Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNews"Aikojen suurin vapaa pudotus": huoltajuuden koettelemus voi upottaa MAGA-senaattiehdokkaan Sean Parnellin

“Aikojen suurin vapaa pudotus”: huoltajuuden koettelemus voi upottaa MAGA-senaattiehdokkaan Sean Parnellin


Republikaanien senaattiehdokas Sean Parnell (vasemmalla) Butler Countyn oikeustalossa lapsen huoltajuusoikeudenkäynnin toisena päivänä 8. marraskuuta.
Andrew Rush/Pittsburgh Post-Gazette AP:n kautta

Trump-kaistan republikaanitHe saattavat haluta poistumisrampin valitsemansa Pennsylvanian senaattorin luota.

Entisen presidentin Donald Trumpin suosima ehdokas GOP:n esivaaleissa 2022, eläkkeellä oleva armeijan vartija Sean Parnell, joutuu hänen vieraantuneen vaimonsa esittämiin pahoinpitelysyytöksiin heidän kolmen lapsensa huoltajuuskiistassa.

Parnell odottaa tuomarin päätöstä asiassa – joka julkaistiin julkisesti aiemmin tässä kuussa – republikaanit kelluvat lisäyksiä jo ennestään tungosta kentälle kilpailemassa eläkkeelle jäävän senaattorin Pat Toomeyn tilalle, mukaan lukien maailman suurimman hedge-rahaston toimitusjohtaja ja julkkislääkäri.

Epävarma tilanne ensi-illan taistelukentällä korostaa Trumpin varhaisen kannatuksen mahdollisia seurauksia osavaltiossa, jota republikaaneilla ei ole varaa hävitä välivaaleissa.

Parnellin oikeuskäsittely osui samaan aikaan New Hampshiren kuvernöörin Chris Sununun tiistaina ilmoituksen kanssa, että hän ei asetu ehdolle senaatissa. Republikaanit menettivät halutuimman ehdokkaan toisen osavaltion huipputasolla. Kaksi samalla viikolla tapahtuvaa kehitystä olivat ei-toivottuja iskuja puolueelle, jolla odotetaan olevan hyvät mahdollisuudet saada senaatti takaisin vuonna 2022.

Parnell on entinen poliittinen ehdokas, joka oli ehdolla 2020 House-kilpailussa. Hän oli ensimmäistä kertaa kilpailija. Hän on juuttunut avioero- ja huoltajuustaisteluihinsa suuren osan ehdokkuudestaan. Republikaanien esivaaleissa tai yleisissä vaaleissa demokraattia vastaan ​​asetettuja erityisiä väärinkäytössyytteitä on vaikea kumota.

“Hän ei ole saanut tehokasta vastausta sen lisäksi, että hän sanoi, että sitä ei tapahtunut”, sanoi Christopher Nicholas, veteraani GOP-konsultti Pennsylvaniassa.

Toinen veteraani GOP-strategi, joka pyysi olla nimeämättä häntä läheisten siteiden vuoksi Parnellin neuvonantajiin, kutsui sitä “ylhäältä alas, kaikkien aikojen suurin vapaa pudotus”.

“Parnellissa on tällä hetkellä valtavasti negatiivisuutta”, hän sanoi. “Ihmiset luulevat, että hän vuotaa verta. He luulevat, ettei hän voi voittaa. Hänessä ei ole mitään vaikuttavaa. Hän hävisi kongressikilpailun. Hän ei ole koskaan ollut mukana [statewide]Olet jo äänestänyt. En usko, että Trumpin kannatus pelottaa ketään tällä hetkellä.

Entinen presidentti Donald Trump kannatti Pennsylvanian senaattiehdokasta Sean Parnellia.

Entinen presidentti Donald Trump kannatti Pennsylvanian senaattiehdokasta Sean Parnellia.
Keith Srakocic / Associated Press

Aiemmin tässä kuussa Pittsburgin alueen perhetuomioistuimessa Parnellin vieraantunut vaimo Laurie Snell todisti, että Parnell käytti fyysisesti ja emotionaalisesti hyväksi häntä ja kahdessa tapauksessa heidän lapsiaan, jotka ovat nyt 8–12-vuotiaita. Heidän 2018 avioeronsa jälkeen hän hakee täyttä eläkettä. huoltajuus.

Snell väitti, että hänen miehensä oli tukehtunut ja pitänyt häntä koomassa raivokohtausten aikana. Hän oli myös sanallisesti väkivaltainen.

“Se ei vain ollut hyvä suhde”, Parnell todisti intensiivisessä ja tunteellisessa kokeessa, jota Philadelphia Inquirer käsitteli laajasti.

Snell väitti, että Parnell potkaisi hänet kerran ulos autosta moottoritiellä, kun hän oli raskaana heidän ensimmäisen lapsensa kanssa, ja huusi hänelle, että “mene tekemään abortti”, Inquirerin mukaan. Kahdessa eri tapauksessa hän syytti häntä heidän lastensa vahingoittamisesta fyysisesti: kerran lyömällä lasta ja jättäen kädenjäljen, ja toisen kerran lyömällä kiinni suljettuun oveen, jolloin se heilui lapsen kasvoihin, myyntipiste raportoi.

Parnell osoitti, että hän kiisti kaikki jaksot. Valan alla Parnell totesi, että valokuva lapsesta, joka jätti jäljen hänen käteensä, ei ollut hänen ottamansa ja että lapsi toisessa tapauksessa oli mennyt taloon.

Oikeudenkäynnin päätteeksi tiistaina Parnellin kampanja antoi tiedotusvälineille lausunnon, ettei hänellä ollut enää mitään sanottavaa ennen tuomarin päätöstä.

”Viimeinen viikko on ollut kiistatta koettelevin nuoren perheeni elämässä. Heidän isänsä oleminen on kunniallisin asia, jonka olen koskaan tehnyt. Rakastan lapsiani. Nyt kun minulla on ollut tilaisuus esitellä asiani, minulla ei ole enää mitään sanottavaa ennen kuin tuomari on antanut päätöksensä, Parnell sanoi lausunnossaan.

Hänen kampanjansa ei vastannut HuffPostin kommenttipyyntöihin.

Parnellin neuvonantajat kertoivat Politicolle. Tiimi on optimistinen, että hän pysyy elinkelpoisena kilpailussa niin kauan kuin hänellä on lastensa huoltajuus. Trumpin tiimi tukee edelleen julkisesti Parnellia ja suunnittelee a Tammikuun varainkeruuMar-a-Lago Club Palm Beach, Florida

Parnell pysyy vaiti, kun Pennsylvanian republikaanit painostavat muita mahdollisia edelläkävijöitä kilpailuun. David McCormick on Bridgewater Associatesin toimitusjohtaja Connecticutissa ja yksi monista mahdollisista edelläkävijöistä. Politicossa lainatut republikaanit vertasivat McCormickia, West Pointista valmistunutta ja George W. Bushin valtiovarainministeriön virkailijaa Glenn Youngkiniin, Virginiassa valittuun kuvernööriin ja esimerkkiin republikaanien menestyksestä pitäen Trumpin käden ulottuvilla.

Tällä viikolla Washington Free Beacon Raporttien mukaan tohtori Mehmet Oz, tv-persoonallisuus ja julkkiskirurgi palkkasi parhaillaan henkilöstöä ja valmistautui mahdolliseen kampanjan käynnistämiseen. Oz oli säännöllinen Fox News -kanava pandemian alkupäivinä. epäilyttävät COVID-19-hoidot Trump edisti myöhemmin väärää tietoa.

Julkkiskirurgi ja tv-persoonallisuus tohtori Mehmet Oz harkitsee tiettävästi asettuvansa senaattiin Pennsylvanian GOP:n esivaaleissa.

Julkkiskirurgin, tv-persoonallisuuden ja televisiopersoonallisuuden tohtori Mehmet Ozin on raportoitu harkitsevan asettumista senaattiin Pennsylvanian GOP Primary -vaaleissa.
Elise Amendola / Associated Press

Pennsylvania oli swing-osavaltio ja hajosi presidentti Joe Bidenille. Senaatin kilpailu Pennsylvaniassa on jo täynnä molemmin puolin yli kaksikymmentä ehdokasta.

Val Arkoosh (lutn. kuvernööri) on Montgomeryn piirikunnan lääkäri. John Fetterman ja Conor Lamb ovat osavaltioiden edustajia Malcolm Kenyatta ja John Fetterman. Parnell, entinen edustajainhuoneen ehdokas Kathy Barnette ja kiinteistökehittäjä Jeff Bartos ovat ehdokkaita republikaanien puolella. Carla Sands on Tanskan suurlähettiläs.

Sands oli amerikkalainen, joka palveli Trumpin alaisuudessa, ja hän on leimannut siteensä entiseen presidenttiin, mutta hänellä ei ole hänen virallista hyväksyntäänsä.

Se, että republikaanit etsivät edelleen mahdollisia ehdokkaita, osoittaa joillekin GOP:n jäsenille nykyisen kentän heikkoudet, erityisesti Parnellin syytökset huomioon ottaen.

“Se on selvästi syyte Sean Parnellia ja Carla Sandsia kohtaan, että he etsivät edelleen ehdokasta, joka on enemmän puolueen Trump-siivessä”, Nicholas sanoi viitaten McCormickiin ja Oziin.

Tähän mennessä yksikään tunnettu republikaani ei ole kehottanut Parnellia jättämään koulunsa, mutta se ei tarkoita, että hänen olisi helppoa tai viisasta pysyä mukana, strategit sanoivat.

”Hänen haaste ei ole se, mitä ulkomaailma ajattelee, vaan: jatkavatko työntekijäsi työskentelyä puolestasi? Odotatko konsulttisi jatkavan työtäsi? Myös rahoittajasi? Joten voit sanoa, että olet kilpailussa, mutta silloin kukaan ei halua työskennellä sinulle eikä kukaan vastaa puheluihisi”, Nicholas sanoi.

Ja tietysti, Parnellia vastaan ​​esitetyt syytökset eivät ole jääneet hänen vastustajilta huomaamatta. Snell pyysi väliaikaisia ​​väärinkäytössuojamääräyksiä vuosina 2017 ja 2018, vaikka julkisesti ei tuolloin ollut selvää, mistä Parnellia syytettiin, ja molemmat määräykset kumottiin myöhemmin, Inquirer raportoi. Se ei estänyt Bartosia kannattavaa super-PAC:ta käyttämästä niitä hyökkäyksessä, ja tämä ryhmä maalasi Parnellin naisten vastustajaksi.

“Seanin toiminta ja asenne naisia ​​kohtaan ovat häiritseviä, hyvin dokumentoituja ja hylkääviä”, Bartos kertoi The Inquirer Septemberille.

Nämä ovat vain muutamia muita GOP-senaatin toiveita, joita syytetään perhe- tai seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Georgia: Trumpin entinen vaimo, senaattiehdokas Herschel, jalkapallotähti ja GOP fSource: https://gt-ride.com/biggest-free-fall-ever-custody-ordeal-could-sink-maga-senate-candidate-sean-parnell/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments