt-ride.com/al-sharpton-to-be-the-defense-attorney-in-ahmaud-abery-murder-case/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments